• MoM11

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    Hej!
    På lördag blir det FET i Aten för min del om allt går bra... embryon nr 12 och 13 i ordningen ska sättas in.

    Går nu på Neupogen och har några frågor:

    Har ni haft med er de tomma sprutorna i handbagaget? Har ni haft intyg och har ni behövt visa det? Även fragmin/Clexane - har ni haft dessa i handbagaget?
    Bad D om intyg men han tyckte inte det skulle behövas.

    Har någon köpt Neupogen på apotek i Aten? Har ni behövt recept då? Är det billigare än i Sverige?

    Börjar bli rejält nervös nu. Gjorde hysto och tog bort polyp i oktober (skulle sedan gjort FET men fick skjuta upp pga Borrelia), och kör som sagt med tyngre medicinering denna gång och hoppas verkligen. Samtidigt är man luttrad efter 5 år och otaliga IVFer och annat som misslyckats. Resan går mot sitt slut nu.

  • MoM11

    Grattis MariaKojala, underbara nyheter!

    Jag håller tummarna att att går bra Minaimaginärabarn.

    Jag har igår satt in två fina blastocyster hos Dr D. Har haft en lång resdag idag och nu ska jag försöka ta det så lugnt jag kan denna vecka - känner att jag behöver fysisk och psykisk vila.

  • MoM11

    Så underbart Stina B. Så skönt att den långa kampen är över och att det gick bra tillslut.

  • MoM11

    Hej!
    Denna ruvningen har varit/är jobbig - har en liten spotting/blödning som inte ger med sig, som jag haft sedan FET.
    Tog mitt BHCG igår och väntar fortfarande på resultatet! Nu har jag iallafall fått FBC resultaten och har en fråga - mina Basofila hade stigit till 1.0. Brukar alltid ha knappt mätbara nivåer. Någon som vet vad det kan betyda eller vad D brukar säga? Det stod på Werlabs att det kunde ha med allergier att göra, kan det vara så enkelt som att pollensäsongen är här, eller att jag börjat ta clarityn?

  • MoM11

    Hej!
    Jag brukar ta hela IL påsen (250), oftast utspädd med 100 koksalt. Upplever att det är mindre kärlretande med koksaltet, men det funkar även utan. Det brukar gå in på en timme. Ibland har jag tagit två små påsar, då har de bytt när den första är slut.

    Jag fick mitt BHCG svar och det var 102, 9 dagar efter FET. Har fortfarande spottings varje dag och molvärk som kommer och går i styrka. Ska ta nytt BHCG på torsdag och hoppas på en fin stegring. Hoppas såklart också blödningen avtar.
    Detta är mitt första plus på 3,5 år. Vi har kämpat i 5 år.

  • MoM11

    Tack för alla grattis och tumhållningar!

    Väntar nervöst på morgondagens BHCG (som jag troligen inte får reda på förrän dagen efter).

    Stort grattis till dig canada! Så jobbigt och trist med blödningar, men skönt att höra att det ändå kan vara ok.

  • MoM11

    Hej!
    Har nu fått mitt andra HCG svar - 563, tre dagar efter det förra som var 102, så det borde nog vara en ok ökning (12 dagar efter återförande av blastocyst)
    Mitt östradiol var var 402 och progesteron 152. Har svårt att få kläm på om det är ett för lågt värde på östradiol, tar jag 5 tabletter progynon borde jag öka tror ni?
    Orosmoln är att jag fortfarande har spottings varje dag (möjligen lite mindre) samt att mitt TSH gått upp till 4,4. Får tyvärr inte svar av D men min VC skrev ut Levaxin så jag tror jag ska börja med det, vad hade ni gjort?
    Önskar er alla en riktigt fin helg!

Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!