• MoM11

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    Om någon har Orgalutran över, inboxa mig gärna!

  • MoM11

    Håller tummarna för att allt går bra för er Aylak! Ni är i mycket goda händer. Vilken kämpig start.
    Stort grattis till er son!

  • MoM11

    Solkattan vad roligt att höra om ditt plus! Grattis! Hoppas så att det inte är någon fara med blödningen. Har inga tips tyvärr men C-vitamin tror jag har nämnts tidigare. Håller tummarna för dig!

  • MoM11

    Jag åker också till Aten imorgon. Jag var där i juli och gjorde ett ägguttag, fick då 3 blastocyster till frysen. Gjorde inget återförande då för vi ville samla på oss fler, har återfört 7 embryon i Sverige tidigare utan framgång (3 har varit blastocyster. Nu var jag där igen i veckan och gjorde ett nytt ägguttag. På måndag blir det antingen ET (om det finns minst 2 fina), eller FET.
    Hoppas så att detta ska lyckas nu efter 4,5 års syskonförsök.

  • MoM11

    Har nu gjort 2 ägguttag hos Dr D, ett i juli o ett i augusti. Gjorde ingen insättning i juli pga vi ville samla ihop några embryon. Fick 3 blasto första gången, o 3 även denna gång varav vi satte in 2.
    Tyvärr blev glädjen kort då jag började blöda redan rd5, har även ett neg HCG på dag 8.
    Har inte fått feedback från D ännu men nu oroar jag mig för att det ska gå likadant med de sista 4. Har hittills satt in 11 embryon o inget har fäst. Immunsupport fick jag även förra gången (FET i Sverige med Ds support) samt att jag självmedicinerat vid 1-2 tidigare försök. Det känns hopplöst... Även om jag såklart är glad över mina 4 i frysen (3 bra o en "average").

Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!