• Ciccie86

    Vi som försökt ett tag utan plus

    Härliga nyheter maramina!! :)

  • Ciccie86

    Håller tummarna för dig idag Em!!
    Jag har en känsla av att allt kommer gå bra :) Stora kramar till dig

  • Ciccie86

    Hej alla fina tjejer!
    Idag gäller det, det har gått en vecka sedan min första intervju på jobbet jag ville ha. Idag är det dags för den andra intervjun.. Först tyckte jag att veckan sölade sig fram, nu när det är 1.5 timme kvar tills det är dags så börjar jag känna av nerverna. Jag trodde fram tills nu att jag idag bara skulle titta på lokalerna och träffa chefen, men nyss smsade hon mig och sa att hon har informerat alla om mig och att alla ser fram emot att träffa mig :O Då blev jag genast mycket mer nervös :p
    Jag har bestämt mig för att om jag erbjuds att skriva på papprena idag så kör jag! Har funderat hela veckan och allt känns rätt!
    Så om jag har tur så har jag nytt jobb om några timmar ;) Känns overkligt!
    I såna fall är det jag som går in till chefen imorgon och säger upp mig ;) Då är sista arbetsdagen den 30 juni :D

  • Ciccie86

    Önskar er tjejer en underbar vistelse på Arken! :) Önskar så att jag kunde vara med er!
    Själv startade jag denna dag med en promenad till gymmet, nu är jag på gymmet och ska köra 90 min Zumba (första gången) sen blir det middag med pappa plus hans tjej ikväll, för att fira nya jobbet :)

    Önskar er en mysig helg! Kram

  • Ciccie86

    Tack pastell :) Iaf femte passet på 12 dagar ;) Känns bra!! Är rätt benhård när det gäller kosten också, inga kolhydrater eller socker på 13 dagar. Samt att jag äter var tredje timme :) Känns redan i kroppen :) och syns säger sambon :)
    Körde som sagt Zumba för första gången idag, 90 minuter. Satan vad roligt det var :) Helt sjukt bra!
    Imorgon blir det CX work pass, med fokus på rygg och mage ;)

  • Ciccie86

    Pastell - mitt mål är att gå ner typ 8 kg totalt.. Då ligger jag på 65 kg till mina 1.72 cm :) Känns bra! Sen blir det väl förhoppningsvis lite muskler :)

    Jag har funderat lite de senaste dagarna med allt som har med barn att göra.. Sambon ska ju lämna sina spermaprover i mitten på maj och sen är det ju IVF som gäller.. Och nu med nya jobbet och allt så börjar jag fundera lite. Jag vill ju verkligen bli gravid och få ett barn, frågan är ju bara hur nya chefen skulle reagera om jag blev gravid efter typ 4-6 månader :/

Svar på tråden Vi som försökt ett tag utan plus