• che71

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    TWH skrev 2013-06-11 20:07:56 följande:
    Che, il effekten hänger i men klingar ju successivt av under dessa veckor och olika fort för olika personer. Därav behöver det antagligen fyllas på i början, för att hålla en hög effekt. Du kan se studien här www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/18782287 Ja, jag får en influensakänsla och feber vid implantation, därför vet jag att jag blivit gravid innan det går att testa, febern hänger kvar i drygt ett dygn.
    Tack för svar!
  • che71
    Ninninn skrev 2013-06-13 21:25:04 följande:
    De blir ingen operation för ens till hösten. De finns inga tider innan tyvärr :( så här blir de inga barn på länge! Å de känns skit jobbigt. Tiden går..
    usch va jobbigt att bara gå o vänta på operation
    Finns det inga andra sjukhus du kan bli skickad till, med tanke på vårdgarantin?
    Kram
  • che71
    Prickigchokladmal skrev 2013-06-15 02:04:17 följande:

    Zin, har du fått trappa upp? Blev inte tillsagd att trappa upp utan det var pang på 25 mg. Har inte trappat upp vid allergier heller utan gått ut hårt. Vet inte exakt hur läkarna har formulerat det men min bild har varit att man ska chockstarta för störst effekt.
    Jag trappar inte heller upp, men tar ju bara 5+5 mg från dag 10 i cykeln.
    Dr D skriver bara om nedtrappning när mensen kommer.
    ????
  • che71
    Prickigchokladmal skrev 2013-06-16 22:12:37 följande:
    Singha: vi hade tfnkonsultation i mitten av november, sen snurrade det på. Han ordinerade pred, klexane och baby-aspirin. Gjorde ny ivf i januari och det var färskförsöket som gick vägen. Tog även letrozole under ivf :en.
    Alltså inga IL dropp?
    Hur mycket prednisolon o vilken tid i cykeln startade du med dina mediciner?
    Hur högt var ditt tnf?
    Letrozole - är det receptbelagt eller kan man få tag i det receptfritt i andra länder, hur mycket tar man o hur länge sen o har det några biverkningar?
    Grattis till att ha kommit så långt i graviditeten!!Glad
  • che71

    Någon som vet om det är dumt att ta intralipid dropp om man är förkyld?
    Knäpp fråga men det kanske försvagar immunförsvaret o att man blir ännu mer sjuk??
    Men jag tog droppet idag i alla fall, för Dr D svarade inte i tid (som vanligt), ÄL igår/idag
    o denna gång med Pergotime.

  • che71
    Skogsbruden skrev 2013-06-20 05:27:08 följande:
    Hej allihop, Jag har legat lite lågt nu under ruvartiden för att försöka överleva den här hemska väntan. I morse på ruvardag 11 (2-dagars) kunde jag inte hålla mig längre utan testade bara för att bevisa det jag visste, att det var minus. Men jag blev helt chockad när det visade sig ett svagt andra streck. Jag var tvungen att slita upp mannen och testa med två märken till och de var också positiva. Kan det vara så att jag är gravid? I stället för att tjoa och hoppa av glädje är jag livrädd. Men inga blödningar mer än svagt rosa i söndags vilket kanske var när det fäste då. I vilket fall blev det åtminstone positivt nu, tidigare har det varit negativt hela tiden så vi vet att vi är på rätt spår vad som än händer. Aldrig fått positivt på FET. Kanske att jag vågar mig på ett försiktigt hurra i alla fall.
    Grattis!!!PlusGladSkål
  • che71
    april12 skrev 2013-06-20 13:28:38 följande:
    Så himla kul skogsbruden, håller alla tummar och stort Grattis! Glad midsommar alla tjejer, och till er andra som inte är på smällen drick lite extra vin ihelgen och släpp ångesten , det tänkte jag göra igallafall!

    Glad midsommar!!
    Bra idè!!
  • che71
    april12 skrev 2013-06-20 17:18:08 följande:
    Är det någon som haft email kontakt med Dr D i Aten senaste 2 veckorna?
    nej han har inte svarat på ett mail jag skickade i början av denna vecka
  • che71
    lillebob skrev 2013-06-22 12:01:10 följande:

    hoppas att ni alla har haft en underbar midsommar!!!

    har äntligen fått svar från Dr D (tog 2 v) vad vi ska göra efter senaste missfallet....nu vill han att jag ska ta IL dag 14-17 lite svårt när jag är på dag 18 idag, tror ni at det är ok om jag får till IL på måndag/tisdag? 
    önskar dr D hade svarat lite tidigare, så hade jag kunnat lösa detta, han mailar mig och skriver att jag i stort sett borde veta vad jag ska göra, vi har ju inte fått ngn plan av honom eftersom han inte trodde jag hade för starktimmunförsvar utan bara dåliga ägg och att det bara var att köra på med dhea och angus castus och hoppas på ett fint ägg...men nu är det ju annorlunda nu när vi vet att jag har för mycket CD56... på "planen" vi fick är det både IL, clexane och barnalbyl...och det är ju mer än han sagt innan....

    kram på er! 



    Men bättre månd tisd än inte alls!!!
    När hade du ÄL?
    För det spelar ju också in om jag förstått det rätt.
    Jag ska också ta på runt dag 17-18 men förra månaden fick jag ÄL så tidigt (utan pergotime)så då tog jag även droppet några dagar tidigare. Bara det är ca 2-3 dagar efter ÄL om det går att fixa då. Annars så nära inpå man kan få det.
    Så är min "ordination" i alla fall.
Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!