Inlägg från: TheCoopers |Visa alla inlägg
  • TheCoopers

    Vi som väntar marsbebis 2012 :-)

    Grattis Qatteriin !!!! Skål


    I'm the me I choose to be ...
  • TheCoopers
    jempalainen skrev 2012-02-20 08:27:04 följande:
    wow!! vilken tårta!!:) Coopers du kan val skicka beskrivningen till qattriins man så kan han slänga ihop den ;) hahaha men vilken fin!
    hhah jajamensan det ska jag göra
    I'm the me I choose to be ...
  • TheCoopers
    Nikis skrev 2012-02-20 09:56:05 följande:
    Får jag fråga varför du inte gillade Danderyd? Jag ska föda där denna gång Flört
    Såklart du får det var inte BB stockholm vill jag påpeka   . Jag blev igångsatt och fick ligga i ett förlossningsrum , det sprang folk ut och in hela tiden - endel presenterade sig andra bara stod och tittade . Vi hade en ganska sur barnmorska i rummet och det kändes inte som hon lyssnade varken på mig eller min sambo .  Så det var mer personerna vi hade runt oss än ngt annat , för jag antar att de flesta förlossningar ser likadana ut

    Sen när vi kom upp på avdelningen så ville jag sova ett tag och min sambo bad dem spara maten så jag kunde äta senare . När jag vaknade så gick min sambo och frågade efter maten och då blev vi anklagade för att ljuga och försöka lura till oss " extra mat " hahahahha Förvånad som om den maten är något man vill lura till sig . Så min sambo blev tvärilsk och gick och köpte mat istället . Sen kom en annan sköterska och bad om ursäkt men då hade man ju redan fått dålig smak i munnen

    Annars var avdelningen jättefin och vi hade ett eget fint rum .

    Det är ju bara min personliga upplevelse den gången ... det betyder ju inte att Danderyd är skit på något sätt
    I'm the me I choose to be ...
  • TheCoopers
    Nikis skrev 2012-02-20 12:52:18 följande:
    Okej, Ja det är danderyd jag har tänkt oxå och inte BB stockholm. Men vad tråkigt att ni fick en sådan sur bm. Vi födde på ackis sist och va där så länge så vi avverkade alla tre skiften med arbetare. En bm av dom va skit grinig och kom typ aldrig in och kollade till mig, det tyckte jag va jobbigt. Sen fick jag ju heller inte så mycket hjälp med amningen som jag hade velat.

    Hoppas det blir bättre denna gång. Finns säkert sura och griniga bm på varje förlossning, hoppas bara jag slipper dom :P haha Men jag tycker faktiskt att BB hotellet är det som drar mig till Danderyd. Annars hade jag nog kunnat föda barn på vilken  fl som helst :)
    Ja så är det ju , sura tanter/gubbar finns det ju överallt SÖS blir bäst för oss eftersom det ligger närmast . Tar kanske 10 min .
    I'm the me I choose to be ...
  • TheCoopers
    Nikis skrev 2012-02-20 13:12:39 följande:
    SÖS verkar ju bra. Vart ligger det egentligen? :P
    Jag tror DS ligger närmast oss, men de tar endå runt 30 minuter in, kommer kännas som en evighet. Satt och tänkte på det i taxin in när jag åkte dit i lördags, att när det verkligen är dags kommer resvägen kännas som timmar.. 
    hahahaha ligger på Söder vid Ringvägen
    I'm the me I choose to be ...
  • TheCoopers

    Vi har både farmor och farbröder nära så det blir någon av dem


    I'm the me I choose to be ...
  • TheCoopers
    Nikis skrev 2012-02-20 18:16:12 följande:
    En fråga. Jag va ju till ds i lördags och jag hade ganska mycket förhöga värden av vita blodkroppar i urinen. Vad betyder det egentligen?? :/
    Leukocyter är ett annat ord för vita blodkroppar. De finns i blodet och ingår i kroppens försvarssystem mot infektioner. U-Leukocyter betyder vita blodkroppar i urinen. Det är normalt att ha enstaka vita blodkroppar i urinen men har man många tyder det på en urinvägsinfektion eller någon annan inflammation i urinvägarna eller i njurarna .
    I'm the me I choose to be ...
  • TheCoopers
    Nikis skrev 2012-02-20 18:48:05 följande:
    Kan det vara något allvarligt? Uvi vet jag ju inte är så allvarligt men det kanske är allvarligare när man är gravid. Hmm undra hur lång tid de tar att få svar :/ Det kan inte va havandeskapsförgiftning?
    Nej då är det ju proteinet    Det är inte bra att gå med UVI när man är gravid , hoppas du får svar snart !
    I'm the me I choose to be ...
  • TheCoopers
    Becka 77 skrev 2012-02-21 08:57:53 följande:
    Vecka 38 idag: 

     


    Den har vuxit ganska bra sen förra veckan och sjunkit men samtidigt så står den mer ut och upp. Det är som om hela magen blivit högre.  
    Så himla fin ! {#emotions_dlg.flower}
    I'm the me I choose to be ...
  • TheCoopers

    Var hos BM idag och bebis ligger låååångt ner ( hon kunde inte känna huvudet med händerna ) fick se henne på UL Fixerad och klar !
    Inte undra på att jag har haft så ont i underlivet de senaste dagarna .. det trycker ner ordentligt när jag går .


    I'm the me I choose to be ...
Svar på tråden Vi som väntar marsbebis 2012 :-)