• stegen

    Vi som försökt ett tag utan plus

    Nellin skrev 2012-12-18 20:56:09 följande:
    Tack! :) Hur mycket jag än bestämmer mig för att inte analysera så kan jag ändå inte låta bli. Jag antar att de flesta här inne vet hur det är. Är lite knasig i magen just nu och framför allt illamående på kvällarna sedan några dagar tillbaka. Jag har ju mest hört om morgonillamående vid graviditet, så det kanske är något annat, men just på kvällen mår jag väldigt illa. I alla fall om det var ett tag sedan jag åt. Det blir bättre om jag stoppar i mig en liten smörgås eller nåt.

    I övrigt lite frusen, huvudvärk, stickningar och molningar i magen ibland, men nästan bara på vänster sida. Enorma och ömma bröst, men jag har liksom ont i hela brösten, inte i vårtgårdarna eller bröstvårtorna. Så egentligen är alla dessa symptom tecken på PMS, snarare än en graviditet. Men vad vet jag? Det är ju bara att vänta. Det är omöjligt att skilja dem åt. Det är synd att tiden ska krypa fram bara...



    Var är du nu ÄL+ ?

    Det låter himla bra, men det är ju tyvärr så att dessa gravsymptom är så lika mens.

    Mitt illamående började på kvällen, sen eftermiddag och kväll nu dygnet runt.

    Pratade dock med mamma och hon upplyste mig att jag var trött dagen innan jag plussade med digitalt, stod och sov ute med henne typ...dagen jag plussade var jag också med mamma samma där sa hon. Så snabbt jag glömmer!
  • stegen

    Jag måste nog köpa postafen och hoppas att det kan hjälpa mot illamåendet, om så bara till natten så jag får sova! Nu hjälper inget, innan har småätandet hjälpt men icke blir bara värre och vattnas i munnen så det är spyvarning.

    Förlåt tjejer var bara tvungen att gnälla liiiite, vill ju sova så det snart blir torsdag, vilket jag börjat bli nervös över!

    Natti natti fina tjejer!

  • stegen
    JZ79 skrev 2012-12-19 01:01:37 följande:
    stegen, hoppas postafen hjälper dig. Annars får du ringa läkare å få Lergigan/Lergigan comp. Kram!!



    Ska gå in om Apoteket idag och köpa postafen, annars får jag nyttja mitt frikort

    Jag tycker att du ska kolla upp benet, gärna idag! Du ska vara rädd om dig nu!
  • stegen

    Maramina: Skönt att du är tillbaka, skönt att ni kom iväg på besöket! Härligt med jobbintervjun! {#emotions_dlg.flower}

    Lämnade just en annan tråd, då det blev livliga argumentationer först om KUB och sedan om tidiga VUL i en graviditet. Förstår folk som också vill göra ett VUL men med tanke på hur många som blir gravida varje dag så hur ska de ha resurser? Tycker själv att det är helt rätt att man erbjuder det till de som har ett bagage med ma/mf eller genomgått behandling där det är flerbördsrisk, samt har x i bagaget. 

    Så tog de som i princip plussar på första försöket åt sig att de var mindre värda, jag hade mer än gärna bytt, sluppit kämpande, behandlingar och oro.
    Tycker att det är VI som kämpar för att inte känna oss mindre värda när det tar sådan tid att få ett plus, att få genomgå massa behandlingar osv.  
    Sen kostar det ändå 300 med ett VUL hos sjukvården, och privat 600 spelar roll vad man betalar liksom!! Så tidigt som ett VUL så kan ändå allt gå fel 10 min senare. VUL visar egentligen bara att graviditeten sitter på rätt ställe och att den är där.

    Näääää jag är inte hormonbitter idag! Absolut inte{#emotions_dlg.djavulsk}

    Ska inte starta något att diskutera här heller, var bara tvungen att skriva av mig! 

    Kram på er tjejer!! 

     

  • stegen

    Tusen tack för tipsen ang lergigan comp, ingefära och akupunktur. Lergigan comp, vem ska man be om det av vanliga VC läkaren, har fått en tid till en gynekolog 2 jan för utredning om jag har anlag för proppar i benen (mamma har haft det alla sina grav), kan han skriva ut? De kallade honom läkare men på hemsidan står det gynekolog. 

     

  • stegen
    Maramina skrev 2012-12-19 15:13:51 följande:



    Jag fick det utskrivet av läkaren som är kopplad till MVC, men jag tror de flesta läkare kan skriva ut det. Om jag vore du skulle jag ta kontakt med MVC omgående och försöka få det utskrivet redan innan jul så att du ska orka med att njuta lite av den också
    Lite pinsamt att jag var där igår på hälsosamtal och vi pratade lite om illamåendet, men det är ju så att när den väl inte är där för stunden så är det svårt att förklara hur jobbigt det är att ha den. 
    När den väl sätter igång och det vattnas i munnen och man i princip sitter och hulkar så kommer man ihåg vilka jobbiga timmar man har framför sig.
     
  • stegen

    Nellin: Det låter värt att testa! Tänk om det fungerar så lätt att bli av med det!

    Jag är ganska nervös nu faktiskt, men stundtals ganska tom. Jag menar jag kan ju inte styra något! Men bara för att får jag mensvärk, och blir helt nervös. Nu känns det ju som mensvärk när det växer men tankarna skenar iväg snabbt nu kan jag säga.

    Men vilket som så har jag bara senaste haft små korta återfall med extrem oro, har fått acceptera att jag ska njuta och inte kan styra över vad som händer där inne

    Självklart uppdaterar jag er när vi är klara, kan räkna med en uppdatering senast 10.30!

  • stegen

    Men så länge testdjävulen inte drar ner dig så testa på! Tänk, det kanske dyker upp 2 streck, plötsligt händer det )

    Jag förstår att du vill igång med IVF nu nu nu, men snart är det dags och det kanske till och med inte blir dags för att du faktiskt hinner bli gravid innan! Jag håller tummarna för det!

  • stegen

    Tack pastell!

    Hur går det för dig? Testdjävulen välkommen denna månad?

  • stegen

    Nellin jag har ställt samma frågor 1000 gånger, önskar jag hade svar på dem!

    Den som säger att livet inte är orättvist kan slänga sig i väggen!

    Förstår att du är förbannad men hoppet är absolut inte ute än denna månad! Så det så!

    Kram

Svar på tråden Vi som försökt ett tag utan plus