Inlägg från: harvärldensunderbarastefamilj |Visa alla inlägg
  • harvärldensunderbarastefamilj

    Gravida typ 1-diabetiker snackar vidare

    protea- jäpp om ca tre v blr nästa TUL e bara o hoppas att han fortsätter hålla vikten o följa kurvan =) Har du fått börja sänka insulindoserna ännu?

    Paeony- jag gjorde mitt första i v 27 har jag för mig eller om det var v 26 eller 28. Jisses så dålig koll jag har =) tycker mest man kollar en massa hela tiden.

    eeska- aah oki skall jag kolla upp låter ju kanonfina ju skoj skoj!!

    var på första föräldrarutbildningen idag, var riktigt bra o en massa frågor jag hade bidde besvarade. Skönt o veta att de håller kvar en i minst tre dagar efter förlossning osv o att maken får vara kvar han med =) Kanske inte kommer att behöva honom där hela tiden men skönt att han kan komma o sussa osv iaf. Ni som fått barn- har ni toksänkt era insulindoser till förlossningen? De pratade om att man kanske tom skulle skippa basalen vilket jag tycker känns helt befängt, kan köpa att man måste sänka osv men inta ta bort den helt.

  • harvärldensunderbarastefamilj

    God morgon alla supertjejer!! Måste bara få berätta att mitt bs har legat på topp i hela två nätter i rad. Har fått sova kanon o bara behövt kolla två ggr/natt. Såååå glad!!! =) (gäller det bara att helgen inte sabbar det igen) Har märkt att helgerna har varit lite boven i dramat för mig. Hur upplever ni det?

  • harvärldensunderbarastefamilj

    Emmisen- kanonbra ju o håller med om att man hellre vaknar lite lägre än att gå o lägga sig med dem.  Jo tror det blir lite så, jag sover garanterat längre när jag inte jobbar o bara det gör ju att man liksom kommer igång mkt senare på dagen. Men har gått ok idag iaf =) Åå så härligt hoppas det går bra för dig på måndag =)

    bellablomman- spännande med VUL e det första vulet?

  • harvärldensunderbarastefamilj

    Eeska- å låter ju toppen!! Håller alla tummar jag har att det fortsätter så för dig nu =)

  • harvärldensunderbarastefamilj

    bellablomman- ååå så spännande då håller jag extra hårt i tummarna =)

  • harvärldensunderbarastefamilj

    bellablomman- stämmer bra det att det e den minigrodan som ligger o växer för fullt i magen nu =) Vet precis hur du känner med oro osv, men det kommer går bra skall du se =)

    protea- tänk så snart du har liten hos dig e nästan lite avis nu =) Spännande på fredag för dig sista ggr på insidan sas . Skönt att ha allt klart iaf kan jag tänka mig. Vi var iväg till några bekanta igår o fick en massa bebbegrejjer, bla säng, bärselar av alla dess slag, kläder, flytväst, mm mm så glad för det!

    Kattis- Välkommen o GRATTIS!!!! =) Tycker jag låter som en kanonjulklapp o superroligt sätt o berätta på!!! =) Äter inga kosttillskott endast folcyra men det har jag gjort sen vi började verkstan. Annars så har jag klarat mig utan tills nu då BM ville att jag skulle börja med järntabletter var annan dag.

    fråga till er alla- e det nån som har använt sig av TENS vid tidigare förlossning här inne? Skaffade en sån i veckan o har endast testat lite på ryggen o verkar galet skön. Men e lite nyfiken o höra vad andra har för erfarenhet.

  • harvärldensunderbarastefamilj

    protea- hmm oki intressant. Hittade en tjej på nätet som fött sina fyra med bara TENS hjälp...skall testa den lite mer på vaderna osv innan tänkte jag så jag vet hur starkt man måste sätta på den för att den skall hjälpa. Tänkte kolla med BM med vart man skall sätta "kuddarna" . Annars har jag nog tänkt lite som du en massa lustgas, varma bad o ev epidural. =)

  • harvärldensunderbarastefamilj

    na96gen- oki skall köra lite mer avslappningsövingar hemma då tror jag jättetack för tipset =)

    protea- aaah oki varit på föräldrarutbildning o de BM rekommenderade varmt att man använder TENS som komplement till annat. Nästa ggr blir det mer om smärtlindringen (om jag nu hinner gå e den 11 jan)

  • harvärldensunderbarastefamilj

    emmisen- ååå härligt grattis!! Tjejhjärtfrekvens på din lilla mao ;)  Jag jobbade heltid till i nov sen dess har jag jobbat halvtid o kommer göra det in i det sista. =) Vet inte hur Hba1c ligger just nu skall väl ta det om nån v men ligger relativt stabilt i bs nu. Har dock höjt mig lite så ligger oftast runt 7 för att slippa dippar o rekyler.

  • harvärldensunderbarastefamilj

    na96gen- man brukar säga att hjärtfrekvensen på liten  ligger runt 130 så e det en kille o om den ligger i snitt över 140 så e det en tjej. Har legat mellan 130-140 varje ggr o det e en liten Sander som bor där inne =)

    emmisen- e så jag tänker med att bättre o slippa bergodalbanan o ligga så jämt det går istället. Får se dock vad läkarna säger vid nästa rond. Tycker helt klart att du skall ta det lugnt om du har ett sånt jobb, jag sitter på kontor o har det väldans skönt just nu (världens bästa arbgivare) Så känner att det e bättre för mig o jobba mina 3 h o 45 min /dag så jag får samma rutin. Blir bättre bs då bla!!

Svar på tråden Gravida typ 1-diabetiker snackar vidare