Inlägg från: micksaan |Visa alla inlägg
  • micksaan

    Vi som väntar marsbebis 2012 :-)

    Min mamma är den som har bäst relation med dottern på snart 2 år.Vi bor i en stad där varken mina eller sambons föräldrar bor. Mina bor (separerade) bor 60 mil bort och sambons pappa bor 70 mil bort. Sambons mamma bor "bara" 25 mil bort. Är min mamma som kommer hit regelbundet och hon har även telefon/webcamerakontakt med dottern. Alla 4 är i alla fall intresserade men avstånden gör att vi inte ses så ofta. Saga har inte träffat sin farfar mer än en kort sväng i somras och innan det var det senast slutet på april. Sambon jobbade borta en period på farfars hemort så eftersom jag var mammaledig var jag och dottern med ofta så dottern och farfar hade en fin relation där från hon var ett halvår till ett år. Lite trist att de inte fortsatt utveckla den efter att vi "flytttade" hem igen.

  • micksaan

    Jag har gått upp 33 kg varav 12 de senaste 5 veckorna. Är mycket vätska nu. Högt blodtryck också så har hunnit med två svängar på förlossningen för extra koll, en idag. Tillbaka imorgon igen för ytterligare blodtryckskoll. Har dessutom huvudvärk och upplevde igår blixtar för ögonen. Vecka 38+1 så hade gärna fött barn nu! 


    Saga 100408 & bebis beräknad till 120321 | micksan.org/syskon
  • micksaan

    Härligt med värkar! Jag vill också! Ligger istället vaken efter en tur på toaletten. Bebisen har just kört igång i magen och jag lär nog ligga här en stund innan det går att somna om igen.

  • micksaan

    Sover till och från inatt. Har nog feber, känner mig varm och rosig i ansiktet och ligger under täcket och fryser. Jag som alltid svettas som en gris... Har även dålig mage så har blivit några toabesök. Har haft dålig mage i över två veckor snart. Varje morgon och kväll har det kommit "akutont" och så har det bara varit gå på toa och lätt tömma sig. Inte diarré dock tack och lov. Lite skillnad mot den hårda mage jag haft i stort sett hela graviditeten. Jag antar det är kroppens sätt att tömma ur systemet inför en snart (hoppas jag!) kommande förlossning. Ursäkta alla mysiga detaljer.

  • micksaan

    Mary jo: kul att det är på gång. Jag vill också! :) ska man följa statistiken så ska jag föda imorgon eller tisdag, får hoppas ;) inte en enda känning dock!

  • micksaan

    Yinmia Bf 11/3 
    Mrs Marlin 13/3
    Coriander Bf 18/3 
    Jempalainen Bf 20/3 
    Micksaan 21/3 
    Anna012 Bf 22/3 
    Nikis Bf 22/3
    Stugfrugan89 24/3
    Dragongirl 24/3  

     


    Saga 100408 & bebis beräknad till 120321 | micksan.org/syskon
  • micksaan
    Yinmia skrev 2012-03-16 09:28:01 följande:
    Dragon girl och Nikis - ni måste ta en nyare lista annars så missar ni oss som skrivit senare.
    Det är löst, jag flyttade fram hela listan och den senaste listan hänger alla med i.  
    Saga 100408 & bebis beräknad till 120321 | micksan.org/syskon
  • micksaan
    Marlin16 skrev 2012-03-17 22:10:30 följande:
    Apropå tresiffrigt så är jag bara 7 kg ifrån..
    Men innan när jag skulle duscha så råkade jag titta i spegeln för länge. Usch vad tjock man blivit. Och valkar på ryggen, en på varje sida sådär under bh kanten typ. Fy vad nedstämmande!
    Haha ja gränsen för tresiffrigt har jag passerat för många kilon sen. Något ledsamt men förhoppningsvis försvinner de snabbt efter förlossningen eftersom alla de sista 13 kg bara kan vara vätska. Gått upp extremt, 14 kg på 6 veckor. 
    Saga 100408 & bebis beräknad till 120321 | micksan.org/syskon
  • micksaan

    Trist att ligga inlagd och bara ligga. Jag låg ett dygn förra graviditeten med dottern, havandeskapsförgiftning och det dygnet räckte. :-P

    Hur högt ligger ditt blodtryck nu? Springer nämligen själv med högt blodtryck och protein i urinen men inte tillräckligt dåligt för att se skulle göra något åt det (BF imorgon).

  • micksaan

    Jag har bara +2 i urinen, men blodtrycket låg igår på 150/95. Senaste toxproverna jag lämnade är för 2 veckor sedan och då var det inget. Är också svullen. 14 kg på 6 veckor. Och huvudvärk till och från.

    När jag fick havandeskapsförgiftning med dottern konstaterades det som sagt dagen före hon föddes och jag hann aldrig känna av det själv utan det märktes på en rutinkontroll hos barnmorskan. Jag hade som tur var påbörjat förlossningsarbetet så de väntade bara ut natten så de kom in med två fingrar för att stoppa skalpelektrod och därmed gick ju vattnet. Lite värkdropp på det och dottern föddes 6 timmar efter vattenavgången.

  • micksaan

    Nej jag är också insatt i mina siffror och vad som är dåligt. De avvaktar tills man har +3 i urinen och en av läkarna på förlossningen hade noterat i min journal att barnmorskan skulle kontakta förlossningen igen vid undertryck på 95. Jag har haft 125/65 i princip hela graviditeten. Men jag träffar ju nya läkare varje gång så de bedömer ju olika. Har varit på kontroll varannan dag ungefär så det är bra uppföljning. Imorgon ska jag till min egna barnmorska igen och jag antar hon forslar vidare mig till förlossningen än en gång, så få se.

  • micksaan

    Idag klockan 13.46 föddes vår stora lilla tjej på 4395 gr och 54 cm. Lite missvisande tillväxtul i måndags som sa bebis på 3200 gr. Hon kämpar på med lågt blodsocker så vi hoppas tillmatning hjälper annars kanske det blir en tur ner på barn 4 för sondning.

Svar på tråden Vi som väntar marsbebis 2012 :-)