• Pastell

    Vi som försökt ett tag utan plus

    Nellin & BaPumba, ja ni har rätt Jag ska sluta nojja mig för det här nu.....

  • Pastell

    mamma0702: Usch då och fy för mens Kram på dig!! {#emotions_dlg.flower}

    Nellin: Men wooow, du ser, du hade inte missat nått äl eller nått Kör på så det ryker bara!
    Jag vet inte hur det är med penicillinet men vi hoppas det tar sig ändå! Solig

  • Pastell
    Nellin skrev 2012-12-08 11:58:49 följande:
    Tänk om det blir försök nummer TVÅ ÅR som funkar!!!
    Det hoppas jag verkligen {#emotions_dlg.flower}
  • Pastell

    Oj vad mycket ni har skrivit, har läst varenda inlägg men hinner inte svara på alla

    Hur som, börjar känna lite panik, min man är superförkyld och har feber (jag som smittat honom) och är så orolig vi inte hinner få till det, men inte sjutton kan äl komma redan? Är på dag 9 idag och tagit sista tabletten imorse ju.
    Hoppas verkligen han hinner friskna till innan nästa vecka

  • Pastell

    Maramina: Usch och fy för magsjuka! Krya på dig och hoppas verkligen skiten försvinner snabbt ! {#emotions_dlg.flower}

    Vårväntan och Försöker: Vet precis hur ni känner det. Jag får dagligen umgås med gravida i skolan och det pratas bebisar och graviditet hela tiden..... {#emotions_dlg.flower}

    Imorgon blir det vul,jag hoppas tabletterna ger nån utdelning iallafall! Solig

  • Pastell

    JZ79: Tycker det ska bli jättespännande inför erat besök också haha Är nyfiken...nu går dagarna fort och snart är det onsdag!!!
    Ja det ska bli spännande men är sjukt nervös att det inte ska visa nån äl för att jag inte känner ett skit i magen + att jag sa till mannen igår att imorgon (idag) måste vi få till det för nu börjar äl-tiderna snart! Oavsett om han är förkyld o sjuk Stackarn...men vi måste..

  • Pastell
    JZ79 skrev 2012-12-09 11:39:19 följande:
    han får väl bara ligga/sitta där å njuta medans du gör jobbet då Tungan ute Förr klagade männen på att vi inte alltid ville ligga å nu när vi vill (måste) så är de inte alltid på G..suck! Flört När är beräknad äl? Kanske inte känns så mkt om du inte blir överstimulerad? En kompis till mig som gjort flera ivf fick aldrig några biverkningar på hormonerna...Övertygad om att allt är normalt hos dig och det finns ett guldägg där inne som väntar på att få släppa. Nalle
    Ja precis, han behöver inte göra ett skit och jag tänker inte äta kuren förgäves,får ju bra 3 kurer på mig
    Ingen aning när äl kommer, är på dag 10 så det är ju ett par dagar kvar iallafall måste det vara, de flesta säger äl kommer lite senare av pergon.
    Nej ska vara tacksam över att man inte fått massa biverkningar, mamma har sagt att jag varit lite ilsken men det tycker inte jag, och frågade mannen om han tyckte jag varit på dåligt humör men han sa att jag faktiskt inte varit det. (hade jag varit det hade han lätt sagt det) Vi får se....man kan ju inte göra så mycket än det man gjort.

  • Pastell
    BaPumba skrev 2012-12-09 12:28:56 följande:
    Pastell: Jag tror verkligen inte att du behöver oroa dig över att du inte känner något, det är antagligen flera dagar kvar till ÄL och så långt innan brukar man ju inte känna något i magen. Jag fick ÄL dag 17, kände av det ordentligt sent kvällen innan och sen hela dag 17. Sen var allt borta. Jag vet ju iofs inte om det funkat ännu, men nånting verkar pergon ha gjort iaf för jag har inte minsta spotting än! Jag brukar så gott som alltid få det en vecka innan mens, och nu är jag på BIM-4 eller -5.
    Mycket spännande det här. Jag tror på att du är gravid, faktiskt DrömmerTomte
  • Pastell
    BaPumba skrev 2012-12-09 12:38:21 följande:

    Jaaa jösses så jag hoppas det iallafall! Jag kan inte hjälpa att sväva iväg i tankarna och fantisera om hur vi ska inreda barnrummet, hur vi ska berätta för våra föräldrar, hur jag kommer se ut... Bara till att vänta och se. Hur som helst är det gött att slippa spottings! : D
    Cool Underbart!
  • Pastell

    Solrosen: Hoppas pergon ger effekt för dig också Skönt att du inte heller haft några biverkningar!

Svar på tråden Vi som försökt ett tag utan plus