• Ruso

    Gekås vol 14

    Då var ullaredsbesöket över för dennan gång.... men jag längtar redan tillbaka

    Dock.. det var tre saker jag liksom åkte dit för, och hittade inget.... skulle ha Lego Belvillehuset som var slut, och skalkläder åt flickorna och hittade inte det heller. Lite trist, men vi får väl klara oss med lånade galon (gillar ej galon) over sommaren och hoppas de får in senare under säsongen.

    Däremot hittade jag en hel del presenter till lilltösen som fyller 4. Och så lite kläder åt sönerna. Bästa fyndet var nog Campion luvtröja och tshirts för halvapriset på herr... betalade 49.35 för tshirt och 139,35 för luvtröjan!!

    Var annars glad över en solhatt till lillekillen från Lindberg - 49,95, måste väl vara bra pris? Och väggdekoren "Fånga dagen" blev jag nöjd med Och så blev det ett UV set till sonen, även om jag egentligen inte tycker jag har så stor användning av det tror jag Men någon gång skall vi väl till stranden i sommar för hoppningsvis.

    Ett par snygga jeanscapri och en skaljacka till mig själv... men tänk at det ändå går på 4000 när allt var så billigt...

  • Ruso
    Smultronhjärta skrev 2010-05-21 18:00:01 följande:
    Åh det där Barbapappa hade jag behövt,skulle köpa det till en kompis men hittade bara i spjälsängstorlek..Hade iofs jäkligt bråttom då så jag letade kanske på fel ställe Istället hittade jag de urfina prickiga på motsatt sida och surade för att de i sin tur inte var i spjälsängstorlek
    Ja, jag såg de där... var nära att köpa ett svart med prickar, men sonen var med och fastnade (såklart) för bilarna då.... 
    Har dock inte öppnat, måste kolla kudde som passar, undrar om det var lite konstiga mått...
  • Ruso
    Thegran skrev 2010-05-21 18:55:00 följande:
    vilket UV set köpte du? såg du om det fanns kvar många sunblock uv set?en kompis ska dit i helgen o jag har skickat bud med henne :) hoppas hoppas att det finns kvar!!
    Jag köpte det där blå/röda med stjärnor, fanns inte jättemycket men en hel del. Gillade dock bäst ett grön/svart tvådelade(var väl samma märke), synd att de bara fanns i 74/80.
  • Ruso
    Thegran skrev 2010-05-23 07:55:27 följande:
    zunblock seten är rätt små i strl. Jag har ett 98/104 hemma, dock med långärm och shorts. ärmarna på tröjan är lååånga men vikar man dem så sitter den bra på min tjej som har 86/92,. Shortsen sitter jättebra, men de tror jag kommer funka ett bra tag till ändå. De vi köpt nu har ju korta ärmar, det enda då är ju att ärmarna blir lite längre än vad de ska vara men det ser jag bara som positivt! vet ju iof inte vad ditt barn har för strl, men jag rekomenderar absolut att gå upp en strl när man köper.
    Tycker inte seten är små i storleken, dock är de ju tajta, så det går ju utmärkt att ta en större storlek. MIn son är 88 lång och lite mullig, tog 98/104 och de sitter jättebra tycker jag, gör inget alls att de är lite långa.
  • Ruso

    Nu vill jag åka till Ullared igen... var ju där nyss men, de tuffa jeansen till pojkarna var toklånga - kunde räckt med en mindre storlek, pike t-shirt till mellanpojken råkade han  få blåbär på, jag behandlade något sent och nog med lite för starkt medel... - skulle vilja köpa nya i flera färger. En t-shirt som jag köpte till tonårssonen satt så snyggt och var så skön i kvalitet - vill ha flera och i flera färger. Nya kalsingar till samma son gillades mycket - vill ha flera... Köpte hello Kitty caps till 4 åringen - givetvis vill även 6 åringen ha en sån, baddräkt till 4 åringen glömde jag

    ... behöver alltså dit igen!

  • Ruso
    Angelicaa skrev 2010-05-30 19:53:48 följande:
    Har lite frågor inför resan me jobbet om 2 veckor, hoppas nån har sett dessa saker :)-finns "riktiga" barnbestick? å är dom bland dom vanliga hushållsgrejerna eller på barnavdelningen? -finns det gungor? tänkte mig en klassisk plast "bräda" som större barn har.-Sen om det finns stångtennis/swingball?
    Riktigt barnbestik såg jag på bebisavdelningen, blant plast och nappflaskor typ. Gungor fanns i olika varianter på leksaksavdelningen. Däemot vet jag inget om stångtennis...
  • Ruso

    Drog med barnen och mina föräldrar och shoppade på Gekås i går... barnen brukar vara rätt lugna, men i går tjatade de lite väl mycket... det tar lite tid att göra sin shopping med alla dessa små viljor runt om Men med tålamod och gott om tid så går det ju ändå!

