• Zinfandel

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    Katt12 skrev 2014-05-05 08:43:31 följande:
    Jag minns oxå att Lully tog 7 Keto men lyckas inte hitta vilken dos. Om du el ngn annan möjligtvis har koll på hur mkt hon tog vore det toppen:)
    Jag kollar med henne Glad
  • Zinfandel

    Solkattan: javisst, jag har flera gånger postat senaste svenska studierna som enbart påvisar lägre födelsevikt och det kan man ju stå ut med

    SL: jag tror också att man ska vara försiktig med allt för många tillskott och andra häxbrygder... Jag tror inte att de är avgörande, tvärtom så kan det krocka med alla våra andra mediciner och det finns ju inga studier på konsekvenserna av det så lite med måtta där. Man ska ju inte bli mätt av cocktailen

    Lully hälsar att hon tog 50 mg 7keto och rosenrot inför det lyckade försöket

  • Zinfandel

    Åhh jag slutar aldrig att fascineras över hans helt fantastiska vul-kunskaper, han är ju typ den ende som ser grejor som man ska se!! Men jag tycker det är taskigt att säga att det kan vara bråttom med IL för han vet mycket väl hur svårt det år att få till det här med kort varsel. Nu är ju de flesta förutseende och bokar en tid för mycket så att man har men den kan vara svår att ändra.

  • Zinfandel

    Zwillinge: använder Skyscanner. Tipset som någon uppdagade för något år sedan är att priserna blir ännu billigare om man är inloggad på tex Norwegian eller vad det nu är för bolag innan man startar sökningen.

    Snart L: Jag skulle nog dundrat på med C-vit, det är vad ÄD-klinikerna t o m sätter in via infusion och det kan vara bra att tänka ÄD=helt främmande för kroppen även i IVF-sammanhang när man har med immunologi att göra.

  • Zinfandel
    Cathy skrev 2014-05-06 21:53:33 följande:
    Förstår inte varför ÄD kliniker sätter in C-vitamin via infusion eftersom för mycket C-vitamin kan hindra en graviditet pga att det sänker progesteronnivå i kroppen och kan dessutom göra kroppen sur vilket även det kan hindra fästandet. 500mg/dag är testad lämplig dos som i sin tur höjer progesteronnivån, 1000mg och mer minskar fertiliteten!
    Nope {#emotions_dlg.flower}
  • Zinfandel
    Katt12 skrev 2014-05-06 21:54:12 följande:
    Zin, tack för att du tog dig tid att kolla dagsdos m Lully!! Rosenrot är jag lite kluven inför, provade det för ett par år sen men fick lite rörig menscykel så jag vågade inte fortsätta då. Men det kan ju ha varit en slump. Skulle du rek rosenrot? Ngn annan i tråden som testat?
    Ja absolut, det blir många dessutom härligt välmående av!
Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!