• TWH

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    Angående pred så har ju alla olika problem o därmed olika ordinationer. Jag skulle följa dr Gs ordinering, han kanske vill "chocka" kroppen m en hög dos från dag 5. En svensk läkare ordinerade mig 10 mg om dagen i 100 dgr i förebyggande syfte, något som D absolut inte gillade utan han ville inte att kroppen skulle vänja sig utan få en liten chock vid predstart. Chock låter ju lite överdrivet men ni förstår vad jag menar😜 jag fick ordinerat 10 mg från äl och höjning till 15 vid plus. Jag stod på 15 fram till ca v20 i graviditeten.

  • TWH

    Aylak, jo det finnsdem som har plussat spontant, Hjärtefröjd är ett exempel!

  • TWH

    Cfc svarade att jag kunde återkomma för att göra nk mätningar om en månad när de är på plats (svend Lindeberg). Han svarade inte på vem som gör analysen. Detta är verkligen ett framsteg🌺

  • TWH

    Jag sänkte från 15 till 10 i v20-25 (kommer inte ihåg exakt) ungefär, sedan stod jag på 10 till v30, därefter trappade jag ner så jag var klar i v35 om jag kommer ihåg rätt. Det var jag som ville trappa ned o D godkände varje steg, det var inte han som drev nedtrappningen. Ibland sa han nej när jag ville trappa ned så jag gick på hans ordinering.

  • TWH

    Blingbling, jag tänker på det D sa till oss, att il står för 80 procent av jobbet, fragmin 15 och resten för de 5 sista. Vi har ju väldigt lika symptom minfluensakänsla osv så då är det ju en stooor förbättring när du lägger till fragmin o il. Om vi ju lider av samma sak, nk cellerna😉

  • TWH
    che71 skrev 2013-08-31 16:49:15 följande:
    BIM - 3 idag o redan igår testade jag positivt , svagt streck men det syns lite tydligare idag 7:e graviditeten, inga barn immunbehandling sen i Mars-13 tog IL dropp för 1½ vecka sen (2 dagar efter ÄL) o ska ta på måndag också tänkte jag ska nog ta 15 mg prezolon per dag (det ville Dr D vid senaste graviditeten kommer jag ihåg) har tagit 10 mg sen innan ÄL o Fragmin o babyaspirin sen några dagar tog en progesteron vagg. imorse också Hoppas att det ska gå vägen nu!!! Twh hur många IL dropp tog du sammanlagt vid graviditeten med Victor o hur många FBC ? Så jag vet hur många påsar jag kan komma att behöva o be om fler remisser till FBC.

    Grattis!! Nu hoppas vi✊ jag tog totalt 8 il varav 4 den första månaden/fem veckorna, totalt 12 fbc, jag slutade dock m Ds immunsupport i v35
  • TWH

    Tuvalina, grattis!! Hur långt gången är du? När det gäller att frysa så har jag svettats på nätterna i alla mina tidiga graviditeter. Jag har nog inte haft frossa men däremot feberkänsla och influensasymptom. Vad roligt med så många gravida samtidigt som det är förjävligt med ditt missfall Blingbling🌺

  • TWH
    che71 skrev 2013-08-31 21:00:03 följande:
    Så ditt immunförsvar stabiliserade sig runt v 9 o sen blev det bara 1 dropp var 6 vecka för säkerhets skull eller varför behöver man så pass få dropp sen ?

    Nej, jag tog fbc ungefär varannan vecka och så sa D till när jag behövde il. När man har nk cellsproblematik så är den första tiden den mest kritiska vad jag förstod på D. Det var alltså inte 6 v mellan utan lite olika beroende på vad fbc sa.
  • TWH

    Skogsbruden, kan du inte sova av prednisolonet? Det är viktigt att säga att D sa att il står för 80 procent i vårt fall, kanske är det inte så för alla. Jag trappade ned och var helt utfasad från pred i v35 så ta det lugnt m nedtrappningen, både för din och bebisens skull😉 1,25 mg i veckan är en bra takt, åtminstone de sista 5 mg.

Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!