• Skrutt 83

    Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester

    Helenmedh skrev 2012-01-25 11:28:55 följande:
    Här är dagens.. Känns inte lika lovande som gårdagens.. 


     
    Ser ännu bättre ut än igår tycker jag!! Å kolla när Sweasmamma trixat!! Tror allt det finns en liten borago-bebis i din mage!!!
    ÄNTLIGEN är älskade lilla Melvin här!
  • Skrutt 83
    Helenmedh skrev 2012-01-25 11:48:10 följande:
    Hahaha tror du?! Njae.. Vet inte omjag vågar hoppas!

    Popcorn: Jaså? Jag kanske är en sån då? Hahah får ta med mig ett test på jobbet ikväll och testa  
    Jag fick starkare på kvällarna nu när jag testade än vad jag fick på morgonen! Om jag tog med morgonurin fick jag tom svagare än om jag testade bara ca 2 h senare!! Hört många som får starkare på kvällen! Hoppas så för dig!
    ÄNTLIGEN är älskade lilla Melvin här!
  • Skrutt 83
    Helenmedh skrev 2012-01-25 12:12:50 följande:
    Det absolut sämsta är att nu när tiden gått ut så ser jag med genomlysning ett tjockt rosa streck Varför räknas det inte när tiden gått ut?! :P
    Mitt första test var bara synligt positivt efter tiden gick ut! Tror absolut det blir ett fint streck närsom! Är väl många dagar kvar till bim? Testade neg på julaftonsmorgon (BIM-6/ÄL+8), syntes inget vid genomlysning eller efter tiden. Vid 00,40 efter firandet tog jag ett test som inte syntes nåt först men sen när jag lös igenom det syntes något, kunde inte se färg, efter tiden gått ut var det rosa och syntes vid genomlysning och utan! Så man kan gå från neg till pos med bara ett par timmars mellanrum. Sen på morgonen var det ytterst svagt redan inom tiden men nästan lika svagt och tveksamt som nattens.. Men sen efter ett par timmar testade jag igen och då kom ett jättetydligt rosa streck inom tiden! (BIM-5/ÄL+9)
    ÄNTLIGEN är älskade lilla Melvin här!
  • Skrutt 83

    Prövat både apiforce och borago.. För mig gjorde apiforcen ingen skillnad (åt en månad) men båda månaderna jag åt borago blev det plus! Dessutom så blev huden jättefin! =) Behöver jag säga att jag förespråkar och avgudar boragon som enligt mig är mirakelmedel! Borago och apiforce är inte samma sak, som jag fattat så ska boragon hjälpa slemhinnan och apiforcen äl? Däremot är borago och glandin samma sak, finns många trådar om glandin och borago om man vill läsa.


    ÄNTLIGEN är älskade lilla Melvin här!
  • Skrutt 83
    Helenmedh skrev 2012-01-25 12:37:17 följande:
    Popcorn: Hua vad svårt det var att få en bra bild, och alla säger att nya Iphone har bra kamera, liar.. Men här är iaf en skaplig bild:


    Tror absolut du är preg! =) Har aldrig fått rosa streck på rätt plats när det inte varit något =)
    ÄNTLIGEN är älskade lilla Melvin här!
  • Skrutt 83
    sweasmamma skrev 2012-01-25 12:53:36 följande:
    kan jag äta båda samtidigt ändå?? eller va rek du?? en om dagen då? när?
    Jag tog dem inte samtidigt.. Finns säkert dem som gör det men jag skulle pröva dem var för sig istället. Boragon tog jag två tabletter om dagen. Står på att man ska ta 2 om dagen första 3 mån och sedan 1 om dagen, åt från mensens första dag och fram till äl! Först gången åt jag till plus men eftersom det slutade med mf så åt jag bara fram till äl denna gång och i magen ligger en liten med pickande hjärta enligt ul! =) Så skulle rekomendera 2 om dagen från mens till äl!
    ÄNTLIGEN är älskade lilla Melvin här!
  • Skrutt 83
    sweasmamma skrev 2012-01-25 13:12:46 följande:
    tack !!! hoppas på att slippa men får ju gardera mig =)
    Hoppas också att du ska slippa! Ja tycker dina test sett lovande ut! Håller tummarna för att du får ett fint plus idag!

    Jennie: Hur har det gått idag? Testat nåt mer?? Gårdagens kvällstest cb var ju klart positivt, nyfiken på att få se om du testat mer idag!
    ÄNTLIGEN är älskade lilla Melvin här!
  • Skrutt 83

    Helénemedh: JAAA!!!! Grattis!!!! Sa ju att du var GRAVID!!! Så glad för din skull!! Håll med om att borago är ett mirakelmedel! :)

Svar på tråden Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester