• stegen

    Vi som försökt ett tag utan plus

    Pastell: nu i eftermiddag fick jag yrsel och kallsvettades så jag fick sätta mig på huk i snön och andas lite, sen 3 tuggummi i munnen och fixa undan det sista till hästen innan jag kunde gå hem och nu efter lite mellanmål är det bättre igen. Annars har jag förutom det ständiga illamåendet varit väldigt trött idag. Men tröttheten och illamåendet är jag ju van vid nu, det är när yrseln kommer som jag börjar undra vad den lille gör min kropp :o)

    Nu ska jag efter en lång dag sova lite!

    Trevlig helg alla fina tjejer!
    Stor kram!

    BaPumba: Håller tummarna STENHÅRT!! 

  • stegen
    Tilsammans blir vi starka skrev 2012-12-15 08:54:21 följande:
    Vill bara säga att man ska inte äta diklorenak de sista tre månaderna pga man har lättare för blödning då.... Står inget om det i början :P Så kör du på du ;)
    Graviditet

    Berätta för din läkare om du är gravid eller om du tror att du kan vara gravid.


    • Ta inte Diklofenak Sandoz under de första sex månaderna av graviditeten om inte din läkare har rekommenderat dig att göra så.


    • Ta inte Diklofenak Sandoz under de tre sista månaderna av graviditeten eftersom det kan skada det ofödda barnet eller orsaka problem under födseln.


    • Diklofenak Sandoz, likt andra NSAID medel, kan göra det svårare att bli gravid, så det är bäst att inte ta det här läkemedlet om du planerar att bli gravid eller tidigare haft problem med att bli gravid.

    Kopierat från fass 

  • stegen
    Lillnosen skrev 2012-12-15 12:02:34 följande:
    Gällande diklofenak så har min fertilitetsläkare avrått mig från att äta det när vi försöker bli gravida då det kan påverka möjligheten att bli gravid. Det står ju som sagt väldigt tydligt på bipacksedeln också...

    Jag är nu på ÄL+4 eller +3, beroende på om ägget släpptes i tisdagskväll när det värkte i äggstocken eller om det släppte på onsdag när jag hade molvärk. Började fundera över detta med flytningar och graviditet. Om man är gravid höjs väl progesteronvärdet och det ska väl ge mer lotionflytningar? Eller? Här är det snustorrt... Försöker tänka att det är ju olika för alla men tankarna drar iväg ändå.
    Tror att det är tidigt att få de flytningarna nu? MEN de behöver inte vara lotion, jag hade (och har) alla möjliga former....lotion, vattningt, grynigt osv 
  • stegen
    Pastell skrev 2012-12-15 12:24:53 följande:
    Nu är det minst sagt aktivitet där nere i magen känner jag,börjar bli mer och mer. Positivt som fan, dock gjorde det satans ont att ha sex igår kväll Men måste på att idag också.
    Nån mer som brukar få ont av sex vid äl?
    Önskar att jag kunde svara på det men hade inte sex efter ovitrellen och sen efter insem fick vi sexförbud i 10 dagar. Men kan ju vara så att det jobbar för fullt och är lite extra känsligt? Men som du själv skriver, bara på det igen för här bakas det bebis Hjärta
  • stegen
    otålig skrev 2012-12-15 14:07:24 följande:
    Försök 13 åt skogen............!!!!!!!!



    Stor kram!!
  • stegen
    Ciccie86 skrev 2012-12-16 11:12:23 följande:
    Mensen dök upp på dag 29 här, som väntat..



    Skitmens, kram
  • stegen

    Pastell: typiskt du får den biverkningen, men hoppas den släpper med pluset, gärna innan!

    Kram

  • stegen

    Men kan man inte be om ett kub även om man inte fyllt 33-35 eller vad de ligger på här för att få höra det?

  • stegen
    Pastell skrev 2012-12-16 16:55:32 följande:
    Du kan ju alltid betala för ett



    Vet du vad det kostar då? Är det som vanligt sjukhusbesök?
Svar på tråden Vi som försökt ett tag utan plus