• Ciccie86

    Vi som försökt ett tag utan plus

    Grattis StoraMy!! Gud så roligt! :)
    Marina80 - Håller med övriga talare, vilken fin vän du är! Jag har en vän som du, hon har stöttat mig under dessa två år.. Hon har själv en 5 årig dotter (min guddotter) och har under de senaste åren gjort mångas aborter pga olika anledningar. Nu blev hon gravid för två månader sedan och bestämde sig för att behålla barnet.. Jag var så glad för hennes skull, men samtidigt lite avundsjuk såklart.. Tyvärr fick hon missfall strax innan jul i vecka 9 :( Det var så tragiskt! Så nu stöttar jag henne, hon skrapades igår. Hon är iaf mitt stora stöd!
    Igår fick jag veta att två kollegor är gravida..

  • Ciccie86

    Dag 15 i cykeln idag, så ikväll blir det mys! Jag är så van vid 28 dagars cykler, men på sista tiden har jag haft 30-34 dagar.. Så är inte säker på när ÄL sker exakt.. Men garderar mig! Tänk om man skulle lyckas göra en nyårsbebis, då blir det en fin födelsedagspresent sen ;)

  • Ciccie86

    Hej tjejer!
    Här är jag lite fundersam.. Är på dag 17 idag.. Har jätteont i nedre magen och började blöda i morse :/ Blöder aldrig i mitten av cykeln. Vad tror ni??

  • Ciccie86

    För övrigt så har jag mått rätt dåligt sedan senaste mensen. Den varade i 9 dagar, den var även inte som vanligt då jag knappt hade mensvärk plus att blodet var annorlunda i färg och mängd osv.. Jag har varit extremt trött i flera veckor nu, lätt illamående till och från och mått allmänt konstigt.. Vet inte vad jag ska tro?

  • Ciccie86

    Vi har inte blivit utredda ännu, vi sköt på det och kör på i mars.
    Mina senaste cykler var varit jätte konstiga, det har de aldrig varit förut :/ Så vet inte riktigt, verkar som att det är en rejäl obalans i kroppen för tillfället :(

  • Ciccie86

    Walktheline och JZ79 - Jag kanske borde kolla upp det ändå. Det har hänt att jag blött lite efter sex runt ÄL, men bara när jag har kissat. Men den här gången började jag blöda 12 timmar efteråt och blöder fortfarande nu ett dygn efteråt :/ Är ute hos svärmor just nu, så får nog ringa läkaren imorgon när jag kommer hem om det ej slutat. Säkert bara någon obalans..

  • Ciccie86

    Bra jobbat JZ79 - nästan 4 kg :) Bra jobbat!

    Gott nytt år alla fina tjejer!! 2013 ska bli vårt år!! Kram på er

  • Ciccie86

    Vårväntanochlängtan - Jag känner mig också lite fundersam gällande min blödning.. Jag började blöda på dag 17 (åtta dagar efter att mensen slutade), idag fyra dagar senare blöder jag fortfarande (dag 20).. Verkar som att det är en riktig mens jag har nu igen.. Har mycket blödning men knappt någon mensvärk.. Jag börjar fundera på om det kan vara pga progesteronkrämen? :/ Att det blev något fel..

  • Ciccie86

    Lycka till Wonders!! :) Du stör absolut inte :) Jag har själv försökt sedan april 2011, men slutade med preventivmedel i september 2010.. Längtan efter plusset ökar för varje dag.. Så ni har gjort IVF fyra gånger? Här börjar utredningen i mars..

Svar på tråden Vi som försökt ett tag utan plus