• Ciccie86

    Vi som försökt ett tag utan plus

    Kanske 4 - Sträckläste de böckerna! Älskar dom, bästa någonsin!! :) Man blir besatt!

    Jo jag kanske borde testa, men har inga test hemma :/ O orkar inte hoppa mig till Apoteket. Får köpa imorgon när jag är ute :)

  • Ciccie86

    JZ79 - Lycka till imorgon gumman! Håller tummarna!! :)

    Kanske4a - Ja, var/är helt besatt. Väntar på filmerna :) Ska bli så kul!

    Jo imorgon blir det att köpa test. Berättade för sambon om mina aningar, så vi får se :) Ska köpa det efter jag varit på gymmet. Ska träffa min underbara PT och prata om rehab planen för mitt knä, samt hur vi kan träna överkropp, för träna lite måste jag :) Är glad att jag lyckats sköta kosten dessa dagar, inget onyttigt har slankt ner och jag har idag fått behålla det jag ätit :) Ser framåt nu :)

    Kram på er

  • Ciccie86

    JZ79 - Spännande och skönt att det är klart nu! Håller tummar och tår för att det går vägen nu!!

    Själv har jag precis varit på gymmet och träffat min PT. Vi körde en timme rygg och mage, så skönt och det kändes :) Känns bra nu när jag inte kan göra annat som Zumba ;) Vi gjorde även lite rehab med knät och det kändes helt ok, även om det smärtade lite till o från.. Det jobbiga var att jag mådde extremt illa både innan, under och efter passet, och jag har inte tagit några smärtstillande idag och åt innan passet.. Så vem vet :p Min PT blev orolig och drog ner på tempot.. Han är bäst! Jag vågar verkligen inte hoppas på ett plus, men måste iaf testa för att veta. Pratade med min PT om det och han tyckte också det vore bra att veta. BIM+9 idag liksom.
    Nu ska jag strax in på Apoteket och köpa ett test, så testar jag imorgon bitti ;)

  • Ciccie86

    Jag lyssnade på er tjejer och tog testet nu på kvällen, skönt att få det överstökat..
    Som jag befarade så är jag inte gravid!  

  • Ciccie86

    Hej tjejer!
    Idag blev det återbesök till läkaren samt vidare sjukskrivning.. Jag fick även träffa min nya sjukgymnast idag, suttit på väntelista i nästan 3 månader. Hon undersökte knät och konstaterade nästan direkt att det banne mig inte är en muskelbristning i benet.. Vad exakt det är ville hon ej spekulera i, så jag har nu fått en tid på en specialist klinik inne i Stockholm på Sophiahemmet imorgon bitti, de specialiserar sig på idrottsskador och just knän.. Känns skönt att få träffa en expert, men surt att läkaren för 8 dagar sedan bara kunde säga att det var en muskelbristning, nu när det verkar vara något annat :/ Slöseri med tid enligt mig.. Men hoppas på bra och konkreta nyheter imorgon bitti! Så att jag vet vad som väntar. Kram på er

  • Ciccie86

    Tack tjejer för era fina ord! Det värmer :)
    Det är trist att läkaren ev feldiagnostiserat, men det är sånt som händer. De är inte mer än människor :) Hoppas bara jag får några vettiga svar idag så att jag kan se framåt! Sitter på Artrokliniken nu och väntar på min tur.. Tog mig en timme hit, är redan helt slut av att ha hoppat på dessa kryckor hit :p Men får förhoppningsvis vältränade armar ;) Haha..

    Nellin - Spännande! :) Håller såklart tummarna!!

    Vårväntan - Varför så lång väntetid??

    JZ79 - Tänker på dig idag och håller tummarna!!

Svar på tråden Vi som försökt ett tag utan plus