• TWH

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    Tuvalina, så får det inte vara.😡 man blir ju varmare av graviditeten också. Skogsbrud, jag trappade ned från 15 till 10 i ett snäpp, sedan 2,5 per vecka och efter 5 mg 1,25 per veckasådet tog ca 7 v.

  • TWH

    Tuvalina, med din historik så kommer du väl att få full support hoppas jag? Ul när du vill, flödesul, hcg när du ber om det etc? Det är vården skyldiga att ställa upp med. Stumpan, det är svårt att råda dig när vi inte vet vad vården har kollat i dina mf utredningar. Kan du skriva lite kort så kanske jag kan hjälpa till?

  • TWH
    aylak skrev 2013-09-02 07:40:59 följande:
    Hej stumpan81! Tråkigt att höra om strulet med småblödningarna och att du också känner dig övergiven av sjukvården. Angående TSH så sa min läkare att i infertilitetssammanhang så är ju lägre värde desto bättre - gärna ner mot 1-0.5.  Jag har haft symptom på på hypotyreos under många år, men "normala" blodprover. Till sist sökte jag privat och fick hela mig och alla mina symptom undersökta. Sen åt jag naturligt sköldkörtelhormon och blev delvis bättre innan jag övergick till enbart t3 (Liothyroning) och blev ordentligt bättre. Det påverkade även mina spottings positivt även om det inte var därför jag sökte och medicinerade. Jag upplevde det som om hormonnivåerna generellt blev mer balanserade av sköldkörtelmedicinen och jag blev av med kraftiga pms-symtom och smärta vid mens. Om du vill gå vidare med sköldkörtelspåret är en bra sida hypo2.info   

    Intressant, var i den svenska privata sjukvården hittade du sköldkörtelexperter? Jag letar men hittar inga. Har du tips?
  • TWH
    Tuvalina skrev 2013-09-02 09:19:34 följande:
    TWH. Jag kommer få täta kontroller. Men något HCg har de inte ordinerat. Får väl ta det imorgon och fortsätta flera dagar till i denna vånda.

    Ja, gör det. Hcg säger ju rätt mycket, även om det ibland kan vara missvisande också. Två hcg m två dagars mellanrum borde du kunna få.
  • TWH

    April, fy vilken tråkig födelsedag och vad ledsamt efter ditt kämpande med denna graviditet. Det enda jag kan råda dig till är att suga ut så mycket information som möjligt ur dennagraviditet, för att D ska kunna göra sin analys. Jag vet inte om jag kan analysera bilderna men skicka dem till D, han är ju ul-expert! Spara din medicinering och hcg resultaten, vilket du säkert redan har. Viktigast; be om en kromosomanalys av embryot! Detta är inte lätt, jag vet. Jag har fått en sådan genomförd på Sös efter mkt påstötningar, jag blev då inlagd så inte missfallet skulle starta av sig själv. Då får du reda på om det var kromosomfel och medicinerna ändå inte hjälpt eller om embryot är normalt och medicinerna inte hjälpt. Du kan höra av dig till mig så kan jag berätta hur jag gick till väga. Stor kram!!

  • TWH

    Jag hade också fortsatt m medicinerna, även om det inte finns så mkt hopp, och sedan trappat a la Cathy. Kram

  • TWH

    Välkommen tillbaka Zin, ledsamt med din familjetragedi, kramar till dig🌺 tack för din fråga, bebislivet är härligt, sömnen uteblir då Viktor vill ha mat varannan timme dygnet runt så jag ser fram emot att sova om ett halvår (förhoppningsvis). Det är värt kämpandet när man får första leendet💝

  • TWH

    April, hur går det för dig? Jag har bara varit med om Sös tillvägagångssätt, men du får ju cytotec för att det ska starta så det vore ju lämpligt att du fick ta fler tabletter om det inte startar, arför skulle du annars få tabletten? Lycka till o hoppas du inte får så ont🌺

Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!