• Nellin

    Vi som försökt ett tag utan plus

    Lillnosen skrev 2013-05-22 15:05:13 följande:
    Det syns ju tydligt! Å då har du ju kissat för bara 1 timme sedan :D Så gravid är du sannerligen Nellin! Det får vi fira med en fika!
    Hur hög dos av D-vitamin äter du och hur många gånger hann du gå till Ahremark? Jag har varit där nu 4 ggr och äter 5000-7500 IE per dag :)
    Ja det får vi minsann göra! :)

    Jag började äta D-vitamin sist jag hade mens, och då äter jag Apotekets tillskott som innehåller 10ug. Jag tar en om dagen, tillsammans med 500ug folsyra. 

    Till Ahremark hann jag gå två gånger. En gång på cykeldag 6 (när mensen var på väg att försvinna), och sedan en gång till tre dagar innan ägglossning (dagen innan jag tog Ovitrellen). Jag ska dit igen nästa vecka. :)
  • Nellin
    Jayt skrev 2013-05-22 16:46:25 följande:
    Jag är på om nästan träff blir i Bryssel! Jag ska bosätta på statyn!! Haha
    Hahaha gört! :) Fast vad jag förstår så ska man bara ta på den en gång och så ska ens önskan slå in. Jag lade handen på den, drog över hela statyn och önskade tyst "gör mig gravid". Sen släppte jag och gick därifrån. Sägen säger också att man någon gång kommer att återvända till Bryssel om man tagit på statyn. :) Ska bli lustigt att se om det händer.
    Em me skrev 2013-05-22 16:28:32 följande:
    Åh, min läkare ringde nu efter att jag smsat att jag var så orolig! Nu fick jag en tid imorgon ist för på måndag! Så snällt, dock blev jag nervös nu.. Tiden är inte innan 15 så undra hur mycket fokus plugget får...
    Men det var väl rart! Och vad bra att du får komma in redan i morgon ju! Vilken vecka är du i nu?
     
  • Nellin
    Pastell1983 skrev 2013-05-22 17:26:38 följande:
    Cool jag också!
    Ja! :) All over it bara!
  • Nellin
    Em me skrev 2013-05-22 18:00:18 följande:
    Nellin, ja jätte snällt av han! Jag är i v 12 nu, 11+5.
    Men gumman, då har du ju alla odds på din sida. Jag håller tummarna, även om jag nog tror att det kommer se jättefint ut. Sen får du lov att slappna av och njuta lite tycker jag. Och det med basta!
  • Nellin

    Syns det något på magen än förresten Em me?

  • Nellin

    Em me, att ta sig förbi vecka tolv är verkligen en milstolpe! Jag längtar dit själv. Jag är så glad för din skull så det är inte klokt!

  • Nellin

    Försöker, javisst! Belgiska gamla statyer is the shit. Hahaha! Och akupunkturen har säkert gjort sitt också - även om det så bara är placebo. Jag var ju helt övertygad om att akupunktur var det som skulle fixa biffen, men jag trodde nog att jag skulle få gå några fler behandlingar än två innan ett plus. :)

    Men vem vet egentligen? Kan det vara bara tur tror ni? Och ren otur alla andra gånger? Jag blir inte klok på oförklarlig barnlöshet.

  • Nellin

    Vårväntan, jag håller tummarna och spottar ur mig gravidbaciller över hela tråden!!!

  • Nellin

    Vårväntan, jag håller tummarna och spottar ur mig gravidbaciller över hela tråden!!!

Svar på tråden Vi som försökt ett tag utan plus