Inlägg från: harvärldensunderbarastefamilj |Visa alla inlägg
  • harvärldensunderbarastefamilj

    Gravida typ 1-diabetiker snackar vidare

    MCL- här e det tvärt om just nu att jag inte e det minsta rädd, mer bara att nu vill jag få det överstökat. Ser iofs inte fram mot en ev igångsättning. Men har struntat i att läsa böcker osv utan tänker ta det som det kommer. Ut kommer han ju på nåt sätt. Skall på sista TUL på fredag så får vi se hur han ligger till då i strl. Sen sista samtal o livmodertappskoll osv den 4 (om han inte tittat ut tills dess)

  • harvärldensunderbarastefamilj

    Mayalotta- inte skall du be om ursäkt för att du "gnäller" . Förstår din frustration helt o fullt. Har haft ett bs som inte velat öht idag (första dagen helt hemma utan jobb). Mår också rätt illa o vill inte gå o lägga mig innan bs stabiliserat sig. Hur kommer de/du gå vidare med beslut inför förlossning?

    MCL- förstår hade säkert tänkt lika om jag haft något o jämföra med. Börjar så smått tro att kroppen håller på o förbereder sig nu iaf. Har haft sjukt molande värk ikväll så jag tog faktiskt några panodil, men tror att det e rätt vanligt att man har det?!

    ego- första dagen hemma idag mao o den gick väl inte så bra bs som farit runt en massa så imorgon blir det till o försöka äta ordentligt på rätt tider osv. Skönt var det dock o kunna sova länge i morse o bara vila hela dagen i soffan, e så galet trötter nu. Kram på er alla kämpar

  • harvärldensunderbarastefamilj

    med två små- måste bara fråga vad menas med vidöppet läge? Min moderkaka e också i framkant nämligen o han har ej fixerat sig.

  • harvärldensunderbarastefamilj

    kattis- 1,5 timme efter! =)

  • harvärldensunderbarastefamilj

    Lingah- jag har tagit det i magen hela tiden, försöker dock ta den där bebbe inte ligger o pressar för stunden. Utan där det känns lite mjukare =)

  • harvärldensunderbarastefamilj

    Emmisen- brukar alltsom oftast ta runt 4 enh humalog när jag går o lägger mig. BS brukar vara runt 7 då men jag  har märkt att det går upp annars på natten. Så det har varit det som funkat för mig. Hade också superproblem med nattlantusen o fick aldrig ritkgit till det, så humalogdutt e det som funkat för mig. Tar lantusen kl 22.

  • harvärldensunderbarastefamilj

    kattis-jäpp fick gå ner i insulin kommer dock inte ihåg exakt vilka v men låg nästan lägre än innan ett tag har jag för mig

  • harvärldensunderbarastefamilj

    med två små- aah oki det förstår jag fy låter ju inte alls skoj. E bara o hoppas att de roterar som de skall även om de inte fixerat sig innan mao!!

    ego- var på sista TUL idag, Sander har börjat plana ut så ligger nu bara på + 5,7 kändes kanon. Så just nu e han ca 180 g tyngre o det kan jag leva med. Sen hade tydligen nån läkare skrivit in att ev igångsättning nästa fredag, (e då jag skall in o kollas upp så jag hoppas det blir där i krokarna iaf)

  • harvärldensunderbarastefamilj

    Kattis- jag hade två MA under 2009 blödde otroligt lite o sen slutade det. Åkte in till gynakuten o fick då veta att liten inte levde. Var först i v 11 (liten slutat växa i v 7) o andra ggr i v 8. Så jag skulle helt klart åka in akut o kolla upp det hela. Behöver inte vara något men alltid bättre att kolla en ggr för mkt. Lycka till!!

  • harvärldensunderbarastefamilj

    na96gen- hade förlossningssamtal för några v sen o det var inget mer än just ett samtal där de berättade om igångsättning osv. Varken CTG eller TUL

    sweetheart- Boomie har helt rätt jag går på spec på sös jag med. Tycker de har varit fenomenala!! =)

Svar på tråden Gravida typ 1-diabetiker snackar vidare