• TWH

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    Lully, vad härligt det låter där nere, jag önskar dig en avkopplande toppendag💝

  • TWH

    Ringde BM nu och frågade om de har missat något prov m topsning. De tar topsprov ibland om man har vistats på sjukhus utomlands, mot multiresistenta bakterier och GBS! Så ni är checkade Holly o Luly!

  • TWH

    Nu pratade jag m BM igen, de har missat att ta proverna på mig så de ska tas nästa vecka, i v38... Om förlossningen sätter igång innan måste jag informera om detta. De har sett en ökad tillströmning av multiresistenta bakterier på svenska sjukhus, om de hittar ngt i provsvaren så testas alla mammor, personal och bebisar på förlossningen en vecka efteråt! Tydligen så har problemet ökat i Danmark så man är rädd att det ska komma hit. Man har sett en ökning men svensk sjukvård är supernoggrann m detta, ytterligare ett argument varför vi ska berätta att vi varit i Aten el någon annanstans🌺

  • TWH

    Jag har också berättat öppet för alla om min behandling/Aten, de missade bara att ta mina prover. Det är viktigt för barnavårdscentralen dessutom att känna till medicineringen precis som du skriver Lully. Che, konstigt att de inte ville kolla dig. Kanske är olika rutiner på olika sjukhus😊

  • TWH
    HollyGolightly skrev 2013-07-24 18:45:09 följande:
    Min BM sa om topsningen att det var något som man måste testa i förväg så att de vid förlossningen kan se att man inte bär på en viss bakterie - antar att det handlar om just multiresistenta bakterier. Däremot tänkte jag att de kanske kollar GBS samtidigt?

    Japp, det stämmer, de sa att GBS ingår i topsningen. Skogsbruden, grattis till parveln! Hur långt gångna är ni?
  • TWH

    Mijnc, är du beredd att ta dig varsom helst i Sverige? I Stockholm finns det hjälp men vet inte var du vill ha hjälpen eftersom du inte vill berätta var du bor🌺 lully, fantastiskt, imorgon blir en bra dag🍀 Södertjej, grattis till skörden!

  • TWH
    MijnC skrev 2013-07-24 21:45:51 följande:
    TWH, jag är beredd att åka så Stockholm går bra.

    Ok, jag har inboxat dig.
  • TWH

    Södertjej, det var ledsamt att höra. Vad säger D om detta? Vad kan ni göra? Stor kram! Kram även till dig Angla, jag skulle fortsätta försöka spontant några cykler nu, eftersom din kropp verkar i form för graviditet, och vara väldigt snabb att sätta in mediciner vid ev gravidkänsla.

  • TWH

    April, det går bra tack. Var inne på flödesul idag och det såg fint ut, dock börjar blodtrycket stiga igen trots mediciner så vi får se hur det utvecklas, kanske tar de ut honom innan sagt datum. Jag går in i v38 på söndag🌺

  • TWH

    Angla o Ninnin, det positiva med spontan graviditet är väl framför allt att slippa allt meck runt omkring, hormonbehandlingar, läkarbesök etc. När graviditeten väl är bekräftad spelar det ju ingen roll. Det finns en liten ökad risk för komplikationer med ivf befruktning men den är nog försumbar, och m tanke på många av våra missfallshistorier så biter ju inte det argumentet😳 ekonomiska aspekten ska ju inte glömmas.

Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!