Inlägg från: harvärldensunderbarastefamilj |Visa alla inlägg
  • harvärldensunderbarastefamilj

    Gravida typ 1-diabetiker snackar vidare

    Hej alla, mailade minläkare om de sänkta doserna o han trodde att det faktiskt kan bero på att jag nu kan laga mat istället för att äta felix osv. Jisses säger jag bara vad mkt skit de måste stoppa i färdigmat isf =)

    Johjo- oj så jobbigt det låter för dig att det hoppar så pass mkt. Kommer inte ihåg men hade du pump eller tar du sprutor? Tänkte om det kan bero på stickställena att du reagerar så olika på insulinet?

    protea- oj snart dax för dig med då mao =) Börjar ramla in en massa bebbar här nu så skoj!!

  • harvärldensunderbarastefamilj

    johjo- jag fick lov att sluta ta i benen för ca 16 år sen för att mina värden inte vill öht. Var lite som du beskriver det. Så nu försöker jag få magområdet att räcka till o tänka på att över navel går snabbare ut i kroppen osv. Men om du har en ostucken rumpa kanske det skulle kunna hjälpa lite (e ju iofs apsvårt o lyckas med även utan att vara gravid)  Håller tummarna för att du skall få lite ordning på det!!! Stor kram

  • harvärldensunderbarastefamilj

    emmisen- vi har totalrenoverat köket o vi gick väl i tron om att det fixar vi snabbt...jo just det tog "bara" dryga 5 v *S* Men superskönt o jättebra bidde det. Skönt o ha det gjort innan liten kommer med. (sen skall jag kanske inte säga så högt att vi bott här i tre år o inte fått tummen ur innan ;)  )

    johjo- men shit så sjukt att de inte betalar, vet du hur dyr den e?

  • harvärldensunderbarastefamilj

    mayalotta- jag får fortvård om jag vill, har dock bara varit en ggr. Hade fina fossingar så inga problem ännu.

    minifer- helt rätt bara njut så mkt det går nu!!!!

  • harvärldensunderbarastefamilj

    minifer- hittar inte till förlossningsberättelserna så du får gärna länka dit om du vill.

  • harvärldensunderbarastefamilj

    minifer- aaah underbart skrivet o jisses så ont det lät *huva*  Men då vet man att sätta sig upp kan skynda på det hela då ;)

    jordan- håller med, har även börjat "tröttna" på denna stenkoll som man måste ha hela tiden nu. Känns som jag inte gjort annat nu i två år. Längtar så tills Sander e ute så man kan slappna av lite. =) Kan tyvärr inte svara på när man brukar börja ha kalas för kompisar men håller med om att tre låter väldigt tidigt

    johjo- hur gick det idag?

    medtvåsmå- fy låter ju inge skoj med såna rekyler tycker att bs inte e ens i närheten av hur det brukar under grav så inget får mig förvånad längre dock ;) skönt att du fått låna en nu så du kan slappna av lite på nättrne ett tag!!

  • harvärldensunderbarastefamilj

    eeska- härligt, har du fortsatt med akupunkturen med?

    paeony- härligt härligt!! försök att inte tänka för mkt på vikten kan ju vara nog så jobbigt med allt annat vi måste ha stenkoll på så just viktbiten har jag släppt under graviditeten o litar på att jag kan gå ned när Sander e ute sen istället.

    johjo- härligt att du kanske kommit på vad som ställt till det lite för dig iaf =) Skönt att allt var bra +6 e ju kanon!!

  • harvärldensunderbarastefamilj

    bellablomman- välkommen =) Går också på sös o trivs kanonbra där!! Äter inte halv eller helfabrikat jag heller utan håller mig till hemlagad mat, dock en hel del fullkornspasta o potatis osv. Funkar helt klart mkt bättre än all halvfabrikatsmat som jag fick lov att äta under veckorna vi renoverade köket.

    mayalotta- jag har käkat levaxin sen ett gäng år tebax o de kollar mina värden nu minst en ggr/ trimester.

    na96- härligt att allt såg bra ut, menar du svullen över hela kroppen eller mer uppsvullen mage ben? Om det e magen så kan jag tipsa om inolaxol (tror jag det heter) Annars stödstrumpor om det e fossingar o ben. =)

    eeska- härligt att du börjat få i dig lite nu iaf, håller tummarna på att det fortsätter åt det hållet nu!!

    jordan- bra kämpat att det går nedåt!! Skoj med släktningen som var med på tv =)

    protea- Grattis till att liten ligger så bra på kurvan!!! Å så snart du har mini på utsidan nu!! Härligt härligt!!

    ego var på TUL nr 2 idag o Sander ligger nu på ca + 4,6 så helt ok enligt BM. Var skönt att det inte var mer + var rädd att det skulle ha skenat iväg nu mot slutet. Kom på att det bara e max 6 v kvar....jisses så fort det går nu. *hjälp*  Hoppas ni alla har det bra o att era BS inte strular för mkt för er, kämpa på!! =)

  • harvärldensunderbarastefamilj

    na96- fy så jobbigt, har tur att inte fått så mkt svullnad ännu kan fortfarande ha vigselring osv =) Men känner av i tassarna o ser att utan stödstrumporna så skulle det vara värre. Härligt med nedräkning nu!!

  • harvärldensunderbarastefamilj

    eeska- var beställer du dem? Har köpt mina från en länk på nätet som jag hittade helt ok men måttbeställda låter ju toppen

Svar på tråden Gravida typ 1-diabetiker snackar vidare