• Nellin

    Vi som försökt ett tag utan plus

    Em me skrev 2013-05-24 17:45:47 följande:


    Kändes inte riktigt som hon visste vad hon gjorde, jag har lite fobi med sånt så titta inte, men har aldrig vart några problem förr;) hon vela lite och sambon som stod jämte och såg undra om hon visste vad hon gjorde ^^ men hon har ju vart bm ett tag så ska nog inte vara några problem. Sen trodde hon fostret skulle va 10 cm nu. 54mm sa jag då att de var och då sa hon "så litet " men då sa jag att de va normalt sa läkaren och de står även på 1177 hemsida mm.. Hon sa att hin bara hade en tabell på senare veckor och inte kunde mått så tidigt.. Lät ju lite knepigt.. Men hon var trevlig och glad och folk talar gott om henne , hon kan nog sitt jobb:)
    Men, på riktigt? Det låter verkligen inte som om hon kan sitt jobb. Vi får hoppas hon bara hade en dålig dag eller nåt. Hahaha... tokigt!
  • Nellin

    BaPumba - Ja jösses vad ni har att göra! :) Roligt med projekt sådär, som man gör ihop. Glöm inte ta en massa före- och efterbilder!

  • Nellin

    Jag var så yrvaken här på morgonkvisten att jag halvvägs in i kisseriet insåg att jag glömt ta testet. Trötthjärna! Min det är ju BIM idag så jag tänker att jag säkert kan testa senare på dagen. Så nytt försök vid nästa toabesök, :)

  • Nellin

    Hahaha, vad rara ni är! Jag lovar, jag skriver så fort jag kissat på stickan. :)

  • Nellin

    Stegen, jag har inga vanliga stickor. Jag har bara digitalt. Jag brukar kissa direkt på testet, i 5 sekunder som det står och sen lägga det plant. Går här och väntar på att bli kissnödig, hahaha.

  • Nellin

    Men vad härliga ni är tjejer! Tusen tack, kag blir helt rörd!

    Pastell, halv pergokur som gav två ägg, + ägglossningsspruta. Akupunktur två gånger också, inte för att jag vet om det har hjälpt men man vet aldrig. Extra D-vitamin har jag ätit också. Och så får vi ju inte glömma statyn, haha!

  • Nellin

    Puss på er allihop!

    Pastell, jag tror det va?

  • Nellin

    BaPumba, gud jag blir tårögd här! Ja, tänk hur långa 2,5 år kan vara när man längtar och kämpar. Jag önskar SÅ att alla här inne får sina plus NU!

Svar på tråden Vi som försökt ett tag utan plus