• Ciccie86

    Vi som försökt ett tag utan plus

    Själv sitter jag hemma och är barnvakt :) Till min lilla Lisa, hon är 2,5 år :) Passar henne 10-16 idag och samma imorgon :) Just nu sover skruttan, men vaknar nog snart!

    Trevlig helg på er!

  • Ciccie86

    Oj vad ni skriver :)
    Mycket spännande som sker i tråden nu :)
    Dag 24 i cykeln för mig nu.. Så BIM borde vara om ca 4 dagar.. Men senaste månaderna har mina cykler förlängts.. Så min fertilitetskalender säger att jag är på BIM-7, dvs en beräknad cykel på 31 dagar.. Så vi får se när tant röd behagar dyka upp..

  • Ciccie86

    Nellin - Nä jag vet inte exakt när ÄL inföll denna månad. Hade inga direkta äl känningar eller flytningar heller.. Har haft lite svårt att veta vart min värk kommer ifrån nu för tillfället pga den ständiga värken i ryggen..

  • Ciccie86

    Oj vad ni skriver ;)
    Pastell - håller tummarna för att de fina äggblåsorna ger ett fint resultat!

  • Ciccie86

    Nellin - Du frågade om vi hade myst under trolig ÄL, och det gjorde vi. Jag trodde ju att ÄL skulle komma senare, men nu i efterhand så visade det sig att vi mös vid rätt tillfälle.
    Dag 25 idag och jag mår allmänt skit! Känner mig svag, illamående och trött.. Så tror jag håller på att bli sjuk.. Och finnarna i ansiktet tyder på att mensen är på g :/

  • Ciccie86

    Ni är för söta! Önskar jag vågade hoppas, men det gör jag ej efter 21 försök :/ Men ni kan få hoppas åt mig :)
    Imorgon får jag svar på röntgen, är lite nervös..

  • Ciccie86

    Em me - jag förstår dig helt och hållet! Du har rätt att känna som du gör gumman!
    Jag kände lite likadant när min bästa vän berättade att hon råkade ligga med sitt ex och nu är hon visst gravid. Enligt henne så "hände det bara".. Visst jag är glad för hennes skull och jag får ju bli gudmor.. Men själva uttalandet "hoppsan, jag är visst gravid igen"..
    Här är det dag 26 och jag börjar känna en kommande mensvärk, illamående och trötthet.. Så räknar med mens inom några dagar.. Men det var väntat!
    Har en läkartid för ryggen kl 11, hoppas att få svaren på röntgen!

Svar på tråden Vi som försökt ett tag utan plus