    Stora behovet var, liksom sen i våras - SKALKLÄDER till de 3 minsta, och jag blev lika besviken i går som förra gången jag var där. Jag fick lämna in skaloverallen som jag köpte tidigare i våras som var SÅ fin, för det hade gått hål i kant med den tejpade sömmen Och inga nya att köpa. Skulle behöva i 98, 110 och 122, och gärna färgglada med svarta byxor, men det fanns inga alls under 120. Och de som var i 120 var ju fina med röda, blå eller cerise jacka och svarta byxor, vattetäta och andas... men, de var lite tunnare tyckte jag, och sömmarna var tydligen inte tejpade... och sedan var byxan svår att fästa ordentligt nertill, inga bånd under skon och karborren var för långt ut i fästet... Köpte ett sett till 6 åringen, men tror inte jag behåller det...

    Ville ha softshell till lillsonen då hans ljuvliga turkosa sjunger på sista versen... hittade en grön med massa text som var OK.. men det var liksom inte "Yes!"... köpte den, får se hur det blir...

    Hittade dock jättefina lurvfleece till de tre minsta, 2 åringen fick svart med blåa dragkjedjor, 4 åringen svart med rosa dragkjedjor, och den sista ville jag ha till 6 åringa tjejen också, men NEJ, hon ville promt ha den gräsgröna med röda dragkjedjor!! Tycker den är lite svårmatchat, men men.. hon fick som hon ville!

    Sedan köpte jag var sitt par med softshell-vintervantar som var vattentäta - jättesnygga var dem! Rätt stora i storlek, i alla fall hade inte 6 åringen problem med att ha ett par i 5 år (som var största...)

    Själv köpte jag ett par vita capri byxor och ett par svarta caprijeans, samt en jeanskjol. Jag har gått från storlek 50-52 -44 från januari, så det är tynnt med kläder här hemma. Köpte sent i våras byxor  i 46 som jag trodde skulle räcka i sommar, men de har blivit för stora!! Det blir att åka till Ullared och köpa för jag vill inte lägga ut på hundravis i byxor när man måste byta varannan månad!! BH och trosor fick jag också går ner i storlek i, och fast jag gick ner 2 storlekar i en sort som jag haft förut så blev den ändå för stor när jag provade igen när jag kom hem, så den ena får åka tillbaka... (den andra hann jag ta bort lappara )

    Annars köpte jag en del av deras BOBBY`S schampo, balsam, skum och spray... har varken hört om det eller provat förut, men förstår att det är ett lite lyxmärke från stockholm , och kostar runt 80 kr för en flaska schampo, och i ullared kostade den en tia... Njöd efter första tvätten i alla fall!

    På skoboo hittade jag ett par softshell gympaskor från Gulliver som skulle vara vattentäta till 2 åringen - kanon! Han har så tjocka ben och vrist och man får knappt på skor. Man får lika och hålla på, får märken av allt och syskonen får inte på skorna. Låga kavat har varit det ända som gått tills nu, och sommarsandalerna som var låga Kavat var ändå lite trånga... men NU - dessa skor hade stor öppning och var smidiga att få på, fick passa på när jag äntligen LÄTT kunde på skor på honom!

    Lite annat blev det nog också, för det kostade en del i alla fall

    Men snälla ni, hojta till så snabbt någon hittar skalkläder - jag måste ha och vägrar betala dyrt på andra ställen!!!

  • Ruso
    Bambusa skrev 2010-07-22 22:23:18 följande:
    ruso, grattis till viktminskningen, kan du inte smitta av dig på mig Oskyldig  sisådär 4strl mindre skulle sitta fint!!
    jag hade tänkt åka i oktober å köpa vinterkläder.. har en skaloverall i som var stooor i våras som hon kommer ha tills dess, tror hon kommer kunna ha den nästa vår med.. hoppas den kommer hålla bra, en pick-a-boo..
    Jag smittar gärna, hoppas det smittas via nätet bara!

    Pick-a-boo har jag haft flera omgångar, det var den jag fick reklamera också... har även skalset från dem. Hoppas, hoppas de kommer in nu i höst igen, de är precis perfekta tycker jag, lagom tjocka och med tejpade sömmar... och fina färger!!
  • Ruso
    ditte132 skrev 2010-07-23 18:17:35 följande:

    Är det någon som vet om det finns lurvfleece i stl 104 på gekås nu?
    Och var hänger dom i så fall?


    Vill bara tillägga att de är jättefina! Köpte en svart med blåa dragkjedjor och kanter, en svart med rosa och en gräsgrön med röda... fanns även vita med hm... grå eller blå
    Från 80-122 om jag inte har fel!
  • Ruso
    avril skrev 2010-07-23 14:16:25 följande:
    Finns det någon som vet vilka mått som gäller för deras bäddtextilier för spjälsängar? Passar de tex till "rätt start" (täcken och kuddar)?
    Såg du fick svar att täcket var 100x130 och det stämmer ju, kudden är långsmal, har glömt hur måtten är. Dock passar inte alla set de själv säljer! Köpte ett set med Cars på, det skulle vara till juniorsäng, så jag köpte fel... men upptäckte att måttet ändå var 100X130 som täcket till spjälsäng... men kudden var 40X45, och det måttet har de inte på kuddar på Gekås. Jag lämnade tillbaka setet... ingen ide utan kudde, och jag vill först kolla om det verkligen finns kuddar som är 40x45 på andra ställen då... Hittade inga andra snygga set heller som var lite "tuffare"... min kille är två och sover i växasäng, men jag tycker täckstorleken till spjälsängen är absolut bäst!
Svar på tråden Gekås vol 14