• minaimaginärabarn

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    Ariellan skrev 2019-11-18 07:25:29 följande:

    Ungefär samma som de ovan har svarat. En vecka efter ägglossning fick jag feber, ledvärk och frossa. Gick över när mensen kom. Har varit inlagd i perioder på sjukhus pga oklara höga infektionsvärden och feberepisoder, alla de gångerna var efter försök med Letrozol en vecka efter konstaterad ägglossning men ingen svensk läkare ville se sambandet. Kontaktade doktor D i Aten och fick en son på första försöket med hjälp av hans medicin. Min kropp lugnade sig efter första barnet och är nu gravid i vecka 19 med nummer två, naturligt och utan några mediciner alls.


    Grattis till graviditeten! Måste fråga om du gjorde nya prover hos Dr D inför denna graviditet? Blir nyfiken över ditt lugnare immunförsvar och hur du kom fram till det?
  • minaimaginärabarn

    Hej alla härinne!

    Jag var aktiv i denna tråd för 3-4 år sedan. Men sedan min son föddes har jag haft fullt upp med honom. Vi har även haft turwn att få ett till barn efter det men då var det min fru som var gravid. Av många Amelia vill hon inte vara gravid igen, annars hade det varit det Marielle valet då hon inte har några problem att bli gravid. Vi vill dock gärna prova lyckan igen och då hamnar lotten hos mig. Jag fick hjälp av Dr D och med hans hjälp så blev jag gravid på första försöket. Men nu undrar jag om immunförsvaret ändras med åren? Jag tycker mig må betydligt bättre och min akupunktör jag nu träffar igen (som jag gick hos inför min sons graviditet) konstaterade en mycket mer balanserad kropp. Innan jag blev gravid med sonen och jag tog provet hos DrD konstaterade hon liksom provresultat på inflammation i kroppen. Jag skulle så gärna slippa kortisonet eftersom jag tycker det är ett hemskt preparat för min kropp och även lite orolig för hur det påverkar kroppen. De andra preparaten och droppet har jag inget emot... Är det någon här inne som vet något om de immunologiska problemen och hur de kan förändras över tid?

  • minaimaginärabarn
    Suckxxx skrev 2021-01-28 21:28:34 följande:

    Hej,

    Så bra att du lyckades bli gravid med hjälp av Dr D. ????

    Jag håller med dig om att kortison en är hemsk. En fråga, fick du ta kortison när du lyckades bli gravid Med hjälp av Dr D behandling?

    Kram


    Hej!

    Jag följde hans plan vilket innehöll kortison, trombyl, fragmin och intralipiddropp. Gick samtidigt på akupunktur. Jag hade många tidiga missfall i bagaget och ett sent men fick alltid många embryon till frysen, även blastocyster. Fick inte ihop det riktigt och hamnade efter mycket sökande här och så kändes det som att jag hittade felet. Men hjälp av Dr D blev jag gravid på första försöket så i min värd hittade jag rätt. Men jag känner att min kropp mår så mycket bättre nu och har förhoppning att mitt immunförsvar lugnat ner sig något. Får liksom den indikationen hos min akupunktör. Samtidigt vågar jag inte riktigt chansa utan att kolla upp mina värden hos Dr D..... Därav min fråga i tråden.
  • minaimaginärabarn
    Ariellan skrev 2021-02-01 21:58:59 följande:

    Hej! Jag fick en son med hjälp av Dr D 2018 på första försöket. Vi började naturligt försöka lite ?på skoj? med syskon när sonen va omkring 8 mån och blev då gravid på första försöket utan någon medicinering alls. Jag bestämde mig när jag plussade att jag inte orkade hålla på med allt pusslande och alla mediciner som det innebär att ta hjälp via Dr D och det gick bra, hon är 9 mån nu. Så mitt immunförsvar lugnade definitivt ner sig, jag bättre och känner att kroppen är ?lugnare?. Vad det beror på eller om vi hade extrem tur (är ju lite osannolikt att det bara skulle va tur när vi hade försökt i 3 år med första barnet och med konstaterade ägglossningar varje cykel och aldrig fått ett plus ) när vi blev gravida igen vet jag inte


