• Scorpio

    Vi som väntar marsbebis 2012 :-) - BILDTRÅD

    Tack hörrni vad snälla ni är! :) Jag känner också att både underkläder å byxor sitter tajtare och tajtare runt rumpan! :P Men däremot lösare runt låren, för jag har tappat mina benmuskler nu när jag inte kan träna på samma sätt längre ;( buhu!

  • Scorpio

    Ja visst är det inte förrens typ v 25-26 man "måste" känna varje dag? Jag ringde min BM i onsdags ang. en annan sak, och det hon var mest nyfiken på var om jag känner rörelser varje dag, för det SKA jag göra nu sa hon, annars måste jag höra av mig till dem! :S jag är i v 22 nu. Det är ju tur att jag faktiskt känner den varje dag, men tänk om hon sagt så till "fel" person, som kanske inte ens börja känt den än!!! :S

    Är det bara min bebbe som sparkar på typ samma ställe jämt?? Alltid under navelhöjd till vänster, och ibland nedanför naveln. Tror jag känt den på högersidan kanske 5 ggr eller nåt..

  • Scorpio

    Gårdagens mage, v 22 (21+3) Glad




    Fick även bekräftat av mina kompisar som jag inte träffat på någon månad att jag blivit tjock! ;) Haha! Jag sa att jag började känna mig fet på andra ställen än magen, å då sa de att de kunde bara hålla med =P 

    Tur man har ärliga kompisar iaf! Haha! 


  • Scorpio
    Stronza simpatica skrev 2011-11-06 11:33:08 följande:
    Scorpio: snälla kompisar du har :D!!

    Candy: har du barn sen tidigare eller är detta första?
    Jag har också jätte mage men det är andra graviditeten på mkt kort tid.
    Haha ja, eller hur?! ;) Men hellre att dom är ärliga då när jag vet att jag gått upp lite här och där =P
  • Scorpio
    candydarling skrev 2011-11-05 11:11:11 följande:
    Eftersom vi blev flyttade på RUL'et jag var på i Tisdags så är det numera Lördagar och inte Måndagar som jag går in i ny vecka. Därför bjussar jag härmed på min (enorma!) morgonmage, efter frukost.

     


     


     


    Jösses, hur stor kommer jag bli om jag redan i V.21 ser höggravid ut? :p

     


    Hehe, mysig mage! =) 
  • Scorpio

    Tila: jag tycker också att tiden går skitsnabbt och magen växer så det knakar!! :) men då är dom snart här!

  • Scorpio
    Wielkip skrev 2011-11-10 13:35:18 följande:
    Vi har motsatt "problem" jättestort badrum och extrarum som ska bli bebisens som just nu ser förjävligt ut, tomt med bara en byrå, löpband, databord och sambons asfula soccertable, haha!
    Ingen röd tråd alls, stänger alltid dörren in dit för att det är så fult :D

    Eller föresten...nä, nu har jag bestämt mig!
    detta får det bli när lönen kommer;

     


     


     


     


    Någon som vet ifall liknande skötbädd finns i beiget istället för rött?
    Vi ska också köpa en skötbädd med stjärnor, fast en svart =) Har hittat en på ellos faktiskt, kanske finns beiga där också? Har för mig att jag har sett beiga i alla fall, kanske det var på jollyroom.se? Googla annars, det gjorde jag =) Jättefin du var på magbilden du la ut för någon dag sen! =)
  • Scorpio

    Gårdagens mage, v 23 (22+1). Den putar verkligen rakt ut! =P Gymjackan höll på att gå sönder i dragkedjan igår när jag tog på den, synd att jag måste sluta använda den, för den stödjer bra under träningen!



    Äntligen hittade vi en overall UTAN öron! Vi gillar inte öronkläder... Tog storlek 50/56, får hoppas den duger! 299 kr på Åhlens + att vi hade rabatt där =)


    Den här bolan dimper förhoppningsvis ner i brevlådan idag! =D


  • Scorpio

    Sunshined: ja overallen känns hur skön o mysig som helst! Är det en standardprodukt hos Åhléns? Vi tyckte det var bra att det fanns svart eftersom vi inte vet könet :) såg en rosa också som var väldigt läcker! Den hade vi nog tagit om vi visste att vi skulle få en tjej :P röd låter fint det också! :)

    Babyblue: jag fastnade för den bolan på en gång ja! :D älskar glitter o grejer å den där var ändå lagom diskret ;) men den kom inte igår så jag får vänta :/ cool barnvagn förresten!! :D

    Nellie: den växer på bra va? :) är det stor skillnad på första grav och den nu med twins?

  • Scorpio

    Ok, ja hoppas dom fortsätter m denna overall, verkar ju jättesmidug! :)

    Candydarling: oj vad du växer! :P

Svar på tråden Vi som väntar marsbebis 2012 :-) - BILDTRÅD