• MoM11

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    Hej!

    Är så otroligt nervös över mina spottings/blödningar.

    Hade lugnat sig lite och var mer ljust rosa/bruna men i lördags var det rött igen och även mer värk. Igår var det lugnt igen men idag kom en röd blödning, lite rikligare än tidigare.

    Ändrade mina medicindoser något i helgen (fick inte tag i D - han har svarat väldigt sparsamt om blödningarna tidigare också) - ökade från 5 till 6 tabletter progynon då mitt E2 var något lågt (kan det blivit skevt i progesteron östrogen balansen?) och började med 87,5 levaxin. Höjde prednisolon från 20-22,5.

    Tar C-vitamin, hoppade över baby aspirin och omega 3 till lunch idag (tog dock fragmin och omega 3 imorse). Tar just nu 6-700 Utrogestan.

    Någon som har råd att ge? Så orolig.

  • MoM11

    Tack för svar och stöd.

    Det är nog kört nu tyvärr, ökad blödning och tilltagande värk. 5+0, längsta vi lyckats hittills.

  • MoM11

    Hej!
    Här blev det tyvärr missfall, hcg har redan börjat gå ner.
    Vet inte om det började 4+5 eller 5+0 men runt där. Är ledsen men ändå lite glad då detta är det längsta vi kommit på 5 års försök. Har 2 kvar i frysen hos D och hoppas på dem. Ska prata med D nästa v och bestämma nästa steg. Om vi satsar på de 2 eller kanske ytterligare ett ägguttag eller två. Egentligen hade mannen och jag sagt att sommaren är deadline men det blev massa strul och väntan efter min hysteroskopi i höstas och även borrelia. Nu när vi fick ett litet kvitto på att det kan gå så känns det som det är värt att satsa ett tag till.
    Kram och tack för ert stöd.

  • MoM11

    Vallmo, det behöver inte alls vara kört, enligt D kan det vara tecken på pågående graviditet att man blöder. Håller tummarna för dig.

  • MoM11

    MariaKojola - grattis till fint ultraljud!
    Jovita - hoppas du kan få bra hjälp, låter som du mycket väl han ha överaktivt immunförsvar.
    Hera - hoppas det löser sig med droppet!

  • MoM11

    Grattis till plusset Vallmo. Håller tummarna att det inte är någon fara med blödningen. Drick C-vitamin.

Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!