• MoM11

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    Någon som har tips på trevligt hotell i Aten, som ligger hyfsat centralt men ändå smidigt att ta sig till Dr D?

  • MoM11

    Hej
    Sitter här och deppar efter en tung vår. 6e stimuleringen i feb resulterade i ET av 2 st tvådagars (samt en 5-dagars till frysen) Då immunmedicinerade jag på eget bevåg, det blev minus. Besökte D i april och gjorde sedan FET med hans support, återigen neg.
    Mellancyklerna har varit oregelbundna (tidigare alltid ca 28 dagar).
    Förra var rekordkort,15 dagar. Då började jag stimulera inför första ivf hos D. På dag 8 såg det dåligt ut, endast 2 någorlunda stora folliklar. Dessutom mådde jag väldigt dåligt av stimuleringen. Efter om och men avbröt vi. På dag 11 eller 12 var jag på ul igen och då hade flera folliklar mirakulöst växt till sig. Då kunde jag inte ändra planerna igen så det fick bli Ovitrelle och hemmaförsök.
    Nu var jag på ul igen inför BIM. Då visade det sig att en follikel på 15 mm är kvar.
    Nu till min frågor. Är det helt kört att stimulera denna månad, eller beror det på follikeln/cystans storlek? Kommer den kunna försvinna i samband med denna mens (misstänker den kommer imorgon), eller först under nästa cykel? Kommer jag kunna ägglossa denna mån?
    Jag är så ledsen för att hela planeringen redan kastades omkull av min 15dagarscykel, och nu blir det troligen så att jag inte hinner med en omgång innan hans stängning. Månaderna bara rinner iväg. Känns så hemskt jobbigt nu, har även passerat 4 år av syskonförsök nu.

  • MoM11

    Grattis pink lily, underbara nyheter!

    Håller tummarna för att det går fortsatt bra för dig GrukanGrace!

Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!