• Scorpio

    Vi som väntar marsbebis 2012 :-) - BILDTRÅD

    Jaha! Näe inte på mailen här på fl iaf, har ej kollat min vanliga mail, som jag antar att mailet kommit till :) får väl byta nick jag också då!

  • Scorpio

    Hmm, men nu känner jag att jag har dålig koll på vem ni är nu när ni har nytt nick! :P

  • Scorpio

    Williamoliten: superfint barnrum! :) nästan precis som jag tänkt vårt barnrum i huvudet :) vit bas med färgklickar, o byrå å hylla från Ikea :P den där lådan m en uggla på, vad är det? Förvaring eller nån annan funktion? Älskar ugglor!!

  • Scorpio

    Wiliamoliten: kul att det blev ännu bättre! :P vet du vad det är för märke på ugglaburken? :) treetop eller vad dom heter kanske?

  • Scorpio

    Candydarling: min propp gick på lördagmorgon och sen rann det vätska ur mig också, splashen kom på måndagen och likaså värkarna ngn tim efter. Enja hade nog kommit ut inom ett dygn då om de inte stoppade upp det, eftersom det satte igång igen direkt när de tog bort droppet. Är det ingen som vill undersöka dina rinniga flytningar?? De klassade mina som att vattnet sipprade å det kan det ju lika gärna vara för dig, alltså infektionsrisk om du går för länge!! Kolla upp tycker jag :)

  • Scorpio

    Candydarling: jaa ring dom :) fast telefontid på förlossningen låter inte helt ok?! :P dit kan man jämt ringa :D

  • Scorpio

    Jag tror på tjej jag också :P

    De sägs väl att om de säger att det är en kille stämmer det oftast, eftersom de då har sett något som sticker ut. Däremot kan den gömma sig och då kan det se ut som en tjej fast det är en kille.

  • Scorpio

    lillamikaela: hehe ja, nu har jag det inpräntat! ;P vad kul, grattis! :) då bör det ju som sagt vara en kille! :)

  • Scorpio

    Imagine this: grattis till tjejen! :) kul med en skottdagsbebis i tråden också! Kanske fler som fått den dagen men jag hinner inte läsa här så ofta längre :/
    Jag har heller aldrig hört om spegelvända organ, men det låter ju som sagt rätt vanligt ändå :) lycka till med allt! :)

  • Scorpio

    emiiily: grattis! :) fast jag har för mig nån stans i bakhuvet att jag redan grattat dig i nån annan tråd! :P det var visst fler skottbebisar :) Vincent är jättefint!! Det hade vi spikat också om det inte hade blivit en Enja! :)

    Camamill: grattis till en supersöt skottbebis! :)

    Lyckobebis: jättefina bilder!! :)

    Ni som klagar på att ni är vakna om nätterna, det kanske beror på att kroppen övar sig för vad som kolla skall? :) för sen blir det inte mycket sömn på nätterna kan jag lova ;)

    Jag hinner nästan aldrig läsa å skriva här inne nu, beror mkt på att vårt nya hus knappt har någon mobil täckning, så både telefonen å internet går segt! :/

    Men ni lovar väl att ni som fått bebisar börjar skriva i fortsättningstråden?? :) jag saknar er som ännu inte kommit dit!

  • Scorpio

    Mini: när mitt vatten började sippra (jag trodde det bar flytningar), så var det genomskinligt och lite grumligt. Det kom ofta i början, sen efter två dagar rann det efter benen och senare den dagen kom splashet! :P

    Ni som fått barn ansluter väl till fortsättningstråden hoppas jag?! :) Jag läser bara den nu och det är ju superkul om ni också kommer dit! :)

  • Scorpio

    väntarMilo: min slemmis gick på lördagen o vattnet på måndagen, så hade de inte stoppat upp mig hade hon nog kommit på måndagen, så det behöver inte ta en vecka :)

    Håller tummarna för er som är kvar att ni får varsina påskbebisar! :)

  • Scorpio

    TreZa: Gud så fin bild på en utsöt bebis! :) är det studiofotat? eller har ni fotat själv? Isf, hur har ni gjort för att få det där fina ljuset i bilden? :)

Svar på tråden Vi som väntar marsbebis 2012 :-) - BILDTRÅD