• Skrutt 83

    Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester

    Knasten: Nää jag tror inte det är spök! :) Tror du får starkare redan imorgon. Ett tips jag fick starkare på em/kväll än på morgnarna. Låter ju väldigt positivt att du inte blöder mkt eller har ont, slemhinnorna är ju väldigt sköra när man är gravid och många blöder lite när man skulle haft mensen. Själv fick jag en liten rosa flytning/lite brunt i trosan 2 gånger förra veckan, inget ont och det avtog, kom i samband med att jag hostat kraftigt. BM sa att jag inte behövde oroa mig så läge jag inte har ont. Är i v.11, blev extra nojjig då jag aldrig hade så med sonen men som tur var verkar det bara varit något blodkärl som brustit eller så. Håller tummarna för dig!

  • Skrutt 83

    Knasten: något är absolut där!! Tycker det syns tydligare än igår, då det ser bredare ut tycker jag.! Hur mkt blöder du nu? Har du ont? Tror inte det är spök, antingen är det ett fint plus på väg att bli starkare eller kanske en kemisk grav om det är så att blödningen tilltar.. Testlagret brukar inte ge spök!

  • Skrutt 83

    Hoppas såklart på det förstnämnda och håller tummarna! Ser som sagt starkare å bredare ut än igår!

  • Skrutt 83

    Jennie: Ja sluta i samband med äl! Vill du så kan du ju äta 1 el 2 dagar till då äl-testen visar positivt 36-48 h innan äl men mitt tips är att inte äta längre än så. Lycka till! Hoppas boragon hjälper er också!

  • Skrutt 83

    Jennie: grattis till fin glad gubbe två dagar i rad! Kanske boragon som hjälpt till med även det! Håller tummarna stenhårt för ännu en borago-bebis! Japp bra att ta sista boragon idag!

  • Skrutt 83

    Eveliina11: Jag har! Ligger en liten boragobebis i min mage just nu :) Vi försökte 8 månader totalt, 4 månaden prövade jag borago första gången, åt från början av mensen till bim, blev gravid men fick väldigt tidigt missfall.. 3 kommande månaderna åt jag inte borago för att jag nojjade att det kunde ha orsakat mf och bara minus på testen. Så då bestämde jag mig för att pröva boragon igen men bara äta från mensen första dag fram till äl och blev gravid!!

    Så av 8 månaders försök åt jag borago 2 mån och blev gravid båda dem 2 mån. Är nu i v.13 och överlycklig att jag testade boragon igen!! Rekommenderar varmt att pröva, men skulle rekommendera att bara äta fram till äl, många säger att man kan äta till bim men tycker det är onödigt att chansa! Lycka till!!

    Sassa87: ser tyvärr inget streck, ser helt blankt ut. När är bim? Hoppas du bara är
    Tidigt ute.

  • Skrutt 83

    Jennie: Ser verkligen lovande ut! Ser både otrixat och trixat, så ger inte testlagret om det inte är något, smyger redan nu in ett försiktigt grattis!! Hoppas och tror det är
    Starkare redan imorgon!

  • Skrutt 83

    Jennie: jag ser utan trix, ser brett och blått ut! Har du inga testlagret kvar? Tycker de visar så mkt tydligare! Har ju sett på dina från äl+7 tror absolut att du är gravid!!

  • Skrutt 83

     


    slemtorsk i din bralla skrev 2012-02-28 15:28:34 följande:
    Du som är så duktig på att mixtra... vad säger du om mina senaste då?



    ´Ser inget på det första men något svagt på RFSU tycker jag mig skymta trixade och då blev det tydligare:



    Något är defintivt där men svårt att avgöra färg! Ser du? Men håller tummarna!


    ÄNTLIGEN är älskade lilla Melvin här!
Svar på tråden Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester