• Skrutt 83

    Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester

    Trapped: stort grattis det där är POSITIVT! Sådär såg mitt ut för ett par dagar sedan, nu är strecken lika starka och digitala visar Gravid 2-3 :) varmt välkommen över till september-tråden! :)

    Yessyca: är också i vecka 5 (4+2) och väldigt orolig, har bokat tidigt ultraljud för att se att allt sitter rätt och förhoppningsvis få se ett hjärta slå. Men när man bokade så ville de att man ska vara i V.8 så man ska vara säker på att kunna se nåt. Det går ju att göra vul tidigare men då kanske man bara ser hinnsäck för att det är tidigt tex och då är ju risken att oron snarare förvärras.

  • Skrutt 83

    Pumann: har hört att RFSU är ganska okänsliga så risken finns att det visar neg om digitalt gjort det även om det skulle vara gravid. Beställ från testlagret de är det som visade allra tidigast och tydligast för mig! Håller tummarna!

  • Skrutt 83

    Carmat: när helenemedh trixar syns ju nå rosa! Håller tummarna!!

    Pumann: tråkigt med blankt men fortsätter hålla tummarna!

    Sus78: Åhh fy förstår att du känner dig uppgiven :( beklagar. var med om detsamma i augusti, i mitt fall började jag blöda efter att det blev neg, men eftersom du fortfarande har pos på Stickan så har du ju fortfarande hcg i kroppen.

  • Skrutt 83

    Carmat: tycker mig se något på nedersta bilden på testlagret. Så konstigt att det inte blir starkare nu, tycker du ska kontakta BM å få ta blodpropp eller vul eftersom mensen är sen men det inte blir nå tydligt plus..

  • Skrutt 83

    Togheter90: stort grattis! Välkommen till september-tråden!

    Carmat: fy vad tråkigt :( kanske fick du aldrig äl denna mån, man har ju bara ca 10 per år, är en vanlig orsak till att mensen blir sen eller uteblir, hört att man även man blöda mer. Håller tummarna för nästa månad!

    Pumann: fortsätter hoppas!

    Banana81: solklart plus! Välkommen över till september tråden du med!

  • Skrutt 83

    Togerher: underbart!! Håller tummarna!!

    Carmat: ja men äl-testet kan vara positivt utan att något ägg verkligen släpper :( även om det oftast gör det så är det positiva äl-testet tyvärr ingen garanti.

    Helenemedh: tycker det ser positivt ut! När är/var bim? Har du nån bild utan genomlysnlng? Dvs bara på testet? Syns det då med? Kom det inom tiden?

  • Skrutt 83

    Helenemedh: jag åt borago är ungefär samma som Glandin. vi försökte 8 månader med att få till ett syskon och åt borago 2 av dem och båda dem månaderna blev jag gravid! Kan ju inte veta att det var boragon som gjorde susen men är iallafall väldigt glad att jag prövade. Många som det fungerat likadant för, sök på borago här på fl så får du upp massor av trådar.

    Som liten léonie skriver har det talats mkt om att det blir till prostaglandiner i kroppen men vilken mängd som det blir nämns inget om, mannens spermier innehåller också prostaglandin men det är ju ingen som avråder från sex när man vill bli gravid eller är det Sen ska man nog bara äta fram till äl för att vara på den säkra sidan! Nu denna gång åt jag från mensens första dag fram till äl. Förra gången i augusti när jag åt dem så åt jag fram till plus (hade hört att man skulle/kunde äta till bim å plussade på bim-1) slutade då i mf men tror absolut inte det hade med boragon att göra, men ville inte chansa å äta lika länge igen.

Svar på tråden Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester