• Zinfandel

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    LinneaSvea skrev 2014-07-24 22:24:29 följande:

    Zinfandel, får jag fråga, finns det risk när man äter alla kosttillskott att det ena slår ut det andra?? Jag äter b12 med folsyra,b6, c,d,e- vitaminer, omega3, q10, prasteron, zink,selen och magnesium samt blodförtunnande. Vet du hur stor dos q10 och omega 3 man kan äta?? Tack snälla för hjälpen, det blir en del knaprande . Snart lycklig, hur går det??


    Njae men jag skulle nog sprida ut dem över dagen och välja antingen prasteron eller inositol. Du tar inte levaxin eller babyaspirin/trombyl också? Du kan ra 600-800 mg ubiquinol och ca 3000 mg omega 3.

    Sl:det beror lite på ens värden före IL-start och det kan behövas olika många påsar och tid beroende på anledningen till höga värden. När man fått bra balans så kan effekten av ca 150 ml sitta i upp till en månad om det inte är kring transfer, då mer behövs.
  • Zinfandel

    Det skulle jag tro, det går ju direkt ut i blodet. Sen kan det ju ta ett tag innan det landat för maxad effekt, vad vet jag.

  • Zinfandel
    Katt12 skrev 2014-07-25 19:48:32 följande:

    SL, jag tycker dr D har en övertro på tidiga symptom, försök koppla av att han "fiskar" efter graviditetstecken. Jag hävdar bestämt - och många har ju samma upplevelse - att man kan gå symptomlös de första veckorna. Hoppas så mkt för dig!!


    Håller helt med! Tycker nästan bara det verkar stressande att diskutera så ingående redan nu...
  • Zinfandel

    Jo men jag har precis alla symtom man kan ha varenda gång och det har ju inte blivit så mycket av det så det är ju tur att dr d inte tolkar mig, det hade ju bara gett falska förhoppningar... Bara att vänta och se! <3

  • Zinfandel

    Så jag önskar att jag inte hade så många symtom eftersom de ändå inte är äkta. Så bara för att man har det så behöver det tyvärr inte betyda något precis som alla som inte känner ett skvatt och ändå plussar.

  • Zinfandel

    Robsab: beklagar verkligen

    Vilaa: nejnej så skulle det inte gå. Hoppas så ni finner en väg tillbaks till varann. <3

    Linnea: det är jättesvårt att råda om, det är så olika för alla. Men jag tror tyvärr inte det är en vinst ju mer man tar, man ska ta det man behöver ta och inte för att alla andra tar det. Så först ska man nog komma fram till vad och varför och vad målet är (bortsett från graviditet såklart..,). Jag tar t ex inte samma alltid, det beror på väder & vind, hur jag mår, hur livet ser ut, var i behandling jag är osv. Så man ska nog känna sig för innan en näve piller åker in

  • Zinfandel
    Vilaa skrev 2014-07-30 14:02:15 följande:

    En fråga bara, har varit bortrest i värmen, kan någon av medicinerna tagit skada här hemma i lägenheten? Förvarar dom i typ i ett skafferi högt upp. Har varit 28 grader i köket, är fan olidligt. Ildroppet, fragmin, prednisolon osv tänker jag främst på.


    Ingen fara Hjärta
  • Zinfandel
    Zwillinge86 skrev 2014-07-31 18:44:25 följande:

    Någon som använt sig av werlab nyligen? Efter att de gjort om hemsidan verkar en hel del ha ändrats. De tar nu ut en provtagningsavgift om man inte beställer prover för över 500kr samtidigt som rabattkoden "fertilitetsguiden" inte längre fungerar :( planerade att ta FBC+progesteron i Nyköping nästa vecka, men av någon anledning fanns i nyköping som alternativ längre. Är det jag som gör nåt fel eller har någon annan märkt av dessa förändringar?


    Japp, har just informerats om det enligt följande:

    "fertilitetsguiden" är koden och ger 15% vid beställning
Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!