• Ruso

    Gekås vol 14

    Lisa1976 skrev 2010-11-12 08:51:06 följande:
    Jag hade gjort ALLT för att undvika att ta med små barn till Ullared. Näst intill barnmisshandel att låta dom vara därinne i timmar, skrikandes och gråtandes i värsta fall. Om inte annat är det jobbigt för alla andra kunder. Spädbarn är väl ok men det är ju oansvarigt att ta med dom pga smittorisken.
    Men snälla tänk er för innan ni tar med småbarn dit - ingen bra idé!
    Hm... klart det är mest bekvämt för en själv att inte ha med barn, men ibland finns inga andra sett om man vill dit. Jag har inte lätt att få barnvakt och har haft barnen med hur många gånger som helst, från de var nyfödda...

    Det är ju olika hur barn är, jag tycker de minsta barnen är smidiga, de sitter i kundvagnen (eller ligger) och är lätta att muta med något gott eller någon liten leksak. Inte har jag upplevd att mina ungar skriker och gråter. Vissa av dom har tom tyck om att få vara med!   Men man känner väl sitt barn best och vet hurdana de är. Gillar de inte att sitta i vagn osv är det ju ingen bra ide....

    Jag har annars haft med vanlig vagn till de varit runt 1,5, så att de kan få sova ordentligt om de behöver det.
  • Ruso

    Men skit - är snowracerna slut på Gekås!
    Typiskt - har äntligen bestämt mig för att köpa en sådan till lillsonen i julklapp... hade tänkt åka till Ullared nu i veckan.

    Var skall jag nu köpa den till ett billigt pris? Vad kostade den i Ullared?

  • Ruso
    lolo21 skrev 2010-12-15 07:14:31 följande:
    Var på gekås igår, kom dit runt halv tolv och det var såå lugnt och skönt! Vi har bara vart på helger innan så det var enorm skillnad. Stannade till ca 17 och det var lugnt hela tiden, inte ens vid leksakerna blev det trångt:) Vi shoppade massor, leksaker till sonen mest och babysaker till kommande bebis. Ska fota vid senare tillfälle.

    Bästa köpet blir nog handy manny-tools för 99:- men det är svårt att avgöra, för det var såå många bra köp:) Supernöjd!

    Har du bild på Handy Manny toolsen?


    DET skulle verkligen min son önska sig! Jag har hört att de haft dessa förut, men de senast två gånger jag varit där har det inte funnits. Skulle åka i dag, men så blev maken sjuk... nu vet jag inte om jag kan fixa det i morgon eller i helgen (får väl åka själv...)


    Någon som vet hur de ser ut och om det finns kvar!! Vore väl typiskt otur att jag missar det även denna gång...

  • Ruso

    Nån som vet något om manny toolsen... har någon bekant som är på väg till Ullared nu, skulle vilja veta lite mer vilka verktyg de är och så..... samma som på BR?

  • Ruso
    Tjej 83 skrev 2010-12-18 20:48:08 följande:
    ska nån till gekås imorn?
    vill du/ni se om de har barntäcke på 115x130 cm
    o vad de kostar.
    tack
    Deras barntäcken är 100*130
  • Ruso
    Tjej 83 skrev 2010-12-20 18:31:13 följande:
    tack, vet du nåt pris.
    annars finns de på jysk men de kostade 200 st.
    Har för mig att det var 79.95... men är inte helt hundra....
  • Ruso
    Smultronhjärta skrev 2011-01-23 19:40:25 följande:
    Tog en sväng till Gekås idag och det börjar komma in våriga kläder,inte mycket men man märker att färgerna är gladare och lite fler ytterplagg.
    Väldigt lite folk,lugnt och skönt!

    Köpte inte mycket mer än jackor som är rena rama Molokopior till ungarna,några leksaker och Iphoneskal men det var rätt roligt ändå
    Kan man inte få ett bild på jackorna, blev ju lite nyfiken nu ju....
  • Ruso
    Jackie85 skrev 2011-01-25 17:35:15 följande:
    Vad för leksaker leker ett litet barn med? Jag trodde barn började leka först när de kom upp i 2-3 års åldern.
    Oh nej... så fort barnet börjar gripa vid typ 3 mnd så börjar lekande, sedan blir det mer och mer med åldern typ. De behöver självklart inga mängder leksaker, men lite tygböcker, skallror... till att börja med, något som är lätt att hålla i och bita på!

    Vid 2-3 års ålder leker barnen rätt så "avancerat" faktiskt... 
  • Ruso
    Seldonia skrev 2011-02-14 21:23:07 följande:

    Ska också åka om ett par veckor, och funderar på badkläder för barn:

    Har någon av er köpt uv-kläder på Gekås? Funderar på om man vågar lita på att de skyddar barnen när de badar eller om man ska lägga ut mer pengar på "märkes"-skydd.


    Jag köpte "märkes" UV kläder på Gekås förra året, sånna som hade kostat 500 på nätet men såldes på rea för 250 - På Gekås betalade jag 129!
     
  • Ruso
    sarsparis skrev 2011-03-06 19:53:52 följande:
    En regn overall är oftast gjord i typ galon, medans en skaloverall i något annat vattentät/vattenavstötande material. För att en skaloverall skall vara vattentät bör den ha minst 2000 vattenpelare. En skaloverall brukar också oftas andas.
    Fast det är rätt ofta att en skaloverall kallas regnoverall... och är tå både vattentät och andas... Så man skall inte hänga sig upp i namnet alltid...
  • Ruso
    mammact skrev 2011-03-08 18:54:35 följande:
    ser ju ut att kunna vara därifrån... Fy för.. Vi köpte en till sonen, fast i grått och de kostade ju 50kr!!!!
    Men, jag var där  förra måndagen, då kostade jackorna 99 kr! 
    När fick du den för 50? 
  • Ruso
    Smultronhjärta skrev 2011-03-09 11:11:40 följande:
    Det jag syftade på gällande säljaren jag länkade till är att jackorna såldes som andrasortering på Gekås, OM nu jackorna är därifrån så är det fult gjort att sälja vidare som förstasortering!

    Vidare säljer jag själv rätt mkt på Tradera (även om det inte är grejer från Gekås) och både Traderas och Skatteverkets regler är rätt tydliga om vad som gäller. Finns väldigt många "Gekåssäljare" som inte har läst Skatteverkets tror jag
    Säljer en del begagnad på tradera och även några nya plagg då coh då, och jag erkänner - är INTE beläst när det gäller skatteverkets regler.... kan du berätta vad reglerna säger?
  • Ruso
    Smultronhjärta skrev 2011-03-10 08:31:05 följande:
    Gekås brukar ha två ståbrädor- en från Babyboom och oftast en från Buggyboard.

    Jag har köpt en sådan här där
    www.tradera.com/Helt-NY-Buggyboard-Lascal-sta...

    Kommer dock inte ihåg vad jag gav för den,vet inte heller om den är bra eller ej då vår är oöppnad och ska säljas
    Buggyboarden skall väl passa till alla vagnar, har haft en sådan (fast en svart) och den kunde man ställa in på många sätt - kanon var den. Blev förvånad över det billiga priset på Gekås, för jag gav nog 700 eller vad det var för min! Så där kan man göra ett fynd helt klart! Kommer inte ihåg priset, men det var en bra bit under halvapriset i alla fall.
Svar på tråden Gekås vol 14