    Tack för svar! Känner igen dig från när jag var gravid. Jag fick min son i slutet av 2017. Grattis till ytterligare ett mirakel. Jag känner ju på mig att min kropp mår så mycket bättre nu och att hela jag mår bra så skulle ju vilja våga prova utan. Men tror nog jag kommer göra om proverna, eventuellt visar de ju inget. Ska gå lite på akupunktur först innan jag tar proverna.
  • minaimaginärabarn

    Hej alla!

    Jag undrar om ni som har kontakt med Dr D vet om han är i tjänst och använder sin swedenmail? Mailade honom i förrgår och har inte fått svar. Vet att han såklart är upptagen men är lite ivrig att komma i kontakt ??????????.

  • minaimaginärabarn

    Hej igen!

    Jag undrar över ett som gjort chicagoproverna i Sverige och skickat med fedex vart ni gått och tagit proverna någonstans? Jag fick hos Marie på fertilitetsplus men undrar över andra möjliga vågar om detta inte går.

    Tack på förhand!

  • minaimaginärabarn
    Zwillinge86 skrev 2021-04-13 07:57:18 följande:

    Hej på er! Har inte varit aktiv på ett tag då vi tagit en ny paus efter senaste misslyckandet. Vet inte om det finns några gamla kvar i tråden som känner igen mig? Hur eller hur så har jag en hel skokartong full med Lutinus som jag samlat på mig de senaste försöken och som jag inte behöver då jag inte vet om/närbild kommer göra nya insättningar samt då jag nu kör på Crinone istället. Eftersom jag vet hur svårt det kan vara att få tag på Progesteron så skänker jag gärna mitt förråd mot betalning för portot ommålning är intresserad?


    Hej!

    Jag minns dig väl, tror vi var aktiva här samtidigt. Jag är med skräckblandad förtjusning i startgroparna för fler försök... Jag kan vara i behov av lutinus, vet inte ännu vad DrD ordinerar i min FET som sker i naturlig cykel (brukar ju inte behövas progesteton då men vet att en del utländska läkare gärna ser att man tar det ändå). Ok att avvakta två veckor till jag vet mer?
  • minaimaginärabarn
    Nina05 skrev 2021-02-28 19:54:23 följande:

    Min sambo satte det på mig. Utan erfarenhet eller utbildning... lite nervöst men det gick bra. Ingen vc eller annat ställe ville hjälpa mig så vi hade inget val. En del har fått hjälp på sin vc vad jag förstår :)


    Men alltså, har din sambo kunskaper att sätta droppet? Jag är inte så sugen på att lägga1500 kr per dropp vid nya försök. Jag vet att jag fick dropp på VC där jag har landställe men inte på hemma VC men får försöka igen. Det är ändå 4 år sedan. Men nu blev jag sugen på möjligheten att sätta det själv ????.
  • minaimaginärabarn

    Så har jag ännu fler frågor så tar de jag har på lager i samma tråd här:

    Dr D vill att man ska ta flertalet tester i hemlandet i samband med chicagotestet (om man väljer att inte åka till Aten). Jag undrar vart ni tar alla dessa blodprov? Jag bor i Stockholm.

    Undrar även hur ni tagit chicagotesterna i hemlandet. Vem har ni fått hjälp av?

    Mvh

    Frida Flensburg

  • minaimaginärabarn

    Hur går det för alla? Någon som är igång och ska försöka? Mina Chicago prover har kommit till dr D och jag har skickat alla extra provsvar som han begärt. Planen är att göra ett försök i augustimensen. Tänker inte så mycket på det ännu men vet att jag snart kommer göra det. Någon mer som är på gång?

Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!