Inlägg från: ThereseX |Visa alla inlägg
  • ThereseX

    Vi som väntar marsbebis 2012 :-)

    Då kan jag inflika vad min bm sa till mig förra året. Jag frågade henne om varför man säger att man räknas som förstföderska efter 7 år, och hon sa att om man en gång varit gravid så känner kroppen igen det. Så hon ansåg att det inte fanns befog för det. Jag födde min dotter i september förra året och storebror kom 8 år innan, och det var enklare med dottern fast det var så länge sen.. : )

  • ThereseX

    Jag har aldrig haft missfall eller något sådant så det är såklart omöjligt för mig att veta hur det känns, men som någon sker så är det inte bra om man är supernojjig och stressad över allt heller det känner den lilla av också. Och sen så är alla graviditeter olika, detta är min tredje och helt olik mina andra, men jag kan ju inte gå och tro eller anta det värsta heller.. Får man missfall så är det ju inget man kan göra åt det även om man skulle vilja limma fast den lilla därinne.. Jag vill inte trampa nån på tårna, som sagt jag har aldrig varit med om det så kan inte sätta mig in i hur det känns, men försök njuta och inte överanalysera varenda litet magknip eller så kallad mensvärk/växtvärk och så hoppas vi på en massa fina små mars bebisar istället! : )

  • ThereseX

    Kimbirly- det hinner nog tas upp av kroppen, du ska nog inte ta en extra..

  • ThereseX

    Alla skriver så mycket så man hinner ju inte med att läsa,dessutom sitter jag på telefonen då våran dator lever sitt eget liv.. : ) Jag är ju mammaledig ännu och tanken var att jag skulle börja jobba nu i november men det kommer ju aldrig gå, dels var jag sjukskriven från vecka 26 förra året pga sammandragningar och sen så har jag ett fysiskt ansträngande jobb, så att jag får beviljad havandeskaps penning det vet jag och det blir väl från januari så glappet där mellan får vi se hur det ska lösas. Vem vet man kanske blir sjukskriven igen risken är ju övervägande stor... Men jag hoppas att jag ska vara "frisk" denna graviditet för våran dotters skull hon är ju fortfarande liten... Så nu har jag varit hemma sedan maj 2010 och blir väl hemma ett tag till antar jag... Jag klagar inte.. : )

  • ThereseX

    Olivian- det finns tabletter man kan ta men dom är receptbelagda.. Så ring doktorn och be dom skriva ut Tavegyl. !

  • ThereseX

    Olivian- njae det vet jag inte det är väl mer att det har funnits länge och på så sätt testat eller nåt? Jag vet faktist inte.. Gammalt och beprövat? : )

  • ThereseX

    Neliz9- Det sjunker snart in, jag har inte fattat ännu och det är två veckor sedan jag plussade! Ha ha

  • ThereseX

    Jag hade dille på Brämhults apelsin juice förra graviditeten. Tur att den var så billig. Not! Ännu inga konstiga begär, var grymt sugen på halstrad strömming förra veckan men det gick över. Jag gillar inte ens strömming. Uäck!

  • ThereseX

    Min man var med på hälsosamtal, inskrivning och RUL förra graviditeten. Han jobbar ju varför ska han måsta ta ledigt flera timmar för att snacka strunt hos barnmorskan, han är ju inte mindre delaktig. Denna gång har jag tackat nej till hälsosamtal, och kommer ve och fasa gå själv på inskrivningen.. Men på RUL får han följa med.. : )

Svar på tråden Vi som väntar marsbebis 2012 :-)