• Zinfandel

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    Stoort grattis Fenan, så underbart!! SoligHjärta

    Jag lägger till dig så att vi håller räkningen ;)

    Vi som lyckats tack vare immunterapi!
    Lully Hill: Son född 120702 
    Poussin: Gravid på 5:e IVF försöket och fick en son 
    Perry6: Fått en son
    Lillie: Fått barn
    Tjorven: Fått en dotter 
    Hjärtefröjd: 6 IVF:er 
    TWH: 9 missfall, gravid på naturlig väg efter misslyckat IVF. 
    HollyGolightly: 6 ET, tvillingar vid 35, 2:a immunbehandling
    Cathy; fått en dotter 
    Che71; 6 MF, dotter vid 42 och 2:a immunbehandlingen
    Angel00 - Fått en dotter
    Fenan79 - dotter 140527

    På väg:
    OneLife: Just nu i v 31 efter 10 missfall, alla på naturlig väg.

  • Zinfandel
    singhatjejen skrev 2014-06-09 21:08:39 följande:
    Några saknas på listan - som har meddelat sina Atenbebisar här i tråden:
    Skogsbruden fick en kille i oktober förra året
    Prickigchokladmal fick en tjej i mars i år
    Strumpan81 en kille i mars i år
    Ja det är meningen och bra att ni fyller på eftersom andra gärna vill veta hur många vi är uppe i!! Skrattande
  • Zinfandel
    Snart lycklig skrev 2014-06-10 20:36:16 följande:
    Tyvärr funkade det inte som jag ville. Går ej att styckedela på paddan el telefonen. Se Zins fina sida fertilitetsguiden.com, där står det. Det jag inte blir klok på i denna tabell är att det står dagarna EFTER, men enligt läkare så fäster ju 5-dagars blasto samma dag eller dagen efter en transfer. Jag för inte riktigt ihop det.
    Implantationen tar flera dagar och påbörjas ofta inom ett dygn men det är ju såklart inte exakt för alla. Så det stämmer bra Kyss
  • Zinfandel
    Ingrid1989 skrev 2014-06-11 10:46:44 följande:
    Fråga... Ni som gjort/ska göra titthålsop i sverige, hur länge fick ni vänta? Betalar landstinget eller privat?
    Hår detta åt skogen vill jag få göra en och det verkade inte omöjligt..
    Magkänslan säger mig inget gott och tårarna rinner okontrollerat. Varför ska det behöva vara så svårt?!
    Jag var väldigt tydlig med att jag kunde ta ett återbud med kort varsel men jag hade inte räknat med att de skulle ringa för en tid typ "på torsdag" Flört och då kunde jag tyvärr inte så jag fick vänta några veckor till och op blev av ganska exakt 1 månad efter remitteringen och det gick via landstinget. Men det tog mig 2 heldagars telefonerande för att få till remissen över huvudtaget….
  • Zinfandel
    pink lily skrev 2014-06-11 13:48:07 följande:
    Är det någon som fått hjälp av sin utländska ivf- klinik att medicinskt reglera sina sköldkörtelvärden? Måste det gå via svensk läkare? Är det i så fall pga övervakning/uppföljningen? Jag kan inte ens få en läkartid på VC. På telefon tycker de att värdena som jag nyss tagit är helt normala. Visst, mina värden har förbättrats TSH ner från 2,6 till 2,1, och T4 fritt upp från 14,4 till 17 ( utan medicin). Men inte optimala värden i fertilitetssammanhang, o dessutom lider jag ju av hormonobalans ( progesteronbrist). Vet inte vem jag ska börja tjata på i Sverige för att få prova att förbättra värdena ännu mer. De första värdena är inför förra ivf för ett par år sedan, o de förstår jag nu var inte så bra.
    Stirra er inte blinda på västerländsk medicin och artificiell medicin, Levaxin är långt ifrån lösningen på allt. Kontakta en homeopat vettja, vilket är vanligare vid sköldkörtelproblematik i t ex Tyskland DrömmerKyss
  • Zinfandel

    Zwillinge, jag blöder iofs inte utan mer spottings men provat allt från progesteron och pravidel till östrogen och olika hälsokostgrejor men inget har funkat men sedan polyper upptäcktes och togs bort för ett tag sedan har jag peppar, peppar inte haft en enda liten spotting….. Tyst 

  • Zinfandel

    … och så finns det en fd IVF-läkare som numer kallar sig forskare vid Lunds Universitet….. Fick detta mail.

    "Har gjort lite efterforskningar kring reproduktionsimmunologi och fick lära mig att det fram till för ett år sedan fanns en forskargrupp som forskade inom fältet. Men efter att professorn hade gått i pension har gruppen lösts upp och numera finns det inte någon sådan forskning vid Lunds universitet."

    Suck. Nerlagd. Skrikandes

  • Zinfandel
    lill111 skrev 2014-06-12 07:43:27 följande:
    Hej!! Vill bara upplysa om att jag har påbörjat den minsta dosen Levaxin och jag känner att det är underverk för min kropp - har inte känt mig så pigg sedan långt innan min lyckade graviditet år 2010 - detta i kombination med Pravidel - och vad händer jo, jag blev gravid nu, men fick ett jättetidigt mf, körde faktiskt inga immunmediciner då jag är sååå trött på allt detta, så jag bestämde mig för att bara låta kroppen vara, men köra på Levaxin och Pravidel - vilket då gav mig en graviditet - så nu denna månad blir det full immunbehandling och Levaxin, Pravidel - jag har ett TSHpå 2,0 och läkarna vägrade Levaxin, men jag har fått tag på det ändå och självmedicinerar, nu ligger mitt TSH på 1,0....bara lite tankar från mig....hoppas att ni snart lyckas :)))

    Fråga gärna mer....stor kram alla!
    SkrattandeSoligKyss
  • Zinfandel
    Solkattan skrev 2014-06-12 13:28:49 följande:
    Så lättad ! Nu är en blastocyt på plats. Fin o intakt. Och ännu en kvar i frysen ... Ni höll tummarna bra !!!
    Heja heja!!! 
  • Zinfandel
    Vilaa skrev 2014-06-12 17:16:54 följande:
    Idag har jag tillbringat två timmar på apotek... Blir så trött på att bli motarbetad, Dr D's vanliga utskrivna papper föll inte apoteken i smaken, och då tog jag ändå dom som rekommenderats i sthlm :( på ett ställe var problemet att styrkan inte fanns, på nästa så var det "jag har sett grekiska recept och så ser dom inte ut", jag blev mer eller mindre anklagad för att försöka lura till mig medicin typ. När jag sa att kontaktuppgifterna står ju så menade dom på att vem som helst kan ju svara på det telennr, ja men så är det väll i Sverige med då? Till slut fick jag ut en av antibiotikan iallafall, grinade en stund i bilen sen, känner mig som en skurk och är trött på att tjaffsa hela tiden för min sak. Har mens så är väll extra känslig.
    Jag brukar gå till Lloyds, av någon outgrundlig anledning är de betydligt mer flexibla…..
Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!