Inlägg från: harvärldensunderbarastefamilj |Visa alla inlägg
  • harvärldensunderbarastefamilj

    Gravida typ 1-diabetiker snackar vidare

    sweetherat- har NIls jag med även i vanliga fall, har gått på rond en ggr/mån under denna grav då allt legat bra. O nu kommer jag inte gå på några fler innan Sander kommer =)

  • harvärldensunderbarastefamilj

    MCL- heeej!!!! =) jäpp nu e det nära, försöker fundera lite på hur det kommer o vara att ligga där på förlossningen. Men har ju verkligen ingen aning, har hittat någe som kallas dyktekniken som jag tror på så skall nog försöka mig på o slappna av så mkt det bara går. Tack söta för komplimangen, tvingade över kussen som fick hålla kameran så ställde vi in alla blixtar osv =) Måste ju passa på när jag lyckas lura maken framför kameran (e jag som agerar linslus annars o han som fotar)  Lite samma här inga direkta förkänningar mer än galet molande mensvärk på nätterna så jag knappt kan sova...E ju inte så långt kvar för dig heller nu!! =)

    Hallon- Grattis o välkommen hit!!!  Tror vi alla har haft hoppiga bs under våra grav här inne, har känts skönt o veta att man inte e ensammen =)

    na96gen- jäpp håller med, inte mkt till samtal tror mitt var över på runt tio min *S*. Skönt att allt såg bra ut iaf på CTG osv!

  • harvärldensunderbarastefamilj

    Mallamorsan- hej o välkommen hit, Grattis till +!! =)

    hallon- har en gratisvariant, men när jag sen ville han en "riktig" gravförsäkring fick jag avslag då jag var för högrisk..

    MCL- jo det e väl kanske det *S* dagarna går fort nu. =) Som sagt e öppen för all typ av hjälp jag kan få inne på förlossningen o som sagt kan ju sluta med kejsarsnitt med. Bara Sander kommer ut o mår bra så e jag nöjd!

    Camillur- håller tummarna för ett lyckat TUL för dig imorgon!

  • harvärldensunderbarastefamilj

    hallon- kommer inte ihåg vilket det e men de gratis finns på de flesta.

  • harvärldensunderbarastefamilj
    VäntanochLängtan- stort GRATTIS till ditt +.Själv e jag typ etta sen 78.  Kan bara hålla med de andra om att försök att njuta av ditt + o bli inte panikslagen över enstaka höga värden. Dessa kommer inte att påverka ditt barn utan det är om du ligger högt länge som det kan bli fara o färde. Mina läkare sa att så länge man inte ligger över 13 i mer än 5 timmar så e det ingen fara alls. Utan som na96gen skriver Hba1c är det som räknas! För min del så var det supersvängit i början o jag höll på o bli galen, men efter några v så lugnade det sig o sen har det gått liksom i perioder. Just nu e det rätt ok igen (har BF till helgen) Jag ringde direkt till specmödrarvården  när jag plussade o sen så skickade min läkare en remiss till dem. Du kommer klara detta galant o så länge man gör sitt bästa så kan man ju inte begära mer av sig själv! =)

    ego- längtar så till på fredag nu (om han inte tittat ut innan) så jag får datum för igångsättning. Min BM som jag träffade idag tror de kommer köra igång asap o absolut inte senare än BF =)
  • harvärldensunderbarastefamilj

    Camillur- jäpp killar väger i snitt mer, så runt 4 kg e helt normalt för killar enl min BM. Skönt att du slipper jobba mer nu iaf. När kommer de sätta igång dig?

    paeony- vilken v e du i nu?

  • harvärldensunderbarastefamilj

    Gtr- jag var ju sjuksriven 50% sista tre mån men tog sen semester i 4 dagar o tänker nu ta mammadagar då det rör som om så få dagar tills han e här. Har inte haft några problem med FK öht! Dock så sjukskrev de mig en mån i taget med för precis som Boomie skriver så kan de ju inte "veta" status hur lång tid innan som helst.

    LillaNy- minska på nattbasalen (om du tar någon till natten)  med några få enheter brukar kunna göra susen eller prova att äta en smörgås eller banan vid sänggående om du inte har basal till natten. Välkommen hit o GRATTIS till + !! 

  • harvärldensunderbarastefamilj

    mayalotta ¨ååå så spännande hoppas det kör igång för dig under natten nu!!

    lingah2 - tror inte för en sek att det höga värdet du har på fm blir hjälpt av att du höjer lantusen till natten, tror precis som Paeony att det beror på rekyl från nattens låga värde. Så jag skulle def sänka lantusen till natten ist så du ligger stabilare!! Visst e inte farligt för bebbe att du ligger lågt men e ju inte bra att det svänger så pass för dig blir ju apjobbigt!!

  • harvärldensunderbarastefamilj

    mallamorsan- tar nu Lantus morgon o kväll 22 enh. Humalog enligt följande. frukost ca 10, lunch ca 12, eftermiddag ca 5, middag ca 15, kvällsmål ca 5, innan sänggående ev 5 beror på hur bs ligger. Innan grav tog jag Lantus morgon 8 kväll 6, humalog 0 frukost, ca 5 lunch ca 4 middag. Så man kan säga att jag ökat doserna rätt mkt...e vanligtvis väldigt insulinkänslig. Som sagt ingen produktion sen 78-79.

  • harvärldensunderbarastefamilj

    litet egoinlägg- skall snart iväg till sös o se hur tapp osv ser ut o få reda på när vi kör igång. Skall bli sååå spännande tänk snart har jag Sander ute =)

Svar på tråden Gravida typ 1-diabetiker snackar vidare