• stegen

    Vi som försökt ett tag utan plus

    Jag gjorde också på dag 11 då var där 3st 14-15mm + 1 på ca 8-10mm som tillbakabildades och ägglossningsspruta dag 13 insem dag 14.

  • stegen

    Försöker: Vilken super lösning! Blir helt pirrig av glädje hur han är villig att lösa det (hormoner).

    Fast du kanske inte ens behöver börja pergo, tänk om! Håller tummarna!

  • stegen

    Storleken är ju inte anledningen till VUL det är ju hur många och att där är någon!

    Det tar olika tid för alla, och du och den tjejen äter kanske inte pergo av samma anledning och samma förutsättningar.

  • stegen
    Lillnosen skrev 2012-12-07 16:11:19 följande:
    Va ni skriver tjejer :) Jag är i Finland i helgen på hundutställning så jag har inte så mycket möjlighet att komma in och skriva. Men nu slappar vi på hotellet där vi har Wifi :) Såååå jäkla skönt att få komma bort lite och fokusera på annat roligt!

    Försöker, Gud va go din karl verkar! :)



    Hoppas det går bra på utställningen!

    Hade också velat vara där och i Sthlm till helgen!!
  • stegen
    Lillnosen skrev 2012-12-07 16:51:51 följande:
    Tack tjejer :)
    Ja nästa helg blir det Sthlm! Vi ska vara dör hela helgen och julshoppa, mysa och sedan utställning på söndag :)
    Hur går det med illamåendet stegen?
    Åhhh mysigt!!
    Vi bestämde os i sista stund att inte åka, ångrar mig nu!

    Igår kväll var de olidligt med illamåendet, det var så jag trodde jag skulle kräkas hela tiden, men jag ska inte klaga! 
  • stegen

    Tittar in och jisses vad ni skriver! Hinner inte riktig med, har en del att göra!

    Håller tummarna imorgon Pastell!

    Här är det illamående från och till hela tiden och jag har släppt mycket på min oro, jag kan ju ändå inte styra något!
    11 dagar kvar till VUL!

    Ha en bra kväll alla underbara tjejer!
    Kram  

  • stegen
    Pastell skrev 2012-12-10 13:07:00 följande:
    Hej alla och tack för kommentarerna Solig

    Först nu som jag kom hem,bussen hem gick inte förrän 11.10 men slapp vänta en evighet på bussen för jag kom in en timma sent till doktorn.
    Med sig hade läkaren en elev, en kille i min ålder. Jag bara kände...shit nej! Ska jag behöva sära på benen inför en kille i min egen ålder,en gammal gubbe går ju bra   Jaja det gick bra.

    I höger äggstock fanns en blåsa på 14 mm,en på 13 mm, en på 10 och en på 8 mm. Han sa nu hoppas jag inte det finns något på vänstra vilket det som tur var inte gjorde! Han trodde dock inte båda stora skulle släppa utan bara den på 14 mm. Den låg bra till i räkningen som den borde och jag skulle börja testa med stickor imorgon sa han.

    Så nu är det bara köra på. Tar tillbaka det om att köra varje dag, det skulle vi INTE göra förutom när stickorna slår över till positivt. Men inte nu innan!

    Så jag är nöjd! Bara hoppas den växer till sig och släpper!
    Åhh underbart!!! 
    Jag tror att 13 och 14mm kommer att mogna och släppa (Går emot din läkare) :o) De andra 2 kommer säkerligen att gå tillbaka! Alltså dubbel chans denna månad! Så glad jag blir!
    Och Pergon fungerar för dig!  

     
  • stegen
    Pastell skrev 2012-12-10 13:44:37 följande:
    Haha jag går också emot läkaren och tror på 2 ägg som släpper Fast han lär ha rätt, han är ju överläkare och borde veta....vi kan ju hoppas så chansen är liiite större

    Mognade mina 14,14 och 15 så tror jag på dina 13 och 14 :o)
     
  • stegen

    Hej tjejer!

    Har inte varit här så mycket senaste dagarna, det blir en hel del att läsa igenom då. Ni är duktiga på att skrivaSkrattande

    JZ79: Så spännande det är nu, antar att du snart kommer att uppdatera oss, vet inte hur du lyckas göra oss andra nervösa också{#emotions_dlg.flower}

    Ciccie: Om du (vilket jag förstår om du inte kan) klarar att stå ut tills mensen kommer med att börja med dina mediciner så tycker jag du ska göra det, för tänk om. Låter inget vidare med din rygg, hoppas hoppas att den blir bättre väldigt snart. Tänker på dig, Kram!

    Maramina: Det är ju inte alls säkert att denna graviditeten kommer att bli lika jobbig som den förra, det sägs ju att ingen graviditet är den andra lik. Hoppas på att du kommer må bättre av denna nu när du snart får ditt plus.

    Pastell: Jag tror inte att den på 10mm kommer att mogna och släppa, men jag tror på de andra 2, det kommer att bli en bra månad!! Heja!!

    Em me: Har du testat negativt efter missfallet? Hormonerna kan ju vara kvar i kroppen upp till 2 månader. Är det alltid så att man ska räkna den blödningen som sin mens? 
    Stor kram till dig!

    Sen vill jag bara ta upp det här med insemination, det är inte alls så att det bara är ett alternativ då man inte kan utföra ett normalt samlag, eller använder sig av donerade spermier. På vårt första mäte efter alla blodprover, spermieprover och undersökning (VUL och på mannen) så rekommenderade överläkaren direkt insemination, de kunde inte hitta några som helst fel på någon av oss och han ville inte hormonbehandla. Vid besöket hade vi 2 års försökande bakom oss och han tyckte att det var en bra behandling att börja med innan IVF, just för att allt såg så bra ut.
    Och titta var vi sitter idag, efter första inseminationen trots att de inte hittat några fel och trots att vi kan utföra ett normalt samlag så fick jag ett plus på stickan.
    Sen OM något skulle hända nu har ju inte med inseminationen att göra, så jag måste säga att det var en ytterst lyckad behandling!

    Jag mår för tillfället väldigt mycket illa, har yrsel och ibland dålig aptit, ibland alldeles för bra aptit! Men varje dag känns som en seger och jag har fått acceptera att jag kan inte styra något, så jag har inte alls samma oro längre utan känner lite mer lugn. Tillåter mig att njuta av detta NU!

    Nästa vecka är det dags för VUL och det är nog det som gör mig mest nervös, samtidigt som jag längtar dit!

    Kram på er tjejer!! {#emotions_dlg.flower} 

Svar på tråden Vi som försökt ett tag utan plus