• Zinfandel

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    Jag har Q10 Ubiquinol om någon önskar!

  • Zinfandel

    Zwillinge, är det denna du menar?
    www.topformula.se/article/eskimo3_pure_120_kap

    Håller med, de är ju totalt förvirrande!! Som jag fattar det så efterfrågar han fish oil och dina kapslar innehåller 1000 mg/st. EPH & DHA är ganska lågt i de kapslarna, därför hade jag valt en annan sort eller tagit nån extra kapsel, som du ju redan gör.

  • Zinfandel
    Snart lycklig skrev 2014-05-11 20:57:36 följande:
    www.solgar.com/SolgarProducts/Wild-Alaskan-Fu... Zinfandel, orkar du "nörda"? Vad säger du om denna?
    De värden som anges är per 2 kapslar och därför blir inte EPA/DHA superhögt. Har du köpt dem i USA eller Aten eller var? Kul att de anger kalorimängden FlörtTungan ute Annars är det en bra kombination av fetter (& D-vitamin).
  • Zinfandel
    RobSab skrev 2014-05-12 07:18:42 följande:
    Jag är på dag 7 i min cykel och har TOTALT missat att ta prednisolon!!!!
    Jag skulle ta 10mg från dag 2 och sen 15mg från dag 6. Hur gör jag nu??!?!?
    Sätt igång direkt Glad ta 10 mg och öka till 15 mg om några dagar!
    Snart lycklig skrev 2014-05-11 23:21:45 följande:
    Tack för svar Zin! Nej, köpt dem i Sverige i hälsokostbutik. Ätit dem nu en längre period. Finns hos flera kedjor. Tog tidigare 2 tablå per dag, nu fyra. Kompletterar emellanåt med en liten sked flytande från Eskimå Pure el vad den nu heter. Är den du köper från Apotea bättre? Hur stor dos tar du innan FET/transfer?
    Aha åh finns den, kände inte alls igen den!! Jag gillar Active Care för den har högst DHA/EPA av alla vad jag känner till och minst miljögifter (PCB, pesticider, dioxiner och tungmetaller) samt att den då blivit Bäst i Test, brukar vara en kvalitetsgaranti. Det är stora burkar vilket jag tycker är bra och den innehåller inte sojalecitin. Men har du mycket av den du tar så fortsätt, den är säkert jättebra den med Kyss Inför och under behandling är jag ordinerad 4000 mg. 
  • Zinfandel
    pink lily skrev 2014-05-12 14:17:39 följande:
    Mitt bidrag till fiskoljatipsen: ätit Super EPA som ska vara något av det renaste på marknaden, mkt koncentrerad: 1g kapsel: o,43g EPA+0,27g DHA. Hade kapslar av fiskgelatin , men upptäckte nyss när kollade på burken att de övergått till nötdjursgelatin.. Därmed kommer jag nog att byta... Är lite dyrare än andra.
    Låter super!!
  • Zinfandel

    Åhh Vilaa, när jag läser så känner jag att  jag börjar hyperventilera och hysteriskt skratta om vartannat, vi har alla gått igenom hela den apparaten och tydligen har inget förändrats under dessa år Skrikandes Tänk om de istället kanske skulle börja fundera över hur det kommer sig att fler och fler säker sig utomlands och kommer hem med önskemålet..?!? Jag har också valt Katts linje på sistone och gör behandlingarna utomlands så jag slipper ta fajten….. Tipset som brukar vara det som sätter fart är att påtala smärta, smärta och återigen smärta. Här i Skåne finns annars "privatprivatprivatkliniker" där man faktiskt kan beställa tid för sånt här men det är väldigt dyrt och då känner jag att man lika gärna kan åka till Dr D eller Dr Fiodina, där hysteron förresten kostar €700. På CFC kostar den 3000 DKK tror jag det var men där gör de inget mer än att gå in med kamera. Jag kan bara råda dig att utöka ditt upptagningsområde och ringa ringa ringa. Lycka till goa Vilaa Hjärta

  • Zinfandel

    Pink Lilly: det är samme läkare som för ett par veckor sedan i en IVF-chat svarade att han inte kan något om endo, han är ju inte gyn…. Skrikandes Men ja, det vore intressant att läsa om det finns något resultat nu Kyss Och ditt tips där om vad nästa nummer ska handla om är jäääätteintressant, Bling ska vi hänga på där…? (vi har ju både en skrivelse och nu den grymma youtube-filmen klara Skrattande)

  • Zinfandel
    Snart lycklig skrev 2014-05-13 19:35:20 följande:
    Någon som använt Neupogen? Neupogen ska ju vara i kylskåp 2-8 gr och hur ska jag då göra när jag ska till Aten för FET? Jag har hittat en kylväska på romalore med två stora kylklampar. Får jag ta in detta på ett flyg? Jag tänker som så, att om jag köper den och två extra kylklampar, klarar jag även vistelsen på hotellet. Kylväskan håller i 24 timmar och sedan kan jag ju byta klampar. Jag förutsätter att jag får låna en frys för min extra klampar och sedan byter jag varje 24 timmar. Tips och råd till mig?
    Jag har rest med Frozzypack flera gånger och det funkar fint. Det är viktigt att medicinen inte ligger för nära kylklampen så att den fryser.
  • Zinfandel
    Vilaa skrev 2014-05-14 13:31:12 följande:
    Nu kollad jag olika klinikers siffor och fattar försej ingenting om det hela och hur dom räknar procenten.. Min kompis kanske bara fick en egen siffra för att dom skulle lyckas? Men vill minnas att min kompis sa att deras klinik hade bra siffor.
    Det beror lite på hur de räknar, om det är pregnancy eller live births. De brukar även göra åldersindelningar mm men visst håller de flesta utländska kliniker högre rate DrömmerKyss
Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!