• Skrutt 83

    Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester

    Alexander: jag tror verkligen du är gravid men är tidigt ute bara! Fortsätter att hålla tummarna och väntar med spänning på att se kommande test! :)

  • Skrutt 83

    Mammelie: Sök igen!! Låter verkligen inte bra att du har så ont. Fy vilken otrevlig läkare du råkat ut för men det får inte avskräcka dig från att söka vård när du behöver! Tänkte på det som han sa om preventivmedel, det gällde kanske nu efter cytotec behandligen.. Det finns ju olika bud men visa säger ju att man inte bör bli gravid på iallafall 3 månader efter sådan behandling.


     


    Alexander: Jag ser något svagt på alla testerna, fortsätter att hoppas.


    ÄNTLIGEN är älskade lilla Melvin här!
  • Skrutt 83

    Alexander: Jag förstår att det känns motigt men ge inte upp, sålänge mensen håller sig borta finns mkt hopp. Brukar den vara sen ibland? Ser ju något men svårt att avgöra vad, försökte trixa lite, ser du?


    ÄNTLIGEN är älskade lilla Melvin här!
  • Skrutt 83
    plantan skrev 2012-03-08 12:46:32 följande:
    Hej har två frågor som jag hoppas ni kan svara på..
    1 hur räknar man ut BF från äl + 40v eller från första dagen i senaste mens+40v?

    2 Grattis alla gravida. Hur kommer det sig att ni får vul i v 6-9 eller så? Bor i Helsingborg o går man inte privat här e d ett ul v 17-19 som gäller. Bokar ni extra privat då och betalar? Tack på förhand :)
    Gå in här under gravidverktyg så kan du skriva in datum för äl eller sista mens samt antal dagar så får du fram BF. Har hört annars att man utifrån sista mens kan lägga på ett år, dra av 3 månader och lägga på 7 dagar. Som jag som hade sista mens 30 nov, då blir BF runt 7 sept. Detta stämmer bra med övriga uträkningar :)

    Jag valde att gå privat för ett ul i vecka 8 (gjordes abdominellt) pga oro sedan mitt missfall i augusti, sen så var vi på KUB-ultraljud i vecka 12-13, detta bekostades av landstinget, i Sthlm erbjuds alla som vill kub, även om man inte är 35 år. Sen kommer vi gå på rutin-UL i vecka 20
    ÄNTLIGEN är älskade lilla Melvin här!
  • Skrutt 83
    plantan skrev 2012-03-08 12:58:14 följande:
    Tack skrutt. Satsar nog på verktyget härinne. Brukar d stämma??
    Ja det brukar stämma bra. Tycker det är bra att man kan skriva in längd på cykeln samt luteralfas så det blir mer exakt. Sen är det ju först på RUL man får exaktare bestämt.
    ÄNTLIGEN är älskade lilla Melvin här!
  • Skrutt 83
    alexander2011 skrev 2012-03-08 13:12:21 följande:




    inte på dessa heller? förlåt att jag bombarderar alla,ni får skälla på mig fö det. förtår mycket väl men jag griper efter halmstrån
    Jag SER!! Trixade lite och då syns det tydligare, på ena ser man tom att det är rosa:



    ÄNTLIGEN är älskade lilla Melvin här!
  • Skrutt 83
    alexander2011 skrev 2012-03-08 13:24:26 följande:

    blir tokig av att inte veta. bäst o bara vänta o se


    Såg du när jag trixade? Om din mens inte brukar vara sen men nu lyser med sin frånvaro samt att du får svaga skuggor/streck tycker jag inte du ska ge upp, du plussade ju först 12 dagar efter bim förra gången, tror starkt att du är låghormonare! Dessutom har ju dessa tester inte fått så bra omdömme vad jag förstår. Hoppas så för dig!
    ÄNTLIGEN är älskade lilla Melvin här!
  • Skrutt 83
    alexander2011 skrev 2012-03-08 13:30:59 följande:
    Skämskänns som jag bombarderar er med inlägg och att jag tar upp hela tråden. vet inte vem jag ska vänd mig till men jag känner att jag har er iaf och ni er mig hopp. sen uppskattar jag alla ärliga svar oxå.

    sambon säger att det syns sen när magen växer om du är gravid eller inte. han vågar inte säga om eller han ser sträcken för han har sett at jag flera ggr har fått svaga o blir sj besviken om det inte skulle vara nått.
    jo jag vet att det tog tid sist. ska försöka sysselsätta mig i dagarna o skippa att spendera så mycket tid på testerna haha 

    nää sista gången babytime. testlagret på g hem ist. ger bort resten till en vännina. 
    Du får skriva av dig här hur mkt du vill, det är det vi finns här för! Vet själv så väl hur det var när vi försökte och månad efter månad, tycka att man ser något för att sen få besök av mensen..

    Men jag tror verkligen du är gravid! Bra att du har beställt testlagret, tycker dem har varit absolut mest tillförlitliga och prisvärda. Brukade köpa storpack på både äl och gravtest från dem. man får ju 20 st för istorsätt vad ett cb kostar. Jag hoppas så att det snart finns ett fint och tydligt streck på dina test!
    ÄNTLIGEN är älskade lilla Melvin här!
  • Skrutt 83

    Inte läst på ett par dagar, grattis till alla nya plus!

    Swea: Men vad är det jag ser?! GRATTIS!!! Det är verkligen er tur nu!! Ser så framemot att få se nästa test!!

    Alexander: håller tummarna för att du får fint + imorgon!

Svar på tråden Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester