• Skrutt 83

    Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester

    Pumann: ja vi sitter här på nålar!!!! Vad blev det för test? Så spännande!

    LinaLoj: Vad roligt att du gillar tråden! Håller tummarna för att din molvärk blir ett fint +!

    Själv är jag bara på äl+4 och vet med mig att jag inte kommer kunna hålla fingrarna i styr på julafton som är äl+8, på tok för tidigt men är man testoman så är man!

  • Skrutt 83

    Pumann: jag har fått så tydliga plus när kisset drar förbi men som sakta blir svaga för att ha försvunnit helt när kontrollstrecket kommer fram, men då har det Inte funnits något streck alls kvar sen.. Så om det fortfarande syns ett + inom kontrolltiden kan det absolut betyda något!

  • Skrutt 83

    Pumann: detta är olidligt spännande!!! Ser framemot bild och nytt test i em! Som de andra säger, håll dig nu och kissa inget mer!

  • Skrutt 83

    Blygaste: ser tyvärr ingenting. När är bim?

    Pumann: låter väldigt lovande att det inte bara är tunt utan bred skugga. När jag plussade nu i augusti så blev det ett svagt plus men det bleknade sen bort men fick ju gravid på digitalt. En kompis bleknade också men fick då ett tydligare blått smalt i kanten när tiden gick ut och det andra syntes knappt. Hoppas så att du får fint +!

  • Skrutt 83

    oomickanoo: ser på båda, översta ser färgen ju utsmetad ut men på dagens är ju det ett rosa streck på rätt ställe! :) vågar säga grattis!

    Pumann: glömde säga, på mina spök med CB syns inget tydligt när jag tagit isär dem!

  • Skrutt 83

    Emitza: självklart plus! Stort grattis!!

    Pumann: sådär har aldrig jag när jag fått spök, ser absolut brett ut! Väntar med spänning på bilden på det andra! Tror absolut du är gravid. Tycker du ska be om ett vul.

  • Skrutt 83

    Emitza: så starkt som ditt test är skulle jag tippa på att din äl var tidigare än du tror eller har du väldigt lång cykel?

  • Skrutt 83

    Fröken Kaos: tror tyvärr det är så att du råkat ut för ett tidigt mf eller en kemisk graviditet efter som ditt test var starkare på bim+1 än på bim+3. Det var så det var för mig i augusti, fick plus på bim-1 men sen blev testerna inte starkare utan snarare svagare och på bim+1 började jag att blöda. Håller självklart tummarna för att det inte är så för dig utan att det finns en annan orsak.

Svar på tråden Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester