• Skrutt 83

    Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester

    PillanPernilla: om det syns om du lyser igenom det så tror jag det är nåt! När mitt var så där "är det nåt där svagt" så syntes det när jag lös igenom det men inte när det inte varit nåt

  • Skrutt 83

    Liten Léonie: Med sonen åt jag inget annat än vanliga vitaminer, han blev till på 1 försöket. Vi började syskonförsöken i maj, hände inget så vid 4 försöket i augusti prövade jag borago. Fick då svaga skuggor som blev plus på bim-1, sen blev de bara svagare å blev mf på bim+1. Åt då inget 3 nästkommande månader men prövade nu i augusti igen fast åt bara fram till äl i rädsla för mf. Å fint plus 9 dagar efter äl på bim-5. Åt apiforce i nov men för oss gjorde den inte nån skillnad. Borago ska ju hjälpa att göra slemhinnan tjock så embryot kan fästa ordentligt. Har alltid haft sparsam mens så nojjat att det är just det som varit mitt "problem" att slemhinnan inte räckt till. Har ju ingen aning om det är boragon som gjort susen men glad att jag prövade! Å får vi i framtiden för oss att skaffa en till kommer jag köpa borago direkt.

  • Skrutt 83

    Edd: GRATTIS!!! :) sån underbar känsla! När är bim? Varmt välkommen till september-tråden!!

  • Skrutt 83

    Together90: finns på vitaminhuset på nätet för 315:- googla Borago så får du upp massa träffar, länkade ovan. Borago Jamsrot hette de jag åt. Tog 2 om dagen från mensens första dag fram till äl!

  • Skrutt 83

    Pionen: på äl+8 tog jag första testet, såg neg ut men kunde ana en skugga, på natten till +9 kom det fram inom tiden och sen på äl+9 var den ingen tvekan, fint +! :) så ge inte upp ännu! Lycka till

  • Skrutt 83

    Carmat: ser tyvärr inget men eftersom mensen inte kommit och du plussade sent sist är det ju ändå lovande! Håller tummarna!

  • Skrutt 83

    Pumann: ser också absolut något på ditt test!! Vad spännande!! Håller tummarna.

    N1987: fortsätter hålla tummarna, än finns tid för skuggorna att bli plus! Om inte så hoppas jag att boragon hjälper dig!

    Storafamiljen: beklagar :(

  • Skrutt 83

    Pumann: brett å blått som sagt men det är ju som sagt lite utsmetat :/ Men hoppas det inte spelar någon roll! Rekommenderar varmt att beställa från testlagret, har ju 20 test för 100 kr. Dessutom är de de känsligaste jag prövat och visar inga fel. Beställer du idag har du imorgon!

Svar på tråden Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester