• Pastell

    Vi som försökt ett tag utan plus

    Nellin: Oj vad ni fått till att.....nu har ni verkligen täckt upp

  • Pastell

    Oj vad ni skriver....

    har fått till det iallafall idag med mannen Solig Ska försöka få till det varje dag nu framöver för att säkra allting, läkaren sa att det var helt ok att köra på varje dag i vårt fall. Vi äl-dagarna vid pergo ska man till och med köra varje står det rekomenderat. 

  • Pastell

    Försöker: Beklagar mensen Fasen.....kram!!

  • Pastell

    Dagen D här, usch är nervös att det inte ska synas ett skit. Men men...ska vara där 8.45 men är redan uppe Måste åka bussen kvart i 7 för att hinna i tid,mannen har bilen till sitt jobb som inte heller ligger i min stad.
    Den här gången är jag förberedd med åksjuketablett

  • Pastell

    Hej alla och tack för kommentarerna Solig

    Först nu som jag kom hem,bussen hem gick inte förrän 11.10 men slapp vänta en evighet på bussen för jag kom in en timma sent till doktorn.
    Med sig hade läkaren en elev, en kille i min ålder. Jag bara kände...shit nej! Ska jag behöva sära på benen inför en kille i min egen ålder,en gammal gubbe går ju bra   Jaja det gick bra.

    I höger äggstock fanns en blåsa på 14 mm,en på 13 mm, en på 10 och en på 8 mm. Han sa nu hoppas jag inte det finns något på vänstra vilket det som tur var inte gjorde! Han trodde dock inte båda stora skulle släppa utan bara den på 14 mm. Den låg bra till i räkningen som den borde och jag skulle börja testa med stickor imorgon sa han.

    Så nu är det bara köra på. Tar tillbaka det om att köra varje dag, det skulle vi INTE göra förutom när stickorna slår över till positivt. Men inte nu innan!

    Så jag är nöjd! Bara hoppas den växer till sig och släpper!

  • Pastell
    BaPumba skrev 2012-12-10 13:16:50 följande:
    Åå så härligt att höra Pastell! Nu väntar några spännande men seeega veckor fram till BIM.
    Ja eller hur! Ska nog köpa clearblue:s äl-test idag så vet jag helt säkert om det blir äl (ja så gott som iallafall), har billiga stickor men känns som det kan bli svårt att utläsa. Hur stora blåsor hade du ? Du gjorde dag 11 också va?
    stegen skrev 2012-12-10 13:17:12 följande:
    Åhh underbart!!! 
    Jag tror att 13 och 14mm kommer att mogna och släppa (Går emot din läkare) :o) De andra 2 kommer säkerligen att gå tillbaka! Alltså dubbel chans denna månad! Så glad jag blir!
    Och Pergon fungerar för dig!  

     
    Haha jag går också emot läkaren och tror på 2 ägg som släpper Fast han lär ha rätt, han är ju överläkare och borde veta....vi kan ju hoppas så chansen är liiite större

  • Pastell

    Maramina: Hoppas, och jag håller mina tummar för dig också trots krångel med test. Glad

  • Pastell

    Ja alltså, han sa idag att nu dagarna innan äl och innan testet slår om till positivt ska vi helst köra varannan, han pratade om spermierna och zink nått...ingen aning vad han menade. Men när tester slår om ska vi köra en gång om dagen. Äsch, blir lagom tokig när alla säger olika.
    Men kommer inte köra idag utan får bli varannan nu till det slår om. Kan ju funka

  • Pastell

    stegen: ja, det finns ju en chans och det är ju guld värt om det släpper två, för då har man ju dubbel chans att bli gravid, åtminstonde med en liten bebbe Ih....nu hoppas vi äggen växer till sig så de kan släppa också.

    Jenso: Åh, ja man hoppas ju! {#emotions_dlg.flower}

Svar på tråden Vi som försökt ett tag utan plus