Inlägg från: TheCoopers |Visa alla inlägg
  • TheCoopers

    Vi som väntar marsbebis 2012 :-)

    Stinis83 skrev 2012-02-13 07:45:04 följande:
    Coopers, åh jag hatar också bebisspråk...! Vi har aldrig pratat bebisspråk med dottern. Är det nåt jag inte klarar så är det när vuxna pratar bebisspråk med barn, det är vedervärdigt! Hoppas det går över :)

    Ingen bebis på gång här, men det övar sig flitigt känns det som :) Men det hör väl till nu när vi är så långt gångna? :)
    oh yes ! Jag hatar det verkligen ... vet inte vad hon fått det ifrån . Kanske är det för att hon ska få en lillasyster ? Hur som helst låt det gå över snabbt !
    I'm the me I choose to be ...
  • TheCoopers
    Stinis83 skrev 2012-02-13 08:16:42 följande:
    Isavanna, grattis på bröllopsdagen! :) Jag hade tagit bilen om jag var du, har inte du också foglossning? Ska ni fira bröllopsdagen ikväll?

    Coopers, när jag jobbade på förskola så var det ett föräldrapar som pratade bebisspråk med sin tvååring... usch! Hehe, vad säger hon när du säger till henne då? Du kanske får prata lite bebisspråk tillbaka så hon hör hur löjligt det låter? :) Eller så får det motsatt effekt...
    Jag säger att jag inte förstår vad hon säger så hon har inget val att ändra tonläge
    I'm the me I choose to be ...
  • TheCoopers
    jempalainen skrev 2012-02-13 08:47:38 följande:
    hahaha eller sätt på dig en blöja på huvet när du går med henne till dagis...så kanske hon slutar...hahaha det går nog över....kanske...;)

    Nä inte här heller, inget nytt under solen men det är ju långt kvar så jag är inte förvånad. Men tjejen verkar ju vilja komma ut för hon är helt galen sen igår. Hon slog till mig så jag blev rädd! haha:) vet inte vad hon pysslar med därinne men hon röjer rätt bra!  
    Gulligt att hon bökar så min tjej ligger mest still kan jag tycka . Ibland får hon ryck men annars är hon en latmask .
    Helst skulle jag vilja att hon kom i början på mars för jag vill gärna ha en liten "Fisk" ...ingen vattuman eller vädur
    I'm the me I choose to be ...
  • TheCoopers
    jempalainen skrev 2012-02-13 09:15:02 följande:
    :) ja det är härligt för hon är oftast som din tjej som ligger stilla mest, blir nog en latis det här också! men det är riktigt skönt med hennes händer, hon liksom knådar dem mot väggen, som shiatsuknådning.:) jag vill också ha en fisk! jag hoppas på det starkt!:) vad är du för stjärntecken och dina andra barn? Jag är jungfru så en fisk är en bra match;:)
    sen är det lite roligt med det kinesiska horoskopet, hon blir drake och jag är häst och sambon gris...haha vilken cirkus vi kommer ha här hemma! 
    Jag är skorpion och mina två tjejer  är skorpioner Förvånad , lägg till det att min sambo är en vädur ... så det är väl största orsaken till att jag gärna vill ha en liten fisk Min brorsa är fisk och han är världens mysigaste

    hahahha ja verkligen en Cirkus !!
    I'm the me I choose to be ...
  • TheCoopers
    jempalainen skrev 2012-02-13 09:20:19 följande:
    oj!! hahaha dååå förstår jag drama och envishet!! jeeeeessesss! haha farligt värre...tre skorpioner och en vädur?? förstår du vill ha en fisk och det kanske balanserar upp på ett bra sätt:) det är ju ändå vattentecken men med andra kvaliteter. :)
    hahahah You know it !! MY GOD   Japp jag hoppas på att få någon lite mer .... lugn ? hahhahahaha
    I'm the me I choose to be ...
  • TheCoopers
    jempalainen skrev 2012-02-13 09:31:00 följande:
    hahaha du har mina fulla sympatier! men bra att du själv är skorpa så du kan förstå tjejerna;)

    haha ja en lugn liten fisk som sitter och drömmer hela dagarna blir bra kontrast:) hahaha jag ska hålla tummarna allt jag kan ;) 
    hahahha ja den stora är verkligen en skorpa ... herregud denna envishet . Men det är ju såklart också positivt i längden eftersom det är min envishet som tagit mig dit jag är idag men kanske mindra kul för föräldrarna ahhahahahah

    ja göööör det !
    I'm the me I choose to be ...
  • TheCoopers
    Stronza simpatica skrev 2012-02-13 09:33:24 följande:
    Coop: lustigt för jag hade hellre velat ha vattuman eller helst vädur(är vädur själv;)!), men det blir ju fisk om inte hon vill titta ut i dagarna vill säga.
    hahah nej ingen vattuman tack   vädurar är ju härliga hahhaha men åhhhh vilket temprament
    I'm the me I choose to be ...
  • TheCoopers
    Stronza simpatica skrev 2012-02-13 09:43:28 följande:
    Nej hon födde en flicka igår eftermiddag. :))
    Resten får hon själv upplysa er om:))!
    HEJA HEJA ! SkålHjärta
    I'm the me I choose to be ...
  • TheCoopers
    Stronza simpatica skrev 2012-02-13 09:59:36 följande:
    The Coops: haha jo tack jag vet )! Min sambo är Skytt med ascendenten i väduren och min ascendent ligger i Skytten så du kan ju bara tänka dig våra bråk, vi bråkar jämt !!
    Min son föddes naturligtvis på sin pappas födelsedag 7 ve för tidigt! Jag fyller 26 mars men måste tyvärr snittas annars hade ju hon kunnat vara 10 dgr sen och födas på MIN födelsedag:)!
    hahahahha ja det kan nog gå hett till kan jag tänka mig jag är envis men har inget hett temprament så jag är nog ingen 100%-ig skorpion
    I'm the me I choose to be ...
  • TheCoopers
    faceprimer skrev 2012-02-13 10:10:19 följande:
    Jag gick in på en sida om stjärntecken nu, jag är oxe och sambon lejonet och det var tydligen inte alls en bra kombination, haha! Står att de ofta inte håller i längden etc, det var ju.... mindre kul! haha. Men jag tror inte direkt på sånt där så de är inget som påverkar mig alls
    hahahah nej jag tycker bara det är kul ! 
    I'm the me I choose to be ...
Svar på tråden Vi som väntar marsbebis 2012 :-)