• Ciccie86

    Vi som försökt ett tag utan plus

    Usch vad trött jag blir :/ Dag 21 i cykeln idag och jag har blött konstant i 5 dagar :/ Fortfarande ingen som helst värk.. Funderar på att ringa läkaren imorgon.. Har ju blött totalt 13 av 21 dagar :/

  • Ciccie86

    Hej Alla fina tjejer!
    Visst är jag inne och läser, jag läser allt ni skriver! :)
    Stort grattis till er som plussat :)
    Som JZ79 och Pastell skrev så har vi kickat igång utredningen igen. Vi var där 7 mars och lämnade blodprover både jag och sambon plus att vi pratade med vår läkare.
    Sambon fick en remiss till sjukhuset där han ska lämna sperma prover. Han vill att jag ska följa med, vilket innebär att jag måste ta ledigt, så vi ska dit i början av maj :)
    Vi är även uppsatta på IVF kö under tiden, då vi nu är inne på försök 25.
    Läkaren ser inga hinder hos oss, men vi har iaf valt att lägga fokus på träning ett tag framöver :) Vi vill bli lite mer nyttiga och jag skulle gärna tappa 6-7 kg.

    Det har varit lite mycket med annat runtomkring också. Dels så krånglade ryggen länge och sedan fick jag någon inflammation i skuldran, pga stress, vilket gjorde att jag tappade känseln i vänster arm. Så har behövt äta smärtstillande och muskelavslappnande mediciner ett tag. Det tog emot, men var nödvändigt!
    Sen håller jag på att söka jobb, måste bort från det stressiga dårhuset jag är på nu. Har en anställningsintervju på torsdag :)

    Just nu är jag på dag 27 i cykeln.. Min cykel har krånglat på sistone, har haft allt mellan 24-30 dagars cykler. Så väntar bara på tanten nu!

    Stor kram till er!

  • Ciccie86

    Maramina - Det är ett förskollärarjobb. Jag jobbar idag på en kommunal förskola sedan 3.5 år tillbaka. En timmes resväg hemifrån. Nu är det en privat förskola jag ska på intervju på :) 10 min hemifrån :) Så jag hoppas verkligen, behöver omväxling ;)

  • Ciccie86

    Jenso - Det stämmer bra, han var inte helt redo innan, men nu verkar vi vara på samma bana, vilket känns väldigt skönt :)
    Så nu räknar jag ner veckorna tills det är dags för sambons prover :) Sen räknar jag med att vi får svar innan semestern och förhoppningsvis så vet vi då hur vi går vidare i augusti :) Antagligen IVF, måste kolla upp väntetiderna och läsa på lite mer om IVF, är inte så insatt..

  • Ciccie86

    JZ - Gud så roligt att ni får köra igång med IVF snart :) Såå glad för din skull gumman!

    Maramina - lycka till på UL på fredag! :) håller tummar och tår för fina ägg på fredag ;)

    Solrosen, Stegen och Em me - Härligt att veckorna går framåt för er och att ni verkar må bra :) Är så glad för er skull!!

    Själv körde jag igång med gymmet igår, första passet på 8 månader. Det var riktigt tufft, men satans roligt :) Min vän är instruktör på passet, body pump, så hon körde med mig ;) Skaffade även gymkort på Worldclass igår, så nu kör jag :) Bort med 6-7 kg nu! Har även lagt om kosten sedan i måndags, minskat socker och kolhydrater och äter regelbundet :) känns gött!
    För övrigt så har jag träningsvärk Deluxe idag ;p Imorgon tänkte jag köra ett specialanpassat mage/rygg pass, 30 min, då jag måste stärka det området i kroppen. Ska bli skoj :)

    Kram på er!

  • Ciccie86

    Usch vilken arrogant sköterska pastell, jag blir så ledsen när jag hör sånt där :(
    Det är ett serviceyrke och då ska man för tusan erbjuda god service! Blä!! *Kram till dig*

    Idag är jag på dag 30 i cykeln, ingen mens på gång, men konstig värk i livmodern.. Fick ett konstigt hugg i livmodern igår morse. Så har en känsla av att mensen bara är sen denna månad.. Blir så trött på denna kropp!
    Tycker inte att jag gjort något konstigt denna månad så att den ska förskjutas.. Fast det skulle kunna bero på att jag var tvungen att äta både voltaren och muskelavslappnande när jag fick en inflammation i skuldran så att armen domnade bort. Suck..

    Idag är det dags för anställningsintervju :) Är rätt lugn nu, men lär bli nervös framåt eftermiddagen.. 15.30 är det dags!

    Kram till er

  • Ciccie86

    Hej tjejer!
    Intervjun gick jättebra och jobbet är typ mitt om jag vill ha det ;) Ska dit nästa vecka och träffa "blivande" kollegor och kolla lokalerna. Så det verkar som att jag kommer säga upp mig inom 2 veckor, jobba t.om 30 juni och sedan börja där i augusti :)
    Jag blir typ biträdande förskolechef, med halva tiden i barngrupp och halva med pedagogiskt arbete ;) Är så glad!

  • Ciccie86

    Det är inte helt hundra förrän papprena är påskrivna, men det känns väldigt positivt :)

  • Ciccie86

    Jobbet är inte helt klart ännu. Ska tillbaka nästa torsdag, efter det vet jag mer exakt hur det blir. Jag ropar inte hej förrän allt är klart! Min referens (chefen) måste göra bra ifrån sig också :p Tror mycket ligger på hennes ord.
    Jag vet att det nya jobbet kommer bli bättre än det jag har nu.. Har varit en tuff tid och jag behöver komma bort! Har känt så ett bra tag.
    Bröt ihop totalt i morse, vet inte riktigt varför, tror det är alla känslor jag har inom mig iom intervjun igår och vad detta innebär.. Plus att mensen kom igår också :/ Har gråtit till och från konstant sedan 5,30..
    Tänkte ta ett gympass efter jobbet för att få utlopp för allt som snurrar! Blev inget gym igår, valde afterwork med kollegorna istället plus att jag hade extremt ont i kroppen.. Så idag kör jag!

Svar på tråden Vi som försökt ett tag utan plus