• Scorpio

    Vi som väntar marsbebis 2012 :-) - BILDTRÅD

    Elliott: var har du köpt den fina åkpåsen o de andra kläderna? Helt i min smak :)

    Tack för fototipsen Imagine..! :)

    God jul på er allihopa!! :)

  • Scorpio

    bdknapp: åh, inte du också! Vad många vi verkar vara som drabbas av täta sd å krångel m tappen nu :( var du öppen också? Jag hade ju som tur var vara en förkortad tapp... Bricanylen hjälpte mig, just ju mår jag bra, men jag vilar ju typ hela tiden. Ska på återkoll 3 jan.

    Håller tummarna för att de lyckas stoppa dig också!!

  • Scorpio

    bdknapp: åh hoppas de kan stoppa förlossningen, verkligen!! Men till mig sa dom att när tappen är under 15 mm så stoppar dom inte längre för det har gått så långt :S Håller tummen för att allt kommer gå bra för er nu!!!!

  • Scorpio

    bdknapp: hoppas att det går att knipa ett tag till!! Vår bebis hjärtelag gick upp till 195 nu när jag var in senast, det var lite läskigt!! :S å sen ner på 130 slag efter några sek, åsså pendlade det så... :S

  • Scorpio

    Bjuder på några bilder från jul, finns fler på bloggen =) 
    Ni får ha överseende med mina för små underkläder ;) Upptäckte igår att jag fått lite bristningar på höfterna, men tror inte att dom syns på bilderna =P

    Alla bilder tagna i V 29 (28+3)






    Vill ni gissa kön nu också, nu när magen är lite större? =) Åh vad himla nyfiken jag är!!! =D 
  • Scorpio

    Kul med era gissningar på min mage! :) har varit utan internet o surfar från mobil nu så jag kan inte gå bakåt o citera era inlägg. Men jag tror också att det är en pojke i min mage, vet inte varför, det är vara en känsla jag haft hela tiden :) Sambon o de flesta andra tror på tjej :P

    Jättefina magbilder o 3D UL-bilder ni lagt ut! :)

  • Scorpio

    Åh herrejisses vad ni skriver! :P

    Jag har gått upp ca 13 kg nu i v 30 sen jag blev gravid. Minde enligt BM men hon började ju väga mig i v 12. Tror det har mkt att göra med att jag inte gymmar o leder pass längre, så jag längtas till plutten är ute så man kan börja träna igen! :)

    Har för mig att det var ngn av er som köpte en vikbar badbalja?? Funkar den till en nyfödd, eller måste man ha någon sorts insats till den då?

  • Scorpio

    konichiwa: ja så tänkte jag också, men vad vet jag :P bäst att fråga här :) tack för svaret! Då får det bli en sån, dom verkar så smidig!

    Gott nytt år allihopa! :)

  • Scorpio

    Jag har också sovit dåligt de senaste veckorna! Svettas som en gris, blir en blöt fläck efter mig i sängen fast att vi ha ca 18-19 grader i sovrummet. Älsklingen fryser å jag svettas ;)

    Som tur är kan jag sova på rygg någon timme om jag inte är för kissnödig, då gör det ont. Men det är ofta svårt att sova på högersidan för jag tror bebisen har sina fötter där, så det känns som att jag ligger på en hård tennisboll då :S stackars unge...

    När jag sover på vänstersidan så sprattlar bebis mkt, så jag byter sovställning heeela tiden tycker jag :/

    Ibland vaknar jag även av att jag läckt mjölk över hela bröstet så det blivit kladdigt...

  • Scorpio

    Idag ska vi förresten på återkoll på förlossningen! Hoppas tappen ser bra ut :)

Svar på tråden Vi som väntar marsbebis 2012 :-) - BILDTRÅD