• TWH

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    [quote=70683452][quote-nick]stumpan81 skrev 2013-08-05 19:51:48 följande:[/quote-nick]Suck, trodde för ett ögonblick att jag blivit av med mina spottings efter hyston i Aten, men icket! Nu är de tillbaka, helt oregelbundet och nästan alltid efter sex. Det är klarrött blod som kommer, innan hyston var det brunt. Vad är det som händer? Tycker dessutom att det nästan kliar runt slidöppningen. Känner när man torkar sig att det är lite irriterat där. Men det är inte därifrån blodet kommer. Vad kan det vara? [/quot Det låter inte bra, dina slemhinnor måste vara mkt sköra. Eftersom det kommer klarrött blod tycker jag du ska söka hos gyn, vad säger de svenska läkarna? Vad säger Peny?

  • TWH

    Lully, det var tråkigt att höra❤ vi håller kontakten om Fresenius hoppas jag. Stor kram till er, ni har kämpat så länge. Fragmin kan du sluta med tvärt utan problem och pred har jag fått instruktioner om att minska med 1.25 mg/vecka när man tagit det under en längre period, kram! Fidelia, kan du inboxa din mailadress till mig så kan jag skicka den.

  • TWH

    Strumpan, jag fick läkaren att skriva ut pred på 2,5 mg, de kan delas enkelt. Förstår att det är svårt om du har 10 mg tabletter.

  • TWH

    Kl 8.29 imorse kom Viktor till världen😃 Atenbebis nr 10 (?). De hade barnläkare med på snittet pga all medicinering. Han hade det lite jobbigt med blodsockret men mår nu bra. Mamman mådde lite sämre men är nu i form😉 det går inte att förstå, jag önskar er alla att komma hit. Kramar🌺🌺

  • TWH

    Tack alla för gratulationerna, det är omtumlande detta😃 april, han vägde 3,3 kg vilket är normalt för 38+2.

  • TWH

    April, ditt hcg ser jättefint ut! Leukocyterna har stigit långt över ref.värdet flera ggr, speciellt efter il.

  • TWH

    ..för mig i denna graviditet skulle jag skriva. Vet även att Hjärtes värden låg över många ggr.

  • TWH
    Fidelia skrev 2013-08-10 19:14:07 följande:
    Cathy: jag är intresserad. Det vore snällt om du ville dela med dig adressen till sajten.

    Tack igen för gratulationer😃 har varit sänkt efter snittet då jag fick anemi. Har nu fått behandling o är lite bättre. Curly, tankartill dig och hoppas att sjukdomen i familjen inte är för allvarlig. Fidelia, jag fick samma diagnos av svenska läkare, flera stycken. Att alla missfall är orsakade av kromosomfel, även fast inga genetiska fel hittades i dna analysen av mig o mannen. Dimitri uteslöt detta direkt och sa att det är ju större sannolikhet att immnförsvaret orsakar missfallen än att vi slumpvist skulle ha fått kromosomfel i alla graviditeter. Det finns dessutom forskning som tyder på att har duupprepade missfall men inga genetiska "fel" i dina anlag så har du lägre grad av kromosomfel än vad "enstaka normala" missfall har. Detstår även i Alan Beers bok. Vi hade ju liknande utveckling på våra foster som ni har haft, hjärtat har slagit o de utvecklastill en viss gräns men hinnsäcken är för liten vilket gö att embryot inte får tillräckligt m utrymme/näring och till slut dör. Så mitt råd är att strunta i den svenska läkarens råd och gå på Dimitris ordinering! Jag ska skicka rapporten om il till dig också🌺
  • TWH
    Cice skrev 2013-08-10 20:54:10 följande:
    Stort GRATTIS  TWH! Vad roligt att  din  äntligen är här! Lycka till med allt   !!! CurlyRed   Tråkig med sjukdom i familjen. Jag håller tummar för allt bli bättre.          

    Tack Cice och tack för din hjälp❤
Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!