• che71

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    Skogsbruden skrev 2013-07-12 19:20:21 följande:
    Tack snälla för grattis och tack "snart lycklig" för lästipset. Det verkar ju som om det är vad som har hänt mig och henne verkar det ju gå bra för. Hoppas verkligen det inte stör den som lever. Men nu är det inte mycket att göra mer än att leva på hoppet till nästa VUL.

    Snart lycklig, lycka till nu med nästa plock! Ja och som vanligt ni andra också förstås oavsett i vilket steg ni är!
    En kompis till mig blödde o trodde att det var missfall, men på VUL fanns ett hjärta som slog o det hade varit en tvilling sa de...nu är han snart 2 år.
    Så det kan gå bra.

    Grattis förresten!!
  • che71

    ingen mens o inget plus  (6 gravteststickor på 1½ vecka nu)
    BIM+11 idag
    så himla seg väntan på mens så att vi kan börja om
    Undrar hur länge en sådan cysta (om det nu är det!?) kan "störa"?!

  • che71
    Skogsbruden skrev 2013-07-13 13:07:46 följande:
    Vad ni är gulliga. Nu känns det som vanligt lite bättre efter pepp från er. Det som var så jobbigt var läkarens kommentar att det såg så konstigt ut och när vi frågade vad så fick vi inget svar. De är inga psykologer direkt... Skönt att det blir uppföljning snart i alla fall. Efter allt ni har berättat och jag har läst verkar det inte konstigt alls med en hinnsäck med ett foster och en tom eftersom vi fick tillbaka två embryon. 

    Vad jobbigt Che71 att inget händer. Går det inte att se vid någon undersökning om det är en cysta? Så att ni får veta i alla fall vad det beror på. Hoppas verkligen det löser sig snart.   



    Det ska säkert gå bra för den som är kvar. Det verkar ju inte så ovanligt att en av tvillingar blir kvar.Håller tummarna hårt.

    Ja himla trist läge här just nu, men jag har ju ingenstans att gå o få VUL tyvärr så bara att vänta....under tiden passar jag på att njuta av semester o sol o bad o vin!
  • che71

    Zinfandel du är så klok, håller med. ..o passar på att njuta av sol o värme o ledighet o god mat o vin o kärlek. ...hoppas på en ny chans nästa månad. ..om nu mensen behagar komma någongång...2 veckor efter BIM o inget plus o ingen mens.

    kram på er alla

  • che71
    cff skrev 2013-07-20 13:18:09 följande:
    Soliga hälsningar från Snart lycklig och cff på stranden i Edem (Aten).



    Härligt! Kram på er
  • che71
    Snart lycklig skrev 2013-07-22 17:52:46 följande:
    Hälsningar från ett restaurangbord i Plaka, varma vindar blåser på oss och vi är MÄTTA i magarna. Buskarna vid bordet har fått smaka på likör som de envisas med att bjuda oss på om och om igen.



    Låter mysigt!

    Lycka till nu!
  • che71
    Snart lycklig skrev 2013-07-23 12:14:09 följande:

    Tack! Åtminstone jag behöver tummar från alla håll. Ja, de stänger i augusti för en välförtjänt semester. Jag vet dock inte exakta datum. Om det är lönt att skicka FBC-resultat beror nog på överenskommelse med Dr D, beroende på i vilket läge man är i behandling etc. Visserligen tror jag att han tittar på alla provsvar, men han behöver ju semester för att orka med oss alla. Jag skulle inte lita fullt på att han tittar om det inte är överenskommet. Vilket skede är du i?
    Så då behöver man ju inte ta FBC samma dag o några dagar efter varje intralid dropp tror du?

    Jag  tar ju vid varje ÄL.
    Väntar dock fortfarande på mens Obestämd (efter strul med Pergotime denna gång)...så vet inte när det är dags för nästa ÄL, men det blir ju inte förrän Augusti ser det ut som.

    Undrar hur man gör vid eventuell graviditet om de har stängt när man plussar?
    Då tar jag nog ett dropp direkt efter plus o sen 1 dropp i veckan tills de öppnar igen.
    Hoppas gör man ju alltid!
  • che71
    Snart lycklig skrev 2013-07-24 00:34:57 följande:
    Tack alla! Grattis igen Lully (har nu landat i Sverige). Ja, jag har nu en liten samling nere i Aten som jag jobbat hårt för, men är glad för. Ps. Jag har inte råd!!!! ds. Mkt blir lidande. Kram alla.
    När är det dags för insättning?

  • che71
    TWH skrev 2013-07-23 23:09:06 följande:
    Tack ska ni ha🌺 vad bra det har gått för er där nere, ser riktigt positivt ut! Lully, jag vet ite om det är GBS som kantestas så, det där provet med tops har jag inte gjort😳 jag lämnade urinprov som de odlade. Det tas inte på alla gravida utan bra om man har symptom, vilket man oftast inte har fast man bär på bakterierna. Ha det så underbart nere i värmen, här i Sthlm har det gått isbjörnar på gatorna idag😜
    TWH du skulle snittas skrev du innan?
    Är det pga havandeskapsförgiftning eller annat?
    När är det dags?
    Tar man Fragmin in i det sista o även efter snittet?
    Hur "hamnade" du inom specialistmödravården, gör man det efter alla missfall automatiskt?
    GBS - hjälper antibiotika mot det? Hur vet man om man har det?
  • che71
    HollyGolightly skrev 2013-07-24 08:19:10 följande:
    Che: Vet att du egentligen frågade TWH men jag kan iaf svara på Fragminfrågan - jag tog Fragmin fram till ett dygn före mitt snitt (planerat), men uppehåll dygnet innan eftersom det är blodförtunnande och det inte är bra att ta det innan en operation. Sen fick jag fortsätta ta sprutorna en vecka efter snittet för att förhindra blodproppar. Jag gick också på spec-MVC, vilket för mig var en kombo av alla mediciner och för att jag väntade tvillingar vilket i sig kan vara en riskgraviditet.
    Jag TROR att min BM kollade GBS, i alla fall topsade hon mig ungefär mitt i graviditeten. De senaste dagarnas diskussion här har gjort mig nyfiken, ska kolla om jag har kvar testresultatet hemma.
    Tack för svar.
    Men ska man alltså berätta om Atenmedicinineringen redan vid första VUL (som jag får på RMC pga missfallen) ??? (Annars har jag ju anmält mig ett flertal gånger till en "vanlig" BM mottagning men aldrig hunnit dit innan missfall.)
    Ska tillägga att RMC läkaren inte "tror" på det här med immunförsvaret, hon ville inte ens prova prednisolon eller progesteron för den delen....så därför vågade jag inte säga något förra gången, men då visade det sig ju vara ofostrig graviditet ändå.
    Annars har jag Fragmin från RMC pga APC resistens.
    Men jag vet ju inte hur det fungerar längre in i en graviditet.
    Om jag nu blir gravid igen.
Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!