• Scorpio

    Vi som väntar marsbebis 2012 :-) - BILDTRÅD

    Candydarling: jag köper också alla färger till bebben, förutom rosa. Tex turkos och limegrön älskar jag, så det kommer jag klä bebben i oavsett kön :) Sen får vi se vilka sorts kläder vi får av min mamma! ;)

  • Scorpio

    Ok! :) den randiga sparkdräkten menade jag :)

    Jag har sett fina sovpåsar på olika ställen, men vet ju inte om dom är värda att köpa, men det låter ju som att det kan vara en bra ide att ha ngn sån då! :) tack för tipset!

    Omlottbodys har jag bara 1 i cl 50, än så länge. Vi tänkte köpa mer kläder sen när vi vet hur stor ungen blir! :P har dock ca 4 vanliga bodys också i cl 50. Det är så kul att shoppa bebiskläder så jag måste försöka hejda mig ett tag nu ;)

  • Scorpio

    Jisses vad ni har skrivit på idag!! :P har tagit mig en halvtimma att ta mig igenom allt, man är ju nyfiken å så ingen slarvläsning här inte ;)

    Det är sååå synd att man inte kan ladda upp bilder med iphone-appen! Jag surfar nästan bara från den nu för tiden...

    Aja, superfina kläder ni har handlat iaf, och kul att se alla magar som växer!! :D

    Är det någon som sett ngn bra och fin fleeceoverall utan "öron" nånstans? Jag är inte så förtjust i alla dessa öron som finns på alla overaller...

  • Scorpio

    Stinis: ok, men pop är rätt dyra va? Jag vet inte hur länge dom använder overall heller, vi har bf 14 mars. Om det bara gäller ngn mån så vill vi inte betala hur mkt som helst :)

  • Scorpio

    Grattis lokesmami, vad kul med en av varje :)

    Lyckobebisen: fin mage, det händer en hel del! :)

    Angelique: var bor du då, om man får fråga? :)

  • Scorpio

    flipback: mysig mage! :) jag tror man blir hemmablind och inte ser när ens egen mage växer :P

  • Scorpio

    Flipback: coolt med timmen upp!! :D

    Ponja mm som frågar om body med 50% mamma osv... Antar att ni menar den bodyn jag köpte? La ut den för några v sedan och köpte den på en marknad :) fast det står "mamma+pappa

  • Scorpio

    Chokladälskaren: väska nr 1 var helt klart snyggast iaf! :) Sen vet jag inget om väskor så jag kan inte yttra mig om deras funktion :P

Svar på tråden Vi som väntar marsbebis 2012 :-) - BILDTRÅD