• Ciccie86

    Vi som försökt ett tag utan plus

    Hej tjejer!
    Här är mensen 2 dagar sen, säkerligen pga att jag börjat träna.. Kroppen har väl påverkats.. Ingen mensvärk heller, men hoppas den sätter igång snart, för gravid kan jag ej vara..

  • Ciccie86

    Lillnosen - Nellin har rätt.. Vi fick inte till det runt ÄL alls.. Så chansen finns inte.. Så önskar mensen kunde komma igång så vi kan försöka nästa gång ;)

  • Ciccie86

    Lillnosen - Nopp, ingen mens ännu. Dag 31 idag, så 4 dagar över tiden.. Antar att jag helt enkelt tränat bort den :p Typiskt mig! Haha..
    Vad har ni tjejer för planer inför dagen?
    Själv kom jag precis in efter en 60 minuters powerwalk i solen :) Har haft lite konstiga känningar i knät sedan 4 dagar, så ville se hur knät klarade av promenaden, känns ok just nu, så hoppas det håller i sig. Har en dejt med min PT imorgon, vore skönt om knät ville samarbeta :)

  • Ciccie86

    Jenso - Ryggen känns mycket bättre, nästan som före problemen började :) Men jag är noga med att stretcha så att jag inte får ont igen :)

  • Ciccie86

    Hej tjejer!
    Fortfarande ingen mens, 6 dagar sen..
    Men hoppas den kommer nu i veckan, för nu är det träningsförbud ett tag.. Knät knäckte till på gymmet idag, så blev akuten :/ Muskelbristning under knät och inflammation.. Så blir smärtstillande, kryckor och sjukskrivning :( Är så ledsen och arg på min kropp!! :'( Hoppas ändå snart kunna vara tillbaka igen..

  • Ciccie86

    Em me - Det vet jag inte :( Blev sjukskriven i en vecka till att börja med, på kryckor och smärtstillande, men hoppas att veckan ska räcka.. Kommer få abstinens om jag ej kan träna :( Är van att köra 4-5 gånger i veckan liksom.. Så typiskt att det skulle paja under ett Zumba pass, som jag typ är beroende av :( Men försöker vara positiv även om det känns skit just nu.. Jag ska tillbaka!

  • Ciccie86

    Tack tjejer för era värmande ord! Ni är bäst! Hoppas också detta blir bra snabbt! Vill kunna träna igen:. Får abstinens här redan
    nu liksom.. Ska träffa min PT i veckan för rehab och ev träning av överkropp! :)

  • Ciccie86

    Tack för era ord tjejer!
    Det värmer! Det har varit en tuff dag idag, så mycket känslor iochmed knät.. Ilska, frustration, smärta och känner mig allmänt less. Som ni sa, jag hade verkligen kommit igång under dessa 5 veckor. Men jag hoppas att jag snart är på benen igen. Tog första turen på kryckorna idag, fy fan säger jag bara, inte lätt :p Jag äter även starka smärtstillande och mår så illa, har knappt fått i mig något under dagen, så nyss drack jag en protein shake. Min PT sa att någon näring måste jag få i mig för att orka med detta. Ska träffa honom i veckan för rehab av knät samt lite träning av överkropp.
    Mensen har ej dykt upp ännu, hoppas den dyker upp nu när jag "vilar"..
    Kram på er!

  • Ciccie86

    Hej tjejer!
    Har inte varit inne så mycket idag, inte riktigt varit min dag. Fick knappt sova i natt pga det jäkla knät.. Sen har jag sedan jag började med smärtstillande medicin mått så illa, knappt fått i mig någon näring och får knappt behålla något :/ Var även på återbesök hos läkaren idag plus fick träffa en sjukgymnast som är inriktad på knä och och idrottsskador. Jag trodde att det bara var en liten muskel som brustit, men det visade sig att det är en stor muskel som sitter mellan lår och vad, ca 20 cm som brustit. Har så nedrans ont! De kan inte säga hur lång tid det kommer ta innan det läker :/ De säger att så länge kroppen får näring så ökar läkningsprocessen, men med tanke på att jag ej får behålla något så hjälper det ju inte :( Känner mig rätt down idag, ursäkta mitt deppiga inlägg tjejer :( Vet inte vem jag ska prata med.. Min PT ringde tidigare och försökte pusha mig. Vi ska träffas på torsdag och gå igenom min rehab för knät och köra lite träning av överkropp om jag fått i mig näring. Vet inte vad jag skulle göra utan honom just nu. Han är grym! Gick (läs:hoppade) ner till gymmet idag för att socialisera mig och alla instruktörer försökte pusha mig också, känns bra!
    Kram på er och förlåt!

  • Ciccie86

    Jo nu är det bara att vila tills det blir bättre i knät :) Även om det är långtråkigt :p
    Har tagit min dagliga promenad på kryckorna, börjar få in snitsen nu ;)
    Mensen fortfarande utom synhåll, 8 dagar sen.. Jag börjar fundera på om min ÄL kanske var senare än jag hade trott. Kollade tillbaka i kalendern och den gången vi fick till det i sängkammarn kan ha räckt.. Tittade dagarna och det är inte omöjligt. Vågar dock varken testa eller hoppas.. Tänk om det skulle ha tagit sig på den gången, nu när jag faktiskt inte ens tänkte på det denna månad.. Hade fullt upp med träningen.. Och nu när jag fått nytt jobb o allt :p

Svar på tråden Vi som försökt ett tag utan plus