• Skrutt 83

    Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester

    Knasten: jag ser och det ser inte ut som ett spökstreck. Håller tummarna!!

  • Skrutt 83

    Knasten: man såg ju nåt på ditt igår också! Det är inte lätt att hålla sig, men om det där är ett plus tror jag bestämt att du kommer se det på tl redan idag!

  • Skrutt 83

    Gummsan: man ser ju på sista bilden och bilden som Pumann trixat med. När är bim?

    Fru2011: ser absolut ett streck men tycker man ser ett vitt streck där strecket ska vara och så rosa vid sidorna om. Eller ska strecken sitta närmare?

  • Skrutt 83

    Grattis till alla plus!!

    Kanske en 4a: något syns absolut, håller tummarna!

    Carmat: Deppa INTE! När sonen blev till hade vi sex ons och fre äl-testet pos lör! Simmarna lever längre än ägget så det är nästan bättre odds dagen innan fullt än dagen efter! Ni har goda chanser!

  • Skrutt 83

    Pumann; mitt första plus syntes bara efter tiden men dock inom tiden såg det ut som ditt mot en lampa. Har bara fått synliga rosa streck mot lampa när det blivit plus! Håller tummarna!

    Jennie: jag ser, håller tummarna!

  • Skrutt 83

    Men ok vad spännande!! Ser streck på många av testen!

    Liten léonie: tror bestämt det bor en liten i din mage, både brett å rosa!

    Simpel82: fick ett plus äl+9 och BIM-5! Då var det tydligt, dagen innan var det neg, men i efterhand när jag tittar bild på det kanske man kan ana en svag svag tvetydlig skugga på då äl+8 bim-6 men tog det som helt neg när jag tog det

  • Skrutt 83

    Fru 2011: vi använde monitorn i dec för första gången och plus blev det direkt! Håller tummarna för att ni har samma tur! tror det är viktigt att ha sex då man har hög och inte bara Max-fertilitet. Även vår son blev till innan äl-testet blev pos!

    Har kvar monitorn som bara är använd 1 mån som jag ska sälja om allt ser bra ut på ul på mån. Om nån är intresseras så inboxa!

    Hur går det för er som skulle pröva borago denna månad?

  • Skrutt 83

    Fru 2011: tack snälla! Det var första försöket med monitorn, 8 försöket totalt varav ett mf på vägen. Både den månaden jag fick mf och den första månaden med monitorn åt jag borago ingen av de andra månaderna. Så slår ett extra slag för dem båda :)

    Knasten: ja monitorn sägs öka chanserna till befruktning med 89% just för att den ger fler fertila dagar än vad äl-test gör. De dagarna som man får hög är de dagar före man får Max-utslag på monitorn och innan äl-testet ger stegring. Mannens spermier kan ju leva upp till 5 dygn i kvinnan och vänta in ägget, så har man sex dagarna innan äl-testet är positivt samt vid pos äl-test så ökar man chanserna mkt tror jag! Ibland kan det ta lite tid för spermierna att hitta rätt så tror absolut det är bra att ha sex dagarna innan äl också!

    Håller tummarna för er alla!

  • Skrutt 83

    Jennie och Pumann: ser på er bådas!! Hoppas hoppas!!! Ser lovande ut!

    NeLe: GRATTIS!!

Svar på tråden Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester