• HollyGolightly

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    Hjärte: Har du slutat med trombyl/babyalbyl nu? Dr D säger att jag ska sluta efter v37, vilket man kunde tolka både som 36+6 och 37+6 (och jag fick inget svar när jag frågade), så jag slutar i morgon. Bara nyfiken!

  • HollyGolightly
    TWH skrev 2013-02-25 07:46:25 följande:
    Hur länge har ni som har kommit en bit ätit folsyra? Finns det någon anledning att fortsätta hela graviditeten?
    Jag med, äter vanliga gravidvitaminer med mycket folsyra i.
  • HollyGolightly

    Che: Det är nog bra om du frågar Dr D redan nu om han kan få fram mycket IL i så fall. Fyra påsar var allt han kunde skaka fram till oss på plats, men om han får 11 dagar på sig så borde det ju gå. Tror att jag också fått kring 10 påsar totalt, möjligen 11-12.

  • HollyGolightly
    TWH skrev 2013-02-26 15:29:26 följande:
    härligt! då återkommer jag till dig, någon annan?
    Jag kan också bidra! Inboxa mig om det är något särskilt du vill jag tar med i berättelsen och till vilken mailadress jag ska skicka det hela, så svarar jag under veckan. Glad
  • HollyGolightly
    Lully Hill skrev 2013-02-26 16:48:15 följande:
    Visst var det någon här i tråden som berättade för en tid sedan att en bekant fått immunbehandling i Paris?
    Har det framkommit någon mer info om detta? Klinik? typ av behandling etc? 
    Det var jag som nämnde det, dock vill inte tjejen (bekant till bekant till mig) som hittat den här franska kliniken outa den i ett forum ännu eftersom det är lite trixande för att få det att funka och hon törs av förklarliga skäl inte riskera att det börjar strula. Men om du vill ha kontakt med henne så kan du inboxa mig så får du hennes mailadress.
  • HollyGolightly

    Singoalla: Har han followupen online nu alltså? Jag har haft ett exceldokument hela vägen som jag uppdaterat och bifogat till mina mail hela tiden, men en onlineversion låter ju smidigt!

  • HollyGolightly

    Jag gick också på en dunderkur antibiotika i våras, iofs ett par månader innan jag blev gravid så det kanske var för tidigt för att räknas.

  • HollyGolightly

    Ninninn: Ja, jag åt som sagt en rejäl antibiotikakur förra våren, men jag tror snarare att det var resultatet, dvs att jag blev av med bakteriell vaginos, som gjorde susen än själva antiobiotikan för det hann gå flera månader innan jag plussade.

  • HollyGolightly

    Skogsbruden: Härligt med lite flyt! Levaxin ska inte vara några problem att få utskrivet av svenska läkare, det är trots allt mkt vanligt att TSH ligger högt hos barnlösa. Så kolla med din egen fertilitetsläkare tex.

Